arkadaşlar en son 4 kasım da adet oldum ve şuan hala adet olmadım 2 farklı marka gebelik testi aldım ucuzlardan ama negatif cıktı. Gögüslerimde hafif kararma var ama fazla hassasiiyet yok son iki gündür sabah kaltıgımda cok hafif bi mide bulantısı var. kasıklarım da hareket ederken ve durup dururken bi batma ve agrı var belimde agrıyor beyaz akıntılar geliyor ara ara. Bundan tam hatırlamıyorum 4-5 gün önce 3 gün boyunca leke seklinde kahve lekeler ve çamur gibi şeyler geldi önemsemedim ama adet olamıyorum sonuçta negatif acaba kist mi var kan testi yaptırmalı mıyım yardım edin lütfen ilk defa bu kadar gecikme oldu korkuyorum da biraz
Kan testi yaptirin eger gebelik yoksa muhakkak bi doktora gorunun. stresten de gecikmis olabilir , kist de olablr ama korkmayin. adetleriniz duzenli mi
Kan testi yaptirin eger gebelik yoksa muhakkak bi doktora gorunun. stresten de gecikmis olabilir , kist de olablr ama korkmayin. adetleriniz duzenli mi
Idrarda cikmayp kanda cikan cok var gec dollenme konusu cnm o yuzdn kesin cozum kan testi eger gblk yoksa o zaman da adet sokucu kullan cunku seni sitrese sokar
Idrarda cikmayp kanda cikan cok var gec dollenme konusu cnm o yuzdn kesin cozum kan testi eger gblk yoksa o zaman da adet sokucu kullan cunku seni sitrese sokar