Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar merhaba,aranizda yeniyim,ben 45kromozomluyum,15.kromozom robertsonion translokasyonu var,daha önce normal yolla 7kez hamile kaldim ve hepsi düşükle sonuclandi,şimdi ngs yonteminin bizim icinde uygulana bilecegi soylendi ve karar asamasindayiz,sizlerin sorunlari neydi,benim gibi olup sağlıklı sonuclar elde edenler var mi,merak ediyorum
Merhaba arkadaşlar bende ilk kez tüp bebek denemesi yapıyorum sebep sperm morfoloji ve hızı %1 opu işlemim oldu 5.güne 5embriyo gitti hepsine ngs uygulanacak dr um ısrar ettiği için uygulatıyorum ama olumsuz yorumlar moralimi bozuyor hem 5.gün embriyosu hem genetik test yaptırılmış ama düşükle sonuçlanması tutmaması İşini pek mantığım almıyor inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Ben de 5.gun ve 6.gun embriyosu iki tane bekliuorum bu hafta ngs sonucunu. Opu işleminden sonra 28 aralıkta adet oldum, acaba sonuc iyi gelirse bu ay içinde transfer etmem dogru olurmu?
Ben de 5.gun ve 6.gun embriyosu iki tane bekliuorum bu hafta ngs sonucunu. Opu işleminden sonra 28 aralıkta adet oldum, acaba sonuc iyi gelirse bu ay içinde transfer etmem dogru olurmu?
Bende gen artta tedavi görüyorum!transferim oldu ve negatif sonuç aldım! Dün 9. Günümde! Ngs yapılmış dondurulmuş 5. Gün transferiydi!sşzin doktorunuz kim?ne durumdasınız?
Bende gen artta tedavi görüyorum!transferim oldu ve negatif sonuç aldım! Dün 9. Günümde! Ngs yapılmış dondurulmuş 5. Gün transferiydi!sşzin doktorunuz kim?ne durumdasınız?