NGS, ERA ve CD56 ya rağmen negatif sonuç alanlar

bet13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
72
100
43
34
Merhabalar herkese , 4. Tüp bebek tedavim 6.transferim , asla pozitifi görmedim hiç birinde.
Azospermiden kaynaklı tüp bebek yaparıyorduk fakat tutmadı İçin ileri testler de yapıldı ve hem ERA da gecikme bulundu , hem de CD56 da sıkıntı çıktı . Sorun bunlarmış dedik ve 5bb kalite bi embriyo transfer edildi bu sorunlar çözülerek.
Ama sonuç yine negatif.

Artık çok çaresiz hissediyorum kendimi. Ne yaparsak yapalım olmayacak gibi geliyor. Yoruldum.

Benim gibi aynı problemleri yaşayıp önce tutmayıp sonraki transferlerde pozitifi gören var mı merak ediyorum.

Benim durumum daha kötü. Toplamda 8 kere OPU oldum,4 kere transfer olabildim.Diğer Opu’larda elde edilen embriyolar hep kalitesizdi. 4 transferimin de 2’si negatif, 1’i kimyasal, 1’i boş gebelik ile sonuçlandı 😣Bu başarısız transferler sonrası embriyolar 5. güne gitsin, ben de Ngs yaptırayım diye uğraştım ama dediğim gibi son 4 denemem hüsran hiç 5. Güne gidebilecek kalite embriyo elde edemedik.

Ben de çok çaresizim , çok üzülüyorum.Yaşım 40. 5-6 yıldır deniyorum. Arkadaşlarımın hepsi çocuk sahibi, artık onlarla konuşamıyorum bile çünkü ortak konumuz kalmadı 😣 Yoruldum.
Sizin yaşınız kaç? Denemeye devam edecek misiniz?

Back