Neyimiz eksik??

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Aslinda bu oyle cok dert degil belki ama insanin icinde kaliyo iste biseyler. Ben mesela ne dugunum ne kinam hicbiri istedigim gibi olmadi illaki bi pürüz cikartti erkek tarafi evlilik teklifi deseniz hic almadim peki ya evlendimde noldu? Karsimdaki insan odun geldi odun gidiyo ne bi cicek alir ne bi mutlu etme derdi vardir ben aglarken sesimi duymamak icin kapiyi kapatir iki dk sonra horlamaya baslar dusunun bazen evliligimi tek basima ayakta tuttugumu dusunuyorum bi yanim hep garip.. Bi kinaya gidiyorum kiz prenses gibi dugune gidiyorum herseyi esiyle ayarlamis benim gelinligim bile ben aglaya aglaya oldu bakiyorum evlenme tekliflerii cicekler havada ucusuyo demekki diyorum gercekten bazi kadinlar kendini prensesler gibi hissediyo. Sonra esime bakiyorum ilk iki sene her ozel gunumuze bi supriz yaptim ugrastim didindim sonra baktimki o hatirlamiyo bile bende biraktim zamanla odunlastim galiba gercekten o bi goz yasina dunyalari yakan adamlar neden bizi bulmamis o karsindaki kiza deli gibi deger verip nasil mutlu etsem diye dusunenler neden diyorum ya neden yanlis anlamayin kiskanmak degil her insan kendini ozel hissetmek istiyo buna benim gibilerinin hakki yokmu??:110:

Her kadın özel hissetmeyi sever. Böyle şeyleri elbette ki sever.
Tanımadan mı evlendiniz? En nihayetinde, hiç yoktan, nişanlılıktan düğüne kadar bir süreciniz de olmadı mı bu gözlemleri yapabilecek? Odun mudur, saygılı mıdır, değer kıymet verir mi gibisinden?

Nacizane fikrim, asıl mutluluk sahip olduklarında yaşanır. Ha mutlu değilsen, çözümlerini düşünmelisin.
Ve elbette kendini de değerlendirmeyi esgeçme.

Evlenmeden önce tam olarak evlilikten ,kocandan ne beklediğini hiç dusunmus muydun ?

Yada birbirinizi tanıma firsatiniz olmadı mı. Romantik adam romantik oluyor illa özel gun değil küçük ayrıntıları bile değerlendiriyor ama odunsa gittikçe kütük haline donusur genel olarak

Bazen bi ask.sancisi sanıp evleniliyor için uzun dusunmeden sonrada sonuç husran yanı bir kadın önce ne istediğini bilecek nasıl bir adamla mutlu olabilirim ben bunu soracak

Ha tabi belki istisnai bir durumumuz vardır pek taniyamamisinizdir onu bilemem.

Tavsiyem beklentini küçük tut,madem degismiyor eğer ipleri koparacak geçerli bir sebep yoksa buna alış bence.

Evlenmeden önce bunca sorun varken neden evet dediniz?
Gerçi evlenme teklifi olmadan nasıl evleniliyor, onu da anlamıyorum.
Ama hiçbir şey için geç değil.
Hayat; bir başkasından mutluluk kırıntıları toplamak için çok kısa...

Ne bileyim maddi sikintilardan dolayi hiç birini yapamamış insanlarida düşünürdüm, hiç gelinlik giyememis. Yada evlenemems insanlar sırf güçleri yok diye. Biliyorum böyle insanlar,tanık oldum. Onlar da sizin gibilere gibta ederler. Sağlıklıysanz tüm odunluklarina rağmen sizi seven ama gösteremeyen belkide, koruyan kollayan bir eşiniz var diye şükür etmelisiniz. Herşey sasali ve süslü dünyalardan ibaret değil ki. Keşke istediğiniz gibi olsaydı ama,nasip olmamış Olsn sevmesenz evlenmezdnz galiba,madem öyle evlilik hayatınızı kurtarilabilinir mi renk katilir mi bunu düşünmek lazım. İnşallah ileride sizi bekleyen güzel günler olur. :)

Evet evliliğini tek başına ayakta tutuyorsun ..
Ne demek sen ağlarken kapıyı kapatmalar ...
Çığlığı basıp , kapıyı kırardım heraldeee ...

Ayrıca belirleyiciniz düğün , kına , elbise felan mı ?
Aşk evliliği mi yaptınız ?

