- 11 Mayıs 2011
- 309
- 20
- 56
aaa yanlıs gundemi yaptık yaa 12 eylul demişlerdi
olsun farketmez..icini ferrah tut cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugüne kadar neyi çok istediysem oldu şimdide keşke bu kadar çok istemeseydim keşke olmasaydı yaşamasaydım dediğim şeyler çok..yani zamanında size iyi gelen şey bikaç yıl sonra sizin için kötü olabiliyo o yüzden ii düşünmek lazım yanlış çekim yapmamak lazım
bana neden olmuyor ya.
yıllardır istediğim gibi bir erkegin beni sevdigini hayal ediyorum istiyorum ama olmuyor olamıyor:84:
Bende de nedense tam tersi oluyor genelde. Bişeyi çok isterim herşeyden çok, ama umudumu keserim yok artık olmayacak, boşuna kendimi kandırmamayım derim. Bir süre sonra tüm umudum tükenmişken o şey oluverir. Bu nedir peki? bende bi anormallik var herhalde
yani düşündüğüm zaman beni bulmuyo o çok istediğim şey. Düşünmeyi bıraktığım zaman yakama yapışıyo sen benden vazgeçtin ama ben seni buldum der gibi
Zaten pozitif düşünmede düşünün ve bırakın diyorlar. O dönüp dolaşıp sizi bulur. :97: Ayrıca şu da olabilir siz zaten bir şeyi çok düşündünüz, istediniz, epeyce çaba harcadınız yani elinizden geleni yaptınız ki umudunuzu bi süre sonra kesseniz bile gerçekleşmiştir o. Bazen yıllar sonra olan şeyler de olabiliyor. Vaktinde üstünde çok durduysak bir gün yaşıyoruz, sonrasında onu düşünmeyi bırakmış olsak bile.
Zaten pozitif düşünmede düşünün ve bırakın diyorlar. O dönüp dolaşıp sizi bulur. :97: Ayrıca şu da olabilir siz zaten bir şeyi çok düşündünüz, istediniz, epeyce çaba harcadınız yani elinizden geleni yaptınız ki umudunuzu bi süre sonra kesseniz bile gerçekleşmiştir o. Bazen yıllar sonra olan şeyler de olabiliyor. Vaktinde üstünde çok durduysak bir gün yaşıyoruz, sonrasında onu düşünmeyi bırakmış olsak bile.