Neyim eksik?

• Konu Sahibi Konu Sahibi TALEM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
nerden başlasam ilemiyorum.8 yıllık evliyim.eşim 1 defa bile seni seviyorum demedi.asla bir süpriz yapmaz.sarılmnaz ,ne bileyim konuşmaz.espri yapmaz.
yatak olayımız çok nadir oda benim girişmemle.çirkin bir kadın değilim.güleryüzlüyümdür
aşırı sabırlıyımdır.ama artık sinir hastası olma durumuna geldim
benimde konuşmaya ihtiyacım var.
benimde onure edilmem lazım.kırılıyorum .çok kırıyor beni.
işten geldiğimde hiç tınlamıyor beni.ev temizle yemek yap yorgunluk.biraz sohbet etsin yeterli.
eskiden işten dönünce bırak iş yapma derdi.bende çok sevinirdim beni düşünüyor diye maalesef öle değilmiş.........ses oluyormuş o yüzden rahatsız oluyormuş.

eşim yakışıklı karizmatik.ben onun gibi öyle havalı değilimdir.ben ters bie cevap versem günlerce konuşmaz.ama bana sarfetiği sözler maalesef çok kırıcı

1 çocuğumuz var.bir yol gösterin.(boşanmak fikrinden başka )

Kıyamam canım ya.:teselli:Kesinlikle evlilik düşünmüyorum istemiyorum bendelmaz:.Evlenmeden önce eminim daha başkadır daha güzeldir herşey. Biraz kendinle ilgilensen her zamankinden farklı olsan denedinmi bu gibi şeyleri

denemez olmazmıyım.herşeyime bahane bilemiyorum.çok zoruma gidior

benim bildiğim erkekler değişmiyoo..ya buu deveyi gütcen ya çakip gitcen.sen değişceksin yani.kendine başka uğraşlar bul.kendini değiştir fiziksel anlamdada.oturup ne istediğini ihtiyaçlarından onada bahset.bi kere sen ona çok güven vermişinki bu kadar pişkinlik yapabilio sana güvenini kır ona ait bir mal olmadığını göster.onun dikkatini çekmeye çalış.ilk önce güzellikle.olmasa ......olmassasıda sonra.....kolay gelsin valla kadınların genel derdi.benimde zaman zaman başıma gelen bişidir.sürekli bi ekeğin ilgisini üstünde tutamassın tabikide ama ara ara sana dönmeli senin farkına varmalı genelde ben konuşarak hallediyorum artık ama elinden gitceni analdıklarında varya köpek gibi eteğine yapısıolar.ne zmaan kadar seni tuttklarına emin olana kadar.sonra yine aynı..:umursamaz:vel hasıl evlilik böyle bişi işte hani atla deve değil yanii...

Al karşına ifade et kendini madem çabaladın olmadı buna rağmen mutsuz olmana neden oluyo.! Ya tamam ya devam de kendini yıpratma sonuçta çabaladın tek taraflı yürümez arkadaşım üzme kendini umarım hayırlısı olur :1hug:

Zor bir durum bu erkeklei anlamak bazen okadar zorki bizibirazcık anlasalar duygularımız biraz tercüman olsalar bunlar yaşanmaz empati kurmayı becerebilseler keşke...

elini eteğini çek bu adamdan ..
sonra kendıne guven , inan ..
kendine cekı duzen ver , dıkkat cekıcı ol evın ıcınde bıle olsan ..

onunla fazla dıyaloğa gırme .. onun önemsiz oldugunu ona açıkca hıssettır ..
bu erkeklerın burnu cok uzuyor ılgı gorduklerı zaman ..
nefret edıyorum karısına hızmetcı muamelesı yapan erkeklerden ..

ınsanın kendısınden degerlı hıcbısey yoktur bunuda unutma !..
ne kadar cok verırsen kendınden ödün , o kadar cok kıymetsız olursun .. bırak ..
ben'im de bırazda ..

sarılmaz mı, gerisi neyse de sarılmıyorsa bir problem var belli

çocuk kaç yaşında

seve isteye evlendiniz değil mi

Biraz detay verirsen belki yardımcı olabiliriz, mesela bakımlı mısın, eşini hangi kıyafetlerle karşılıyorsun?
Malesef erkekler görselliğe çok fazla önem veriyor. Bize annelerimiz eşimize saçımızı süpürge etmemizi öğretti, halbuki erkekler kuaförden çıkmış saçları seviyor.
Hergün süslü püslü evde kocanı bekle demiyorum ama ben de erkek olsam eve geldiğimde eşimin saç baş dağınık, salaş bir eşofmanla karşılamasını istemem.
Bu arada öylesiniz demiyorum kesinlikle, yanlış anlaşılmak istemem sadece bilmediğim için fikir üretiyorum.
Eşinle konuş dicem ama erkekler benimle ilgilenmiyorsun sözlerine çok sinirleniyor, anlamıyorlar.
Ayrıca eşinin işi eğer yok yoğunsa eve geldiğinde konuşmak istememesi çok normal.
Ben de işten geldikten sonra eve geldiğimde eşim soruyor nasıldı günün diye, sinir oluyorum işte her zamanki gibiydi çalıştım diyorum.
Yani o anları konuşmak istemiyorum evimde.
Değişiklik yapabilirsin biraz hayatında, bir kursa ya da spora gidebilirsin. Yemeğe çok şık bir sofra hazırlayabilirsin, ya da sabah güzel bir kahvaltı yarın tatil eşinle birlikte biryerlere gidebilirsiniz.

