Teşekkür ederim. Çok panik oldum böyle oluncaStres, demir eksikliği, anlık hipotansiyon vs. olabilir.
Gözlerine baktirdinmi gözdeki kusurlarda baş dönmesi yaparTeşekkür ederim. Çok panik oldum böyle olunca
Evet astigmat ve miyop çıktı gölük verdi ama alışamadım henüz. Bir d vitaminine baktırcam birde boyun fıtıgım var ama dr boyın fıtıgı bu kadar yoğun vertıgı atagı gıbı baş dönmesi yapmaz dediGözlerine baktirdinmi gözdeki kusurlarda baş dönmesi yapar
Boyun fıtığı yapar baş donmesiEvet astigmat ve miyop çıktı gölük verdi ama alışamadım henüz. Bir d vitaminine baktırcam birde boyun fıtıgım var ama dr boyın fıtıgı bu kadar yoğun vertıgı atagı gıbı baş dönmesi yapmaz dedi
Yapar dedi. Ama bu yoğunlukta yapmaz dedı 3 dr. DaBoyun fıtığı yapar baş donmesi
Gecmis olsun ozaman dikkat et kendineYapar dedi. Ama bu yoğunlukta yapmaz dedı 3 dr. Da
Bilmem migrende çok baş ağrısı olmazmıMigren olabilir mi ??
Evet ağrı yapıyor .Bilmem migrende çok baş ağrısı olmazmı
Yok ağrı ama gecen senede olmuştu bu anlattığım durum bugunde oldu ama sonuç yok. Arada yokluyor yani beni.Evet ağrı yapıyor .
Sizde ağrı yok o zaman
Geçmiş olsun.Yok ağrı ama gecen senede olmuştu bu anlattığım durum bugunde oldu ama sonuç yok. Arada yokluyor yani beni.
Vallaha doktorlar bazen bişey bildiklerini sanıyorlar bende de boyun fıtığı var dengebpzukluou baş dönmesi hat safhadaEvet astigmat ve miyop çıktı gölük verdi ama alışamadım henüz. Bir d vitaminine baktırcam birde boyun fıtıgım var ama dr boyın fıtıgı bu kadar yoğun vertıgı atagı gıbı baş dönmesi yapmaz dedi
Bende vardı bas donmesi fıtıktan ama işime gidiyor yuruyordum. Bu oyle bır ataktıki oturamadım bıle donmesınden.Vallaha doktorlar bazen bişey bildiklerini sanıyorlar bende de boyun fıtığı var dengebpzukluou baş dönmesi hat safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?