Ngs pgt ile anne olan var mı?

135Nesem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2021
128
67
48
34
Merhaba hanımlar, ben Ngs yöntemi ile hamileyim şuanda ikili test yaptırmadım ama içim yine de tedirgin. Ngs veya pgt ile hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiren veya ikili test , fetal DNA yaptırıp sağlıklı olduğunu teyit ettiren var mı? Kısaca kendime moral olacak bir şeyler arıyorum. Bebeğim sağlıklıdır değil mi? Siz neler yaşadınız?

Merhabalar pgt ile ikiz kızlarım var.fetal dna yaptırmadım çünkü 13 sene sonra kavuşacaktım.eğer bebeğinden bi durum varsa ve aldırıcaksan tabiki yaptır ama ben ne olursa olsun aldırmıcağım için yaptırmadım.çok şükür allahıma çok sağlıklı iki tane incim var.sizde bu aşmada bu kdar kafanıza takmayın gerekirse fetal dna testi yaptırın

Hiç kimse yok mu ? Ben Pgt ile hamileyim ve çocuk sahibi oldum , korkma Pgt güvenilir diyen

Merhabalar pgt ile ikiz kızlarım var.fetal dna yaptırmadım çünkü 13 sene sonra kavuşacaktım.eğer bebeğinden bi durum varsa ve aldırıcaksan tabiki yaptır ama ben ne olursa olsun aldırmıcağım için yaptırmadım.çok şükür allahıma çok sağlıklı iki tane incim var.sizde bu aşmada bu kdar kafanıza takmayın gerekirse fetal dna testi yaptırın
Teşekkür ederim daha önce kayıplarım oldu testler hep kötü haber verdi onu yaptıracak psikolojik gücüm yok. Ama Pgt demek ki doğru sonuç vermiş ki bebekleriniz sağlıklı çok şükür. İnşallah benim bebeğim de sağlıklıdır

Benimde 6 tane kaybım var.3tanesi doğal yolla hamile kaldım düştü 3tane tedaviyle oldu düştü.son tüp tedavimde pgt iki emriyo hç tutmadı son iki embriyo tuttu.genetik doktorunada gittim sende eşinde ve ailelerde genetik sıkıntı yoksa genelde doğan çocuklardada olmuyo.yani nekadar size anltılırsa anlatılsın bu şüphe doğana kdar oluyo kii bendede oldu.ama inanın gayet sağlıklı bi bebeğiniz olcakk.

Benimde 6 tane kaybım var.3tanesi doğal yolla hamile kaldım düştü 3tane tedaviyle oldu düştü.son tüp tedavimde pgt iki emriyo hç tutmadı son iki embriyo tuttu.genetik doktorunada gittim sende eşinde ve ailelerde genetik sıkıntı yoksa genelde doğan çocuklardada olmuyo.yani nekadar size anltılırsa anlatılsın bu şüphe doğana kdar oluyo kii bendede oldu.ama inanın gayet sağlıklı bi bebeğiniz olcakk.
İnşallah aslında 13 hafta ense kalınlığı 1.37 çıktı ama burun kemiğine baktırmak gelmedi aklıma. Doktorum da gerek yok Ngs lı diye dedi şimdi başka doktora gidiyorum o ise yaptırsaydın diyor. Yüzde yüz değil diyor.

Tabiki hiçbişeyin yüzdeyüz garantisii yok ama genetik aşamadan geçmiş embriyolarda genelde bi rahatsızlık olmuyo ngs li embriyolarda biçok hastalığa bakılıyor zaten.hastalık çıkanda imha ediliyo.siz kendinize sıkıntı yapmayın ben ikili test bile doğru sonuç vermiyo varsayım üzerine sonuçlar değerlendiriliyo.

Benim ense kalınlığı 2küsürlerde bişeydii
Teşekkür ederim, sanırım ayrıntılı ultrason sonrası anca rahatlayacağım. Bunca emek, hayal korkuyu da beraberinde getiriyor , içimi rahatlattınız sağ olun inşallah benim oğlum da sağlıklıdır. Burada onu paylaşmak da nasip olur

Bende ngs ile hamileyim çok sukur..iki test ve ya diğerlerini yaptırmayacagim..zaten doktorum da gerek yok dedi..
İkili tarama testlere de güven olmaz
.
Zaten kismetinizde sağlıksız çocuk var ise bir şekilde gene olur .. Rabb'im hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲

Ben genetik testle transfer yaptirmistim. Fetal dna testi yaptirmadim. Prenatologa gittim ama 2 kere. Onlarda inceledi. Icinizde suphe oluyor ise bir prenatologa gorunun. Onlar daha iyi yorum yapar.

Bende ngs ile hamileyim çok sukur..iki test ve ya diğerlerini yaptırmayacagim..zaten doktorum da gerek yok dedi..
İkili tarama testlere de güven olmaz
.
Zaten kismetinizde sağlıksız çocuk var ise bir şekilde gene olur .. Rabb'im hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
Her şey yolunda ama içime kuşku düşüyor onu engelleyemiyorum. Kendimi yıpratıyorum

Ben genetik testle transfer yaptirmistim. Fetal dna testi yaptirmadim. Prenatologa gittim ama 2 kere. Onlarda inceledi. Icinizde suphe oluyor ise bir prenatologa gorunun. Onlar daha iyi yorum yapar.
Her şey yolunda değil mi? Benim de yolunda çok şükür ama korkuyorum yine de.

Öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıklı ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲 öncelikle endiselenmeyi bırakın , NGS pgtden daha gelişmiş bir yöntem mis , ben de ngs ile gebe kaldım çok kararsızdım fetal DNA testi yaptırma konusunda ama yaptırmadım hala gebeliğim devam ediyor inşallah sağlıklı bir bebek olur diye dua ediyorum ben de...
Bu arada ikili test kadar saçma bir şey yok sadece olasılık üzerinde duruyorlar önemli olan ultrason bulguları.
İçinizi ferah tutun gebeliğinizin tadını çıkarın ☺️

Back
X