• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neye inanacağımı şaşırdım...

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
son 1 aydır hemen hergün hastanedeyiz, bazen aynı gün içinde bikaç hastaneye gittiğimiz oluyordu, oğluma nf teşhisi koydu buradaki 1devlet hastanesi 1 özel hastane, bu hastalığın tedavisi yok vücuduna zarar verilmişmi diye hem emarı çekildi hem gözlerine bakıldı emar temiz ama gözlerinde nodüller oluşmuş dendi, onlara inanmadım 2 hastanede 3ayrı göz doktoruna gittim 2tanesi net görünüyor dedi biride belli belirsiz dediler, hergünüm ağlamakla geçiyor oğluma ne olacak diye derken ankarada hacettepe üniversite hastanesinde bu bölümün doktorlarına dün muayene için gitik onkolog doktor vücudundaki lekenin o hastalığın lekesine benzemediğini ama nodüller oluştuysa odur, yinede tekrar o hastanede göze gönderdi bizi oradaki göz doktoru nodül yok dedi , onkolog doktor en iyisini dermatolog söyler o lekenin o hastalık olup olmadığını söyler dedi dermatolog da olmadığını düşündüğünü söyledi ona göre bu doğum lekesiymiş... öyle olsa ben bunu görmezmiydim acaba, son 1 yılda oldu.. ama yine de diğer doktor baksın dedi öğleden sonra çocuk nörolojisine girdik çekilen emar raporuna bakarken skolyoz olduğunu ve sağ tarafındada damar daralması var dedi ... leke benzemiyor nodüller yok ama diğerleri de bu hastalığın belirtisi olabilirde olmayabilir de dediler. istanbuldaki 2 hastane kesin o dedi, hatta nasıl olduysa 3 doktor nodül gördü hacettepe üniversite hastanesi görmedi, olmayabilir dedi zaten kafam karışıktı iyice karıştı deliricemm hangisine inanayım ne yapayım bilemedim. hangisi doğrudur acaba.

Çok geçmiş olsun.Bir de yeditepe üniversitesi hastanesine götürsen.Oranın göz doktorları iyi.

Rabbim şifa versin inşallah.
Allah yardımcınız olsun.
Hacettepe en iyisidir ama birde Cerrahpaşaya mı gitseniz?
Veya bu hasytalıkla alakalı en iyi doktoru araştırıp ona götürseniz?

Ben de bu doktorları anlamıyorum. Diğer hastaneleri bilemem ama hacettepe çocuk konusunda 1 numaradır. Prof mu gördü normal drr mi yoksa asistan mı o konu öneemli

Rabbim şifa versin inşallah.
Allah yardımcınız olsun.
Hacettepe en iyisidir ama birde Cerrahpaşaya mı gitseniz?
Veya bu hasytalıkla alakalı en iyi doktoru araştırıp ona götürseniz?

bu hastalıkla ilgili bize Ankara Hacettepe araştırma yapıyor onlar bu hastalık üstüne çalışma yaptıkları için en iyisini onlar bilir dediler, buradan oraya gittik olmayabilir dediler ama çok net konuşmadılar merak ettiğim o eğer doğum lekesi ise ben bunu oğlum 5 yaşına gelince mi farkederim, zaten çok belli belirsiz bi ton koyulaşması var gözle görülmeyecek şekilde, zaten doktorlara da ben gösteriyorum kendileri seçemiyorlar bile , çok dikkatliyim önceden olsaydı bilirdim.

onkolog ile dermatolog olmayacağını düşündüklerini söyledi buradakiler çok net konusmuştu ama çocuk nörolojisi doktoru biraz kafamı karıştırdı.

gözünün içinde mi leke var ben gibi
hayır sırtında önüne göğsünün altına doğru yayılan kendi ten renginden belki 1 ton daha koyu bulut şeklinde bir leke vardı sonradan oluştuğunu düşünüp tedirgin oldum doktora götürdüm sonra o hastalıktan bahsettiler emarla gözlerinden film çektiler gözlerinde de irisinde lish nodülleri var dediler. ama gözlerinde görünen hiç birşey yok bakıldığında

