neyi istemediğimi biliyorum ama..

nutellanin_gizli_tarifi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
26
0
16
İstanbul
bilmiyorum aranızda benim gibi olan var mı? eğer varsa bunu nasıl çözdüler merak ediyorum. Ben 30 yaşındayım 4 yıllık iletişim fakultesini bitirdim malesef içi hayatıma satış ile başladıgım için o şekilde devam etmek zorunda kaldım.Şu an inşaat firmasında satışta çalışıyorum Evet bu yaşıma kadar farkedememişim ama ben satış işinden nefret ediyorum. çok mutsuzum. Yani hayattan çok mutsuzum ama galiba ana nedeni sevmediğim işi yapmak. Zor bir patron ve sıkıcı satışlar arada muhasebe.. Demek istediğim şu ki benim gibi olan var mı diye sormamın sebebi şu. Bu yaşa gelip meslek değiştiren var mı? burda size ne yardımcı oldu? benim en büyük sıkıntım neyi istediğimi bilmiyorum ama neyi istemediğimi iyi biliyorum.. Ama ne yapacağım nerde çalışırım ben nasıl başarılı olurum bilmiyorum.. inanın ne yapacağım bilmiyorum belki aranızda benim gibiler varsa yol gösterir..

sevmeyerek ve zorla yapılacak en son iş belki de satış.. bende nefret ederim. yapamam ve zaten yapamadım da. bence yaşınız geç değil, tecrübelisiniz. çalışıyorken iş aramayı denediniz mi aynı zamanda? yada bulunduğunuz firmada farklı departmana geçme durumunuz yok mu? bence yaşınıza bakmadan yeni iş arayışına girin. satış, yeteneği olanlar için bile zor bi meslekken, zorla ve sevmeden yapıyor olmak sizi sadece yıpratır. ayrıca karakter analizi yapıp, başarılı yönlerinizi ortaya çıkarabilen, bu konuda uzmanlar var. yaşam koçları olarak geçiyor. netten bi araştırın derim.

problemim o zaten..kpss mi çalışsam memur mu olsam yoksa risk alıp kendi işimi mi yapsam ? psikologlar yardımcı olur mu ki?

kpss en güzeli ama yaş sınırı var mıdır bilmem.. yaşam koçları psikologlar gibi değil, hayatınızı yönlendirmede yardımcı olan uzmanlar. sizi tanıyıp nasıl bi karakter olduğunuzu test edip ona göre ilgi alanınızı belirlerler. ve sizi başarılı olacağınız yöne yönlendirirler. bu sadece fikir, neyi istediğimi de bilmiyorum dediğiniz için aklıma bu geldi. kpss yi araştırın, yaş sorunu yoksa sıkı çalışın en temiz iş devlet memurluğu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…