Neyim var?

pamukk85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2025
16
3
1
40
Sabah işe gitmek için kalktım bir baş donmesı hemen gerı yattım, tekrar kalkıyım dedım yok aynı ama çok fazla. Ambulans geldı hastaneye gıttık tomografı cekıldı bısey yok, kulaga bakıldı yok, vertigo testi yapıldı yok, tansıyon şeker normal. Şimdi biraz hafıfledı ama neyim var benım?

Gözlerine baktirdinmi gözdeki kusurlarda baş dönmesi yapar
Evet astigmat ve miyop çıktı gölük verdi ama alışamadım henüz. Bir d vitaminine baktırcam birde boyun fıtıgım var ama dr boyın fıtıgı bu kadar yoğun vertıgı atagı gıbı baş dönmesi yapmaz dedi

Vallaha doktorlar bazen bişey bildiklerini sanıyorlar bende de boyun fıtığı var dengebpzukluou baş dönmesi hat safhada

Benimle aynı durumu yaşayanlar varmı ?

Merhaba bendede boyun fıtıgı yırtık ve düzleşme var
2 ay önce başladı yol sanki ayagımın altından kayıyormuş gibi oldu sonra her akşam olmaya başladı 2-3 hafta böyle oldu akşamları sanki deprem oluyormuş gibi oldu ablam da vertigo olabilir dedi ama bende halsizlik yapmaya başladı ben panige kapıldım apar topar bilet alıp Türkiye’ye geldim hemen acile gittim sorun yok dediler sonda dahiliye sonra göğüs hastalıkları kulakburun bogaz ve hiç birinde sorun yok beyin cerrahına gittim kafamda sarsıntı var diyorum akşamları çok oluyor dedim mr çektirdi hem nöroloji için hem boyun için mr çekildi
Ve yukarıda yazdıklarım çıktı kanal daralmasıda var raporda yazıyor. Raporları beyine gösterdim boynun iyi degıl bu egzersizleri yap dedi sonra nörolojiye gittim doktor sana ameliyat önermedi mi dedi yok dedim
Bana vertigo ilacı denge ilacı ve vitamin verdi bir ay kullan dedi
Ben bir hafta kullandım bıraktım çünkü düzelme yoktu vertigo ilacınıda içmiyim dedim vitamine devam ama son zamanlarsa çok agrım oluyor ve halsizlik çok fazla gözlerime vuruyor başım dönüyor sersem gibi
Sinirlere baskı olduğu için bu durumlar normal mi yaşayan varmı ?
Yaşandıgım yerdede randevu aldım ortapedi bakıyor inş günü gelirse gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…