son 1 aydır hemen hergün hastanedeyiz, bazen aynı gün içinde bikaç hastaneye gittiğimiz oluyordu, oğluma nf teşhisi koydu buradaki 1devlet hastanesi 1 özel hastane, bu hastalığın tedavisi yok vücuduna zarar verilmişmi diye hem emarı çekildi hem gözlerine bakıldı emar temiz ama gözlerinde nodüller oluşmuş dendi, onlara inanmadım 2 hastanede 3ayrı göz doktoruna gittim 2tanesi net görünüyor dedi biride belli belirsiz dediler, hergünüm ağlamakla geçiyor oğluma ne olacak diye derken ankarada hacettepe üniversite hastanesinde bu bölümün doktorlarına dün muayene için gitik onkolog doktor vücudundaki lekenin o hastalığın lekesine benzemediğini ama nodüller oluştuysa odur, yinede tekrar o hastanede göze gönderdi bizi oradaki göz doktoru nodül yok dedi , onkolog doktor en iyisini dermatolog söyler o lekenin o hastalık olup olmadığını söyler dedi dermatolog da olmadığını düşündüğünü söyledi ona göre bu doğum lekesiymiş... öyle olsa ben bunu görmezmiydim acaba, son 1 yılda oldu.. ama yine de diğer doktor baksın dedi öğleden sonra çocuk nörolojisine girdik çekilen emar raporuna bakarken skolyoz olduğunu ve sağ tarafındada damar daralması var dedi ... leke benzemiyor nodüller yok ama diğerleri de bu hastalığın belirtisi olabilirde olmayabilir de dediler. istanbuldaki 2 hastane kesin o dedi, hatta nasıl olduysa 3 doktor nodül gördü hacettepe üniversite hastanesi görmedi, olmayabilir dedi zaten kafam karışıktı iyice karıştı deliricemm hangisine inanayım ne yapayım bilemedim. hangisi doğrudur acaba.

geçmiş olsun
hastalığın nedeni ve seyrini bilmiyorum
gerçi net bir teşhis te değil :(

ve şu konuda haklısınız
teşhis edilene kadar insanın canına tak diyor bu karmaşa

dilerim evladın tezelden sağlığına kavuşur
bu etapta senin yapman gereken
öncelikle en güvenilir buduğun doktor ve hastane hangisi ise
onunla bir tedAVİ sürecine başlaman olmalı

bu hastalıkla ilgili bize Ankara Hacettepe araştırma yapıyor onlar bu hastalık üstüne çalışma yaptıkları için en iyisini onlar bilir dediler, buradan oraya gittik olmayabilir dediler ama çok net konuşmadılar merak ettiğim o eğer doğum lekesi ise ben bunu oğlum 5 yaşına gelince mi farkederim, zaten çok belli belirsiz bi ton koyulaşması var gözle görülmeyecek şekilde, zaten doktorlara da ben gösteriyorum kendileri seçemiyorlar bile , çok dikkatliyim önceden olsaydı bilirdim.
Doğum lekesini bebekken muhakkak farkederdiniz.
Benim oğlumun koltuk altında var,hiç görünmeyecek bir yerde ama doğduğundan beri biliyorum.
Peki Hacettepe belirsizlik içinde teşhis koymadan mı gönderdi sizi?
Biraz daha araştıralım falan diyen olmadımı?

geçmiş olsun
hastalığın nedeni ve seyrini bilmiyorum
gerçi net bir teşhis te değil :KK43:

ve şu konuda haklısınız
teşhis edilene kadar insanın canına tak diyor bu karmaşa

dilerim evladın tezelden sağlığına kavuşur
bu etapta senin yapman gereken
öncelikle en güvenilir buduğun doktor ve hastane hangisi ise
onunla bir tedAVİ sürecine başlaman olmalı
teşekkür ederim orası öylede kaç tane hastane gezdim iyi olduğunu düşündüğüm en son bu hastaneyi önerdiler ama birinin söylediğine diğer yok diyor, birinin yok dediğine diğeri var diyor :(

hayır sırtında önüne göğsünün altına doğru yayılan kendi ten renginden belki 1 ton daha koyu bulut şeklinde bir leke vardı sonradan oluştuğunu üşünüp tedirgin oldum doktora götürdüm sonra o hastalıktan bahsettiler emarla gözlerinden film çektiler gözlerinde de irisinde lish nodülleri var dediler. ama gözlerinde görünen hiç birşey yok bakıldığında

anladım canım şimdi google dan baktım evet gerçekten kafa karıştıacak bir durum.ciddi tetkikler yapılması gerekiyor sanırım.gözde bulunan ben gibi şeylerden bende de var.bana da kardeşim söyledi ama annemde de var.tek başına bir şey ifade etmiyor zaten

Doğum lekesini bebekken muhakkak farkederdiniz.
Benim oğlumun koltuk altında var,hiç görünmeyecek bir yerde ama doğduğundan beri biliyorum.
Peki Hacettepe belirsizlik içinde teşhis koymadan mı gönderdi sizi?
Biraz daha araştıralım falan diyen olmadımı?
emar cd sini okutalım bi hafta sonra alın dediler elimde zaten raporları var dedim 1 hafta sonra yeniden gelemem dedim , öyle olunca burada hastane bakmak üzere ayrıldık ordan.

yalnız ciltindeki leke hastalık lekesine benzemiyor resimlerdeki lekeler epey farklı.içini ferah tut.zaten kolay yayılan türden değilmiş

Back
X