• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nianlm bana vurdu!

iki sinirli tip bir karşısındaki aciz bayana vuran erkek ve bir ömür biraz zor be gülüm bu benim fikrimmmmmm milelt koca boşuyo buzamanda yanlış kişiyi seçtim die dügün arefesi diemi vazgeçilmez yanlıştannn

dayağı desteklemiyorum ama sizde baya bi adamı delirtmişsiniz.erkeklerin çoğu alışveriş sırasında kadının kararsızlığından nefret eder..Erkekler biz kadınlar kadar detaycı değildir.Bundan sonra beraber bir ömür boyu yaşayacağınız erkeğin huylarını bilmeniz gerekiyor.Mutlu yuvayı dişi yapar.Boşuna tansiyon yükselmiş.Siz bi ön araştırma yapın beğendikleriniz arasından sonra nişanlınızla kalanlardan bir seçim yaparsınız.Daha didişmek için çok erken daha neler neler göreceksiniz evliliğinizde, önceden enerjinizi sevginizi tüketmeyin
.

Tamam düğün telaşı ile iki taraf gergin olabilir de ,bu birbirlerini yumruklamayı gerektirmez.
Bugün düğün telaşı ,yarın iş stresi,öbür gün çocuk zırıltısı ... O zaman yumrukların ardı arkası kesilmez ömür boyunca.
İyi bir dersi hak ediyor kesinlikle.:1closedeyes:

evet kimbilir nasil bil yoldaydilar ama adamin yolu yol deyil o kesin-tatlicadiarzu-
zaten arkadas yorum da istemiyormus bazi arkadaslarimiz küstü gittimafoldumben
tabi kolay deyil dügüne 2 hafta kala dügünü iptal etmek belki ondan dedi konu sahibi yoruma gerek yok, mecbur evlenecem düsüncesindedir, adamda bunun verdigi rahatliklami böyle davrandi acepgamyoncuiremsuCADIARZU
neler yazmıssın kafam basmaz olduda kaydirigubbakcemile3nese..bozma cıddıyetı bakem..
adam bı tokat attı hayatı kaydı..
ama konu sahıbıde ben bılebıle ustune gıttım demıs...
pekı konu sahıbı melekmı sımdı e nısanlı seytansa ..
ya kadın okadar sey yapıyo adam sus dese suclu oluyo ben cozemıyom hemcınslerımı vallahı..mafoldumben

iki sinirli tip bir karşısındaki aciz bayana vuran erkek ve bir ömür biraz zor be gülüm bu benim fikrimmmmmm milelt koca boşuyo buzamanda yanlış kişiyi seçtim die dügün arefesi diemi vazgeçilmez yanlıştannn

valla bencede hatanın neresinden dönülürse kardır kızlar katılıyorum bu konuda hayat o kadar uzun ki evlilikte o kadar çok sorunlar yaşanıyoki bir davetiye seçimi bir perde seçiminede benzemez bu iş evlilik ya adı üstünde bunlardan elini kaldıran yarın bir gün nasıl olsa benim diye daha kötüsünüde yapar hayat uzun ve bu dünyaya bir kere geliyoruz saygı görmek bizimde hakkımız yapılan afedilircinsten degil bence mafoldumben

ben 23 yasındayım nişanlım 26..1 senedir beraberiz ..sadece annemle paylastım ikiniz de agresifsiniz zamanla düzelir dedi üzüldü ama strese bagladı birde nişanlımı cok seviyor belki basit bi olay olarak düşündü..alltan almamı felan söyledi..alttan alarak nasıl ömür gecer bilmiyorum..

tabiki burdaki yorumlar yasadiklarini silip götürmez, ama dertler paylastikca azalir canim:teselli:
ayril da diyemem ayrilmada diyemem bu saatden sonra sadece ilk ve son olur ins coook mutlu olursunuz, hayirlisin olsun güzelim:Saruboceq:

evet kimbilir nasil bil yoldaydilar ama adamin yolu yol deyil o kesin-tatlicadiarzu-
zaten arkadas yorum da istemiyormus bazi arkadaslarimiz küstü gittimafoldumben
tabi kolay deyil dügüne 2 hafta kala dügünü iptal etmek belki ondan dedi konu sahibi yoruma gerek yok, mecbur evlenecem düsüncesindedir, adamda bunun verdigi rahatliklami böyle davrandi acepgamyoncuiremsuCADIARZU

