• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nianlm bana vurdu!

arkadaslar ben buraya sadece içimde ki sıkıntımı yazdım..kimseden ayrılmak için gaz almaya veya sevgilimi afetmek için destek almaya gelmedim ..içim acıyordu paylasmak istedim..ayrıca bırakın vurmayı sevgiliye manyk,salak türü sözlerin bile söylenmesinden hoşlanmayan agır bulan bi insanım tutup nişanlımı temiz göstemeye calısmadım ben her konuda olaylara tarafsız bakılması taraftarı bir insanım tutup sadece vurdu yazsam sebep soracaksınız bende ne kendimi ne onu aklamadan yada kötülemeden olanı yazdım belki o buraya yazmak istese kim bilir neler yazardı benim onu delirtmek için farkında olmadan neler yaptıgımı belki yaza yaza bitiremiycekti..yani ben onun hangi duyguları tasıdıgnı bilemem ve hissedemem ama sunu biliyorum onu cok sinirlendirdim ne olursa olsun bunun cvbı yumruk olmamlıydı sadece bunu biliyorum..sorun burda haklı haksız meselesi değil ki..bayram haftası düğünüm var ve böle bi olay canımı yaktıo kadar utanç verici ki bunu tanıdıklarımla paylasmak onur kırıcı oldugu için sanal alemde paylastım....hepsi bu kadar..yaptıgınız yorumlara ne el cırpabilirm ne de kızabilrim sadece okumak paylasıldıgını hissetmek bu kadar..çünkü hiç birinizin yorumu atılan yumrugu geri almayacak...

farkındaysan gecenin bir vakti 17 kişi yorum yazıyor şuan....hatta belki de daha fazla...madem destek almak falan değil...için rahatladıysa konuyu sil de başka yorum yazan olmasın...yaniiiiiii.......

arkadaslar ben buraya sadece içimde ki sıkıntımı yazdım..kimseden ayrılmak için gaz almaya veya sevgilimi afetmek için destek almaya gelmedim ..içim acıyordu paylasmak istedim..ayrıca bırakın vurmayı sevgiliye manyk,salak türü sözlerin bile söylenmesinden hoşlanmayan agır bulan bi insanım tutup nişanlımı temiz göstemeye calısmadım ben her konuda olaylara tarafsız bakılması taraftarı bir insanım tutup sadece vurdu yazsam sebep soracaksınız bende ne kendimi ne onu aklamadan yada kötülemeden olanı yazdım belki o buraya yazmak istese kim bilir neler yazardı benim onu delirtmek için farkında olmadan neler yaptıgımı belki yaza yaza bitiremiycekti..yani ben onun hangi duyguları tasıdıgnı bilemem ve hissedemem ama sunu biliyorum onu cok sinirlendirdim ne olursa olsun bunun cvbı yumruk olmamlıydı sadece bunu biliyorum..sorun burda haklı haksız meselesi değil ki..bayram haftası düğünüm var ve böle bi olay canımı yaktıo kadar utanç verici ki bunu tanıdıklarımla paylasmak onur kırıcı oldugu için sanal alemde paylastım....hepsi bu kadar..yaptıgınız yorumlara ne el cırpabilirm ne de kızabilrim sadece okumak paylasıldıgını hissetmek bu kadar..çünkü hiç birinizin yorumu atılan yumrugu geri almayacak...

seni anliyorum canim ama senin utanman gerekmiyor vuran utansin:gitme:
ama bence annenle paylas derim, bakalim o ne diyor:teselli:
senin inmene müsade etseydi bu olaylar yasanmicakti
kac yildir berabersin nisanlisin, nisanlin kac yasinda

keşke bu açıklamayı ilk mesajınada yazsaydın, yazdıklarımı silmek isterdim ama içerik boşaltmak yasak, mutluluklar dilerim nişanlınla

kar yumruk yityen biri düşer kız arabadan iyi düşmemiş kız kolundan tutsa iyidi ama vurması çok kötü hareket yuvarlansa düşse okızzz dursa ölürmüydü arabayla

ee yavrucum yorum istemiyorsan kk günlüğe falan yazsaydın ne bilelim biz

yoruma açık değilsen konu açmıcan güselimmmmmmmmmmmmmmmm biz neyiz burda çenemizi yoruyoz ozaman rahatladınmı herkes gerildi iyiceee

Babamdan 1 fiske yemedim, kocadan dayağı hayatta kaldıramam! Değil ki daha nişanlıyken yapacak ??? Kim olursa olsun, ne olursa olsun, o an orada her şey biter !!! Ben kendime yediremem birinden dayak yemeyi !

