Ngs

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
bayanlar ngs ye kaç embyonuz gitti
Kaç günde çıktı
Nerede yaptırdınız
Benim 25 gün oldu hala çıkmadı
Neden yaptırdınız bide

Son düzenleme:
yaş 39 4 başarısız deneme tedaviye bahçecide başladık 2 adet 5.gün embriyosu ngs ye gitti sonuç bekliyoruz 5. gün emriyolarında kromozom bozukluğu çıkma oranı düşük diye biliyorum sizce ne olur

yaş 39 4 başarısız deneme tedaviye bahçecide başladık 2 adet 5.gün embriyosu ngs ye gitti sonuç bekliyoruz 5. gün emriyolarında kromozom bozukluğu çıkma oranı düşük diye biliyorum sizce ne olur
Bilemeyiz diye dusunuyorum.ben 27 yasindayim.5 tane 5.gun embriyosundan sadece 2 si saglam geldi.bazen gorunus olarak saglam gozuksede kromozal bozukluklar olabiliyor.bizim ayrica genetik faktorlu problemimiz yok.tekrarlayan dusuklerim vardi.sizin ki belki baska bir problemdir bakarsiniz 2 de 2 saglam gelir insallah

bizim nedensiz infertilite deniliyor bütün tahlillleri yaptık herşey normal emriyolarımız 3. günden sonra yavaşlıyor ve 4 . gün transfer yapıluyordu ilk defa 5. güne gitti bahçeci umutta umutluyuz biyerde okumuştum tüp bebek ilaçları emriyolarda kromozom bozukluğu yapabiliyormuş 10 12 yumurtadan 2 3 tane kalmasının nedeni ilaçların etkileri diye okumuştum sizde belki kan pıltılaşması yada rahimde perde olabilir

Pihtilasma var kan sulandiricilara ragmen dusuk oluyor.rahim flimi de cektirdim problem olmadigini soylediler.o yuzden tup bebege basvurduk genetik tarama icin

Pihtilasma var kan sulandiricilara ragmen dusuk oluyor.rahim flimi de cektirdim problem olmadigini soylediler.o yuzden tup bebege basvurduk genetik tarama icin
aynı durum
benim de 4 kaybım var,
ben de ngs için tüp bebeğe başladım
sizin ki tek gebelik mi şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…