- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
uymaz bence.. fotodaki celine yazan tişörtün alındaki etekte spor bi etek çünkü o yüzden öyle güzel durmuş..
kalem etekle olmaz diye düşünüyorum
Etegim kısa ama 1 numaradaki gibi. Hic mi olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
daha şık spor tşörtler var bence öyle bişiyle daha hoş olur , bi kısmı dantelli veya düğmeli şekilde spor tişörtler oluyor öyle bişiyle kombinliyebilirsin
etegin içine koyup altına da kısa beyaz converse veya herşeye uyumlu lame renk sandaletin varsa süper olur
Bi ornek foto atar misin tisortun??
solda ki gibi düz v yaka beyz tişörtle kombinleyebilirsin
Eki Görüntüle 1214675
aynı şekilde düz atletle de uyar
Eki Görüntüle 1214676
bunlar en rahat kombinleyebilecegin şecenekler, şuan dediğim tarzda düğmeli veya dantelli tişört bulamadım nette fotosunu ama magazalarda bulursun muhakak
Anladım sağol canım. Benim omuzlarim geniş kotu duruyor atlet öyle olmasa onla kombinlerdim de bi celineli tişörtü buldum kalem etekle giyebilir miyim acaba diye. Evdeki tisortlerimle kombinlemek istyrm masraf yapmak istemiyorum ama bulamadiim boyle kıyafetleri aliyrm aliyrm neyle giyecegimi bilemiyrm alışveriş gözümu kor ediyo
Cnm bence çok güzel olur t shirt ü içine sokarsin ve de daha spor bi hava katmak için kolunu kivirirsin uygun çanta ayakkabı seçimiyle gayet güzel olur ama mutlaka dikkat çekici ve spor bir aksesuar takBebeklerim ben kalem eteği günlük resmi olmayacak şekilde giyebilmek istiyrm. Ama 1. 2. 3. Numarali fotoğraflardaki buluzlere benzer tarzda giyince çok resmi oluyo. Benim 1numaradaki eteğin boyunda siyah düz kalem eteğim var. Üstüne Celine yazılı tişört olur mu 4 numaradaki gibi ? Benim öyle bir tisortim var ve bu resimdeki kadar bol değil dar üstüme oturuyor ve hoş duruyor. Kalem etekle uyar mi? Yoksa üst spor alt şık abes birşey mi olur?
Bana da olur gibi geldi tişört bol değil ama olsun en azından resmi durmuyor ve bana yakışıyor dümdüz gösteriyor fizigimi küçük uzun askılı cantalarla çok hoş olur gibi düşündüm bi de siyah düz babet :)Cnm bence çok güzel olur t shirt ü içine sokarsin ve de daha spor bi hava katmak için kolunu kivirirsin uygun çanta ayakkabı seçimiyle gayet güzel olur ama mutlaka dikkat çekici ve spor bir aksesuar takbence tabi bunlar
Aynen cnm çok hoş olurBana da olur gibi geldi tişört bol değil ama olsun en azından resmi durmuyor ve bana yakışıyor dümdüz gösteriyor fizigimi küçük uzun askılı cantalarla çok hoş olur gibi düşündüm bi de siyah düz babet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?