arık sinirden gülmeye baslayacagım arkadaslar allah askına artık bana nişanlımın haklı oldugunu hissettirtrceksiniz haa ben de iletişim eksikliği vardı yumrugu da yedim moduna geccem saygım kalmayacak kendime sanrımmmm (bu arada espri yapmaya calısıyorum yumruk konusunda al işte nişanlısını haklı buldu felan dersiniz diye korktugumdan acıklama yapıyorum .). ya ben kimseye küsüp gitmedim yorum yapmayın demedim ya valla artık kendimden şüphe etmeye basladım harbi anormal ve dili anlasılamayn ben miyim ...bulundugum ruh haline ragmen gayet rahat bir sekilde yazı yazmaya calısıyorum ama herkes sanki beni anlamamak için ısrar ediyor..

olmaz begenmedigin seyleri yazmican canim :1hug: yasak iste kazenin kestigi birnak acimaz-tatlicadiarzu-

çok alemsin valla......
yorum yazmayacaktım konuya ama dayanamadım yine ablam da buna benzer birşey yaşamıştı...nişanlıyken ev muhabbetinden dolayı üstüne yürüdü ve gözlüğü fırlattı üstüne....7 yıl evli kaldılar..ama değişen birşey yok....sinirlenince vurup,bir yerini sıkam yine oldu...sonra boşandılar....kötü bir yazı bu belki ....ama insanoğlu değişmez.....huyu nasılsa hep aynı olur....iyi düşüncen arkadaşım sen...

tabiki şiddete hayırr:oklava:

ama sende biraz abartmışın be anacım-tatlicadiarzu-

adam zaten gerginmiş don lastiği gibi, bide sen böle üsteleyince gerilmiş iice:umursamaz:

ama bu onu haklı göstermez, kızabilirdi söylenebilirdi ama elini kaldırmamlıydı..

neyse cnm olan olmuş, önemli olan hatalardan ders alıp bnları tekrarlamamak.. umarım kararın neolursa olsun mutlu olursn a.s.

neler yazmıssın kafam basmaz olduda kaydirigubbakcemile3nese..bozma cıddıyetı bakem..
adam bı tokat attı hayatı kaydı..
ama konu sahıbıde ben bılebıle ustune gıttım demıs...
pekı konu sahıbı melekmı sımdı e nısanlı seytansa ..
ya kadın okadar sey yapıyo adam sus dese suclu oluyo ben cozemıyom hemcınslerımı vallahı..mafoldumben

su huyumdan bi vaz gecemedim trajik seyleri bile böle saka karistiriyom ya of:umursamaz:
ama napiim yoksa cekilmez bu hayatin derdi:delphin:
kim melek kim seytan bilemem canim ama ben bu durumlari yasadigim icin galiba dayanamiyom vurmayacak okadar nolursa olsun diyom:gitme:

Tamam düğün telaşı ile iki taraf gergin olabilir de ,bu birbirlerini yumruklamayı gerektirmez.
Bugün düğün telaşı ,yarın iş stresi,öbür gün çocuk zırıltısı ... O zaman yumrukların ardı arkası kesilmez ömür boyunca.
İyi bir dersi hak ediyor kesinlikle.:1closedeyes:

işte arkadasım yazdıgın seyden ötürü kafam karısık,bende yazdıklarını düşündüğüm için sıkıntıdayım..yani keşke ilk ve son olsa kırılan gururumdan gectim cünkü cok seviyorum ama gelecekte yenilenmesinden korkuyorum..daha perde davetiye diye böyle olmussaa yarın en zor günlerimizde mor mor işe giderim belki de işe gidicek bile takatım kalmayıp rapor alcam....mafoldumben bu kabusu zihnimde resmeden tek şey ise arkamdan gelen o yumruk..

işte arkadasım yazdıgın seyden ötürü kafam karısık,bende yazdıklarını düşündüğüm için sıkıntıdayım..yani keşke ilk ve son olsa kırılan gururumdan gectim cünkü cok seviyorum ama gelecekte yenilenmesinden korkuyorum..daha perde davetiye diye böyle olmussaa yarın en zor günlerimizde mor mor işe giderim belