• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ni

pmbe2121

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
50
10
3
29
iyi akşamlar kızlar allah aşkına bakın bi buraya nişanlım askerde ve mart 9 da benim doğum günüm olucak nişanlım o gün izin alcagını ve doğum güneme gelceğini söyledi bu arada izne gelirse memleketimiz farklı 2 bucuk saatlik mesafede farklı sehirlerdeyiz ben hiçbir şekilde doğum günüme illa gel yada gelme demedim neyse bugun bana kalkıp doğum gününe gelirim 678 EVİMDE geçirim 9 10 11 12 yanına gelirim 12sinde dönerim evime senide bizim eve götürüm 1 gün kalırız zaten yolcuyum diyor hem son iznim benide uğurlamayada gelirsin diyorki ben hayır diyorum çünkü kaynanamla problemler yasadık baya baya olaylar oldu tabi kaynanamda bana karşı iyi oldu eskisi gibi değil.ama yasadıklarımı unutamıyorum geçen iznede gelmiştim gitmemiştim evlerine nişanlıma ben gurursuz yüzsüz değilim diyorum gelmem diyorum sizin eve beni askere uğurlamaya gelmiycekmisin diyor hayır diyorum peki ozaman hiç gelmim diyor sen bilirsin diyorum.ne yapim sizce ?

Ayy gerekirse ömrü billah doğum günümü kutlamam,yine de yatıya kalmam

Adam bence başka şey için geliyor, askerlik hormonlara vurmuş. Yoksa yatıya kalmak ne alaka? Doğum gününde izin ne alaka?
hayır öyle biri olsa sana emin ol hak verirdim sadece elindeki izni iyi değerlendirmemiz için teklifte bulundu ailesinin yanında bana abazalık yapacak değil onlara gittiğimde

Problemi bilemem de ailen izin verecek mi önce onh düşünmelisin. Daha nikahlı kocan değil sonuçta ailesinde kalasın.
aramızda dini nikahımız var da kulağa sasırtıcı gelebilir ama hem 9 günü izni var ve memleketler ayrı 2 ye bölünemiyor bize gelse 3 gün kalıp gidicek ailesinemi gitsin bizemi gelsin o yüzden catısma yasıyoruz bize gel diyor

daha nisanliyken rengini belli edenn kaynana en tehlikeli tür uzak durmak da fayda var

Ne yaşadınız ki kaynananla bu kadar? Çok katı davranmışsın. Bence yanlış.
onlara gittiğimde ablasının kızıyla nişanlımın arasında zamanında aşk yasanmıstı o kızı gözümün önünde çağırdı kaynanam ben onlardayken hemde bunlarla bitmedi tabi suratını cevirmeler laf sokmalar birsürü şey işte şimdi düzeldi kaynanam ama ben gitmek istemiyorum

aramızda dini nikahımız var da kulağa sasırtıcı gelebilir ama hem 9 günü izni var ve memleketler ayrı 2 ye bölünemiyor bize gelse 3 gün kalıp gidicek ailesinemi gitsin bizemi gelsin o yüzden catısma yasıyoruz bize gel diyor
Ha dini nikahsa ooo hiç sıkıntı değil :ıslık::ıslık: hislerimi yeterince dökemiyorum anlayan anladı

daha şimdiden böyleysen niye evleniyosun bu adamla.
evlenince her şey daha mı iyi olacak sanıyosun.
kaynananı bi köşeye atıcan eşinle hayatını mı yaşıycan sanıyosun.
çok beklersin.

Zaten dogum gununuz icin izin almasi bana sacma geliyor...allah korusun izin almak icin nice sebepler var...daha nisanliyken kaynanayla bukadar ne yasiyorsunuz anlamiyorum...ayrica orda kalmaniz hic uygun da degil...

Sorunları aştıysanız kin tutmanın anlamı yok değil mi ?
Uğurlamaya gidin olgun davranın ve yüz göz olmayın.

Neden evlenmeden dini nikah yaptırdınız?

Back
X