diyorum ya aşırı sabırlı davrandım.saçlarımı istediği renge boyattım.ama adam öle bakmazz ya .dikkat eyorum tabii
ama sizde anlarsınız eşim hiç ilgilenmez çok şık olsamda olmasamda öyle bir noktaya geliyor ki insan nefret ediyorsun bu durumdan .kadınında biraz kolunun kanadının kalkması lazım değil mi?
yarın tatil mesela otur benle
hemen gitti yattıı......

Allah allah neden böyle yapıyor ki evlenmeden önce nasıldı iliskiniz yani bu anlattıklarınızın tam tersi bir adammıydı esiniz.

Cok mu fazla üzerine düsüyorsunuz acaba? O yüzden mi böyle

benim anlamadığım sarılmayan adamdan ne ara çocuk yaptınız?neden mutsuzluğunuza ortak bi insan getirdiniz dünyaya,:umursamaz:ee 8 yıl olmuş bu adam sevmemiş sizi sevmeyecekte boşan demeyin demişsinizde sizce başka yol varmı boşanmaktan başka bence yok gibi,bak çocuk da var ama adam 8 yıldır değişmemiş.

hep bakimli ol canim bide hic umursama sende.eve geldiginde al telini arkadaslarinla konus arkadaslarina mesajlas icinden gelmesede mutluymussun gibi davran kendine hobiler bul.bi dene bunlari umarim duzelir

vay be tek ben değilmişim demek canım yazdıklarının aynısını bende yaşıyorum geçen hsonu sacımı koyu kızıla boyadım düşünün farketmedi bile hatta alnımada bıraz boya surülmüş izide kalmıştı anlayınki nasıl boş bakıyomuş bana farketmedi bile çok düşündüm senın gıbı neyım eksık dıye bulamadım artık uğraşmıyorum kendımı kızıma adadım iyiki doğurmuşum bana verdiği en güzel şey

8 yildir bikez olsun seni seviyorum demediyse, eksik sende degil esindedir :1ninca:

8 yildir bikez olsun seni seviyorum demediyse, eksik sende degil esindedir :1ninca:

Aynen!!!olumunekankayizsmile
Beni sevdiğini söylemeyen adamla nasıl yaşarım diye sorguladım kendimi..
Yapamam ben,aynı sofrada bile oturamam ki siz çocuk bile yapmışsınız..
Bence devam edin bu şekilde,değişeceğini sanmıyorum...

Sevgisizlik kanında mı var eşinizin?Annesine kardeşine çocuğuna tavırları nasıl,onlara sevgi gösteriyor mu.Yok herkese benim gibi davranıyor diyorsanız,destek görmesi için teşvik edin onu..
Belki sevgisiz bir ortamda büyümüştür ya da cidden sizi sevmiyordur.Duruma göre çözüm üretirsiniz..

Canım senin hiçbir eksiğin yok sadece erkeklerin duyguları eksik malesef...
Hepsi aynı. Çok nadirdir farklı olanlar...
Sen haklısın insan konuşmak, sevildiğini duymak istiyor...

eşim bakımlıdır falan demişsiniz ya sizde onun dikkatını cekcek seyler yapmayı bi deneseniz?bırakın bi süre temizliiği vs.sizi hiç görmedği kadr güzel olun mkayaj giyim saç vs.herseyınnızle harıka bır görünüm elde edin biraz da içinizde bu duyguları düşünceleri atıp hiçbişey yokmus gibi farklı yaklasmayı deneyin,inş..düzelir ama gercekten cok zor erkekler 7 sınde neyse 70 indede öyle oluyorlar.

Burada bu tür sorunları aşan arkadaşlar var, gerçi onlar yeni evliydi ama sizede de işe yarar.
Eşini hayatının merkezine koyma, şimdiye kadar ne yapıyorsan yapma. o konuşmuyor mu sen de konuşma, o sarılmıyor mu sen de sarılma.
Sen de aynı onun gibi davran, bu arada arkadaşlarınla vakit geçir, kendine meşgale bul ve her daim bakımlı ol.
O evdeyken süslen püslen dışarı çık, alışverişe falan git. Herhalde nereye diye sormayacak kadar ilgisiz değildir. Tabi onun şüphesini çekecek güveninin zedeleyecek kadar aşırıya kaçma.
Şaşırt kocanı, neler oluyor diye merak etsin.
Eğer sorun çıkartırsa, şikayet ederse oturup konuşun. Çok sıkıldığını, böyle mutsuz olduğunu, ilgisiz davrandığını anlat ona. Seni kaybetmek istemiyorsa biraz çeki düzen verecektir. Kaybetme hissini tattır kocana.
Ama ne olursa olsun eşin hayatının merkezi olmasın, mutlu olmak için herşeyi ondan bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…