- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
arkadaslar ben buraya sadece içimde ki sıkıntımı yazdım..kimseden ayrılmak için gaz almaya veya sevgilimi afetmek için destek almaya gelmedim ..içim acıyordu paylasmak istedim..ayrıca bırakın vurmayı sevgiliye manyk,salak türü sözlerin bile söylenmesinden hoşlanmayan agır bulan bi insanım tutup nişanlımı temiz göstemeye calısmadım ben her konuda olaylara tarafsız bakılması taraftarı bir insanım tutup sadece vurdu yazsam sebep soracaksınız bende ne kendimi ne onu aklamadan yada kötülemeden olanı yazdım belki o buraya yazmak istese kim bilir neler yazardı benim onu delirtmek için farkında olmadan neler yaptıgımı belki yaza yaza bitiremiycekti..yani ben onun hangi duyguları tasıdıgnı bilemem ve hissedemem ama sunu biliyorum onu cok sinirlendirdim ne olursa olsun bunun cvbı yumruk olmamlıydı sadece bunu biliyorum..sorun burda haklı haksız meselesi değil ki..bayram haftası düğünüm var ve böle bi olay canımı yaktıo kadar utanç verici ki bunu tanıdıklarımla paylasmak onur kırıcı oldugu için sanal alemde paylastım....hepsi bu kadar..yaptıgınız yorumlara ne el cırpabilirm ne de kızabilrim sadece okumak paylasıldıgını hissetmek bu kadar..çünkü hiç birinizin yorumu atılan yumrugu geri almayacak...
farkındaysan gecenin bir vakti 17 kişi yorum yazıyor şuan....hatta belki de daha fazla...madem destek almak falan değil...için rahatladıysa konuyu sil de başka yorum yazan olmasın...yaniiiiiii.......