• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyim ben onun için ?

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Arkadaşlar önceden de bir konu açmış orada derdimi dile getirmiştim. şu linkte ; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/akla-ihtiyacim-var.767760/
Biz yaklaşık iki aydır karşılaşıyoruz net olarak da bir ayı geçti bakışıyoruz, o benim farkımda ben onun ama böyle rutin devam ediyor bir gelişme bir atak göremiyorum ben.
Soruyorum size, ciddi bir niyeti, gerçek bir isteği, gönül arzusu olan bir erkek harekete geçmez mi bunca zaman ? Arada karşılaştığımızda gönlünü hoş etmeye yarayan bir kız mıyım ben onun için ? Ben artık iyi niyetimi yitirmeye başladığım için ona karşı kendimi geri çekmeyi düşünüyorum. Ne yani gelip benle tanışmamışsın bile niye bakışayım seninle ne sıfatla ne adına ? Liseli ergen miyiz ya hu koca insanlarız. Bana açık ve net bir şekilde adım atmadan flörtleşmeyi bir yerden sonra basitlik olarak görüyorum o yüzden kusura bakmasın. Uzaktan bakan çok erkek gördüm bu yüzden pek değeri yok, haksız mıyım kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ?

Son düzenleme:
Niyeti ciddi olan biri belli eder bence kafaya takmayin
Doğru ama başta heyecanlandığını ciddiye aldığını hissetmiştim, yani bakışmak için fırsat oluşturmaya çalışıyor, poz kesiyor, kendini gösteriyor, bakış atıyor karşıma oturuyor falan bunlar beni inandırmıştı ama yeterli değil sanırım :/ imkan mı bulamıyor yoksa üstelemiyor mu anlamıyorum yani.

Back
X