benim bildiğim erkekler değişmiyoo..ya buu deveyi gütcen ya çakip gitcen.sen değişceksin yani.kendine başka uğraşlar bul.kendini değiştir fiziksel anlamdada.oturup ne istediğini ihtiyaçlarından onada bahset.bi kere sen ona çok güven vermişinki bu kadar pişkinlik yapabilio sana güvenini kır ona ait bir mal olmadığını göster.onun dikkatini çekmeye çalış.ilk önce güzellikle.olmasa ......olmassasıda sonra.....kolay gelsin valla kadınların genel derdi.benimde zaman zaman başıma gelen bişidir.sürekli bi ekeğin ilgisini üstünde tutamassın tabikide ama ara ara sana dönmeli senin farkına varmalı genelde ben konuşarak hallediyorum artık ama elinden gitceni analdıklarında varya köpek gibi eteğine yapısıolar.ne zmaan kadar seni tuttklarına emin olana kadar.sonra yine aynı..:umursamaz:vel hasıl evlilik böyle bişi işte hani atla deve değil yanii...nerden başlasam ilemiyorum.8 yıllık evliyim.eşim 1 defa bile seni seviyorum demedi.asla bir süpriz yapmaz.sarılmnaz ,ne bileyim konuşmaz.espri yapmaz.
yatak olayımız çok nadir oda benim girişmemle.çirkin bir kadın değilim.güleryüzlüyümdür
aşırı sabırlıyımdır.ama artık sinir hastası olma durumuna geldim
benimde konuşmaya ihtiyacım var.
benimde onure edilmem lazım.kırılıyorum .çok kırıyor beni.
işten geldiğimde hiç tınlamıyor beni.ev temizle yemek yap yorgunluk.biraz sohbet etsin yeterli.
eskiden işten dönünce bırak iş yapma derdi.bende çok sevinirdim beni düşünüyor diye maalesef öle değilmiş.........ses oluyormuş o yüzden rahatsız oluyormuş.
eşim yakışıklı karizmatik.ben onun gibi öyle havalı değilimdir.ben ters bie cevap versem günlerce konuşmaz.ama bana sarfetiği sözler maalesef çok kırıcı
1 çocuğumuz var.bir yol gösterin.(boşanmak fikrinden başka )
8 yildir bikez olsun seni seviyorum demediyse, eksik sende degil esindedir :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?