:roflol:Genç aşıklar yapılan yorumlar neticesinde birbirlerine kenetlendiler. kaydirigubbakcemile3

yazdım rahatladım diyorsun CADIARZU
haklısın yazmak rahatlatır insanı ama eğer yorum yapılsın istemiyorsan tavsiyem boş bir kağıda yaz dök içini .. :delphin:
size mutluluklar vereliniortak

arkadasım,neden ısrarla yazdıklarımı yanlıs anlamada ısrar ediyorsunnn ben nerede 'yorum yapmayın 'yazdımm eger yorum yapılmasını istemesem neden buraya yazayım ..demek istediğim,ben nişanlımı aklamadım size olanı yazdım iyi birşey de yazsanız kötü de yazsanız bu yasadıgım kötü olayı değiştirmeyecek ben bunu anlattım

canım senn bundan sonraki tavrın çok önemli gönlünü alması için çok uğraştırman lazımki bir daha öyle cahilce bir davranışta asla bulunmasın. bu arada sende adamı bir daha kışkırtma istersen erkek milleti işte konuşarak anlaşmayı bilmez böyle hemen şiddete yönelir.

ya ben nısanlısı sıddet uyguladı haklı demedım kı ama:(..
ve konu sahıbıde demıs zaten bende bılerek ustune gttım dıye..
adamı delırtmıs sonucda boyle olunca neden oldu ..hareket halınde ıken allah bılır nasıl bı yolda ınmek ıstemısdır kı ındırmemısdır..belkı..

evet kimbilir nasil bil yoldaydilar ama adamin yolu yol deyil o kesin-tatlicadiarzu-
zaten arkadas yorum da istemiyormus bazi arkadaslarimiz küstü gittimafoldumben
tabi kolay deyil dügüne 2 hafta kala dügünü iptal etmek belki ondan dedi konu sahibi yoruma gerek yok, mecbur evlenecem düsüncesindedir, adamda bunun verdigi rahatliklami böyle davrandi acepgamyoncuiremsuCADIARZU

arkadasım,neden ısrarla yazdıklarımı yanlıs anlamada ısrar ediyorsunnn ben nerede 'yorum yapmayın 'yazdımm eger yorum yapılmasını istemesem neden buraya yazayım ..demek istediğim,ben nişanlımı aklamadım size olanı yazdım iyi birşey de yazsanız kötü de yazsanız bu yasadıgım kötü olayı değiştirmeyecek ben bunu anlattım

benmi yanlış anlamada ısrar ediyorum akannehir
yediğin yumruğun acısını derinden hissettim dedim
çok üzüldüğümü belirttim ve sadece acı gerçeği söyledim Çok üzgünüm çoook
ama bunu bir kez daha anladım insanlara gerçekleri değil duymasını istedğin şeyi söyliceksin sadece :delphin:
ne diim allah yolunuzu açık etsin cnm gamyoncuiremsu

seni anliyorum canim ama senin utanman gerekmiyor vuran utansin:gitme:
ama bence annenle paylas derim, bakalim o ne diyor:teselli:
senin inmene müsade etseydi bu olaylar yasanmicakti
kac yildir berabersin nisanlisin, nisanlin kac yasinda

ben 23 yasındayım nişanlım 26..1 senedir beraberiz ..sadece annemle paylastım ikiniz de agresifsiniz zamanla düzelir dedi üzüldü ama strese bagladı birde nişanlımı cok seviyor belki basit bi olay olarak düşündü..alltan almamı felan söyledi..alttan alarak nasıl ömür gecer bilmiyorum..

bu düğün telaşında gelinle damat heder oluyor inanki
en güzel günleri karabasana dönüyor
yok davetiye yok nikah işlemleri gelinlik damatlık eşya tantanaları
bu işleri bu kadar zorlaştırıp bu saygısızlıkları yaşamak zorundamıyız sanki

ben genede bu fikrimdeyim sorunun başlangıcı bu yüzden
kolaylaştırsak zorlaştırmasak hayatı

aslında burada herkes haklı!
neden mi? çünkü her kafadan bir ses çıkıyor ..
hatta derya arkadaşımız bile haklı!
o da edit in gerçek amacını merak ediyor...yerimseniben

benmi yanlış anlamada ısrar ediyorum akannehir
yediğin yumruğun acısını derinden hissettim dedim
çok üzüldüğümü belirttim ve sadece acı gerçeği söyledim Çok üzgünüm çoook
ama bunu bir kez daha anladım insanlara gerçekleri değil duymasını istedğin şeyi söyliceksin sadece :delphin:
ne diim allah yolunuzu açık etsin cnm gamyoncuiremsu

iki kişi anlaştıktan sonra üçüncüye ne düşer durumuna geldik iyi mi :roflol:

Back
X