Kendinide eşinide ilişkinizide kimseyle kıyaslama. Belki o prensesler gibi hissettiğini düşündüğün kadın aldatılıyor yada eşini sevmiyor yada bin türlü başka sorunları var. Başkaları hep daha mutlu daha iyi görünür ama içlerini bilemezsinki. Eşin çok duygusal va olmayabilir ama sana değer verdiğini gösteren başka şeyler yok mu? Sana kötü davranan birine karşı seni savunur mu? Hasta olduğunda sana iyi davranır mı? Seninle sevinip seninle üzülür mü? Ev işlerinde yardım eder mi? Bir şey seçerken senin tercihlerine önem verir mi? Bazen sadece sen mutlu ol diye bir şeyden vaZgeçer mi? Gözlerine baktığında sevgisini hisseder misin? Hepsi olmak zorunda değil bir kısmı bile varsa bırak evlilik yıldönümünde amaçsız bir ayıcık alıp bir dal çiçek getirmeyiversin. Başka seni onunla evlendiğin için şanslı hissettiren şeyler varsa kimseyle kıyaslama eşini.

Kendinide eşinide ilişkinizide kimseyle kıyaslama. Belki o prensesler gibi hissettiğini düşündüğün kadın aldatılıyor yada eşini sevmiyor yada bin türlü başka sorunları var. Başkaları hep daha mutlu daha iyi görünür ama içlerini bilemezsinki. Eşin çok duygusal va olmayabilir ama sana değer verdiğini gösteren başka şeyler yok mu? Sana kötü davranan birine karşı seni savunur mu? Hasta olduğunda sana iyi davranır mı? Seninle sevinip seninle üzülür mü? Ev işlerinde yardım eder mi? Bir şey seçerken senin tercihlerine önem verir mi? Bazen sadece sen mutlu ol diye bir şeyden vaZgeçer mi? Gözlerine baktığında sevgisini hisseder misin? Hepsi olmak zorunda değil bir kısmı bile varsa bırak evlilik yıldönümünde amaçsız bir ayıcık alıp bir dal çiçek getirmeyiversin. Başka seni onunla evlendiğin için şanslı hissettiren şeyler varsa kimseyle kıyaslama eşini.
Çok dogru . Harika çift dedıgım bir suru insan evlılgınde bırsuru sorun gördüm inanmıyorum oyle evlılıklere . Vardır Mutlu olan ama kesınlıkle idare eden taraflar sayesınde olur o mutluluklar asla Bır kadını Prenses gibi hıssestırmez bir Ada'm asla

Düğün kına vs bunlar istediğin gibi olmamis olabilir. Hersey sineye çekilir de sen ağlarken duymamak için kapıyı kapatıp iki dk sonra horlayan adam çekilmez gibi. Keske onunla evlenmeseydin.

Her insan elinde olmayanlara özenir. Başka insanlar da belki sizin hayatınıza özeniyordur.

Burda eşinizin sizin istediğiniz somut adımları atıp atmadığına göre çözüm üretebilirsiniz. Çünkü bazı erkekler böyle ayrıntıları düşünmeyi gerçekten angarya görüyor. Mesela şuraya gidelim deyince gidiyor mu? Bana şunu al deyince alıyor mu? Eğer yapıyorsa kendi mutluluğunuzu siz oluşturun. Kendi sevdiğiniz şeyleri net bir şekilde isteyin, yapsın.

Eşim mesela bana hediye seçmek konusunda çok eringeç. Özel günlerde de ne yapalım diye hep bana sorar, doğum günümde bile. Birkaç kere kendiliğinden düşünsün, birşeyler planlasın diye bekledim, baktım ki hayal ettiğim gibi olmayınca daha çok üzülüyorum. İpleri elime aldım. Şimdi ona özel günlerimizi katagorize edip uygun olabilecek hediyeler listesi gönderdim. Onun kafa rahat, benim kafa rahat. Özel günler için de ben plan yapıyorum, o uyguluyor. Evet çok romantik ya da sürprizli sayılmaz ama en azından derin hayal kırıklığı yaşamaktan iyidir. Bazen mutluluk beklenmez, tercih edilir...

Siyah aldığın saati bu niye siyah ben beyaz istemiştim ama dersen olmaz canım. Beyaz saat alacaktın mutluluğuna bakacaktın

Valla ablacım ben evleneyim de düğün falan ayrıntı olmasa da eyvalla:deli:en azından bu zamanda evlenmeyi başarmışsınız bırakın düğün eksik kalsın:deli:
Tam dayaklıksın heh!!!:KK67:
Senin düğününde davul,zurna çaldıracam ben!:KK31:
Beklentini bu kadar düşük tutma!!! :63:

Eksigin yok tercihin yanlış. Zorla evlendirilmemissindir diye düşünüyorum adam kendini belli etmistir ha evleniyim de ben onu degistiririm gibi bir fikre sahip olarak evlendiysen de bu hayal kırıklığın normal ne yazikki..

Back
X