- Konu Sahibi rzy11092011
-
sizden bunları duydukça mutlu oluyorum ne istediğime daha iyi karar verebiliyorum ama nişan bohçası foto bunları gördükçede olmalı mı acaba demiyorumda değil.. e peki 1 aydır sözlüyüz yani nişanlı:) bn 2011 yazında sevgilimse bu yaz olsun diyo düğün için 2 yazdan birinde acaba hangisi yapılmalı ve çeyizler hangi arada alınmalı kirada oturmak nası bn hayatımda hiç oturmadım ailemde pek sıcak bakmıo biz yardım edelim diolar benimkine ama gururundan gücüne gidiyo
Bence de nişan gereksiz , biz de nişan yapmadık eşimle.1 sene sözlü kaldık ve evlendik. :) Ayrıca nişan bohçası falan demişsin.Zaten sözde sana bohça getirmiş olmaları lazım.Sözden bir süre sonra da kız tarafı erkek bohçası hazırlayıp götürüyo.Yani bizde öyle oldu. :))
sizden bunları duydukça mutlu oluyorum ne istediğime daha iyi karar verebiliyorum ama nişan bohçası foto bunları gördükçede olmalı mı acaba demiyorumda değil.. e peki 1 aydır sözlüyüz yani nişanlı:) bn 2011 yazında sevgilimse bu yaz olsun diyo düğün için 2 yazdan birinde acaba hangisi yapılmalı ve çeyizler hangi arada alınmalı kirada oturmak nası bn hayatımda hiç oturmadım ailemde pek sıcak bakmıo biz yardım edelim diolar benimkine ama gururundan gücüne gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?