neyim ne yapıcam bilmiyorum..

9 Martta olmanız gerekırken bayagı gecmiş. Aslında bır genel kontrole kadın doguma gorunmenız daha iyi, Allah korusun Baska rahatsızlık olmasında. 🙏Sevgilinizin haberı vardır muhtemelen, ögrencıymıssınız. Devlete giderseniz kan tahlili icın enabızda görünür. Ucrette sıkıntı yasayacaksanız sevgılınızde destek olsun, tek basınıza cekmeyın bu stresi. Ayrıca özele gittiğinizde orada kayıttakı gorevlıye kan da beta hcg ye baktırmak ıstıyorum deyınce dırek kan verebılıyorsunuz, ben oyle yapmıstım. Sonuca göre doktora isterseniz görünürsünüz.
 
Eğer kan vermeye gidemiyorsan hemen bir erken gebelik testi al kesin sonuç verir sana
 
Bazı özel hastanelerde ( benim gittiğin her iki özelde de biri özel poliklinik birisi büyük özel hastaneydi ) verdiğiniz kan sonuçları e nabıza düşer . Bence direk özel bir muayenehane bul. Zaten dediğin tarihe göreyse 4 5 haftalık hamile olman lazım . Doktor hamileysen keseyi falan görür.
 
Konu sahıbının Baska postunu gördüm, bayagı caresız hıssedıyor ve korkmuş belli ki, saçma sapan çareler aramaya başlamış. Hesabı da pasif. Allah yardımcısı olsun, umarım pişman olacagı seylere kalkışmaz saglıgı acısından ☹️
 
Konu sahıbının Baska postunu gördüm, bayagı caresız hıssedıyor ve korkmuş belli ki, saçma sapan çareler aramaya başlamış. Hesabı da pasif. Allah yardımcısı olsun, umarım pişman olacagı seylere kalkışmaz saglıgı acısından ☹

bu konu benide etkiledi.. Allah yardımcısı olsun. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah en hayırlı şekilde atlatır bu süreci ..
 
arkadaslar eger hamileysem 4 haftalık bir gebe oldugumu söyledi arkadasim.ama söyle bir sey var hamile miyim degil miyim daha bilmeden düşürmek için bazı şeyler yapmaya başladım.bi önceki konuda çok üstüme gelindi.ama ben bu cocugu dogurursam hem ailemden hem yakınlarımdan olurum.19yaşında yaptığım hatanın bedelini bu şekilde ödemek istemiyorum.doktora zaten gidemiyorum virüsten.kısaca anlatıcam size...bu sene ocak ayında ilk ilişkime girdim ne kan aktı ne de bir acı hissettim.ama korunmadan ilişkiye giriyorduk (neyimize güvenerek bilmiyorum).9şubatta regl oldum 13de bitti.sonra bi içime boşalma gerçekleşti ve martın1 inde test yaptım.tek çizgiydi.martın9unda regl olmayınca şüphelendim çünkü benim reglim gecikmez.mart13te test yaptım 1 silik çizgi bir de tam çizgi çıktı silik olan yarım saat sonra silindi.16sında doktora randevu aldım ama gidemedim.yine test yaptım tek çizgi çıktı.ondan sonra bir daha ilişkiye girmedim zaten.hala daha regl olmadığım için hamile oldugumu dusunuyorum..sizce neyimdir
reglinizden kaç gün sonra içinize boşalma oldu
 
Diğer açtığın konudan geliyorum sonuç ne
Çok uzuldum biz burda yilarca hamile kalmaya çalışıyoruz allahim bize degilde istemeyenlere veriyor sana da sevgiline de hiç birşey olmaz hamileysen eger o masum bebeğe olur bi halt yiyecekseniz keşke biraz bilgilenseniz öyle yapsanız sonra boyle hayatınızı maf ediyorsunuz o sevgilinde azcik adamsa seni seviyorsa hamilelik varsa seninle evlensin bi yuva kursun ki bir kadin bir iliskiye giriyorsa o adamdan bir beklentisi olmayi demissin ki bebegi o da istemes ayrilir peki cnm sen biliyorsun demekki adamin gonul eylendirdigini ve bilerek oyuncak olmusun keske kendine boyle yazik etmeseydin sonucu cok merak ettim insallah masum bebege (varsahamilelik) kiymamissindir :)
 
Kız hamile değilki 3 test yapmış biri hatalı pozitif çıkmış çizgide sonradan kayboldu diyo zaten. Son test negatif çıkmış hamile olsa koyulaşırdı. Adet bitiminde beraber oldum diyor olsaydı yaptığı üç testte koyulaşarak çıkardı. Neye dayanarak hamile olduğunu düşünüyor anlamadım adet gecikmesi kesin bi belirti değildir.
 
Back
X