- 1 Nisan 2020
- 30
- -17
- 1
- 24
- Konu Sahibi dertliyizdettli
arkadaslar eger hamileysem 4 haftalık bir gebe oldugumu söyledi arkadasim.ama söyle bir sey var hamile miyim degil miyim daha bilmeden düşürmek için bazı şeyler yapmaya başladım.bi önceki konuda çok üstüme gelindi.ama ben bu cocugu dogurursam hem ailemden hem yakınlarımdan olurum.19yaşında yaptığım hatanın bedelini bu şekilde ödemek istemiyorum.doktora zaten gidemiyorum virüsten.kısaca anlatıcam size...bu sene ocak ayında ilk ilişkime girdim ne kan aktı ne de bir acı hissettim.ama korunmadan ilişkiye giriyorduk (neyimize güvenerek bilmiyorum).9şubatta regl oldum 13de bitti.sonra bi içime boşalma gerçekleşti ve martın1 inde test yaptım.tek çizgiydi.martın9unda regl olmayınca şüphelendim çünkü benim reglim gecikmez.mart13te test yaptım 1 silik çizgi bir de tam çizgi çıktı silik olan yarım saat sonra silindi.16sında doktora randevu aldım ama gidemedim.yine test yaptım tek çizgi çıktı.ondan sonra bir daha ilişkiye girmedim zaten.hala daha regl olmadığım için hamile oldugumu dusunuyorum..sizce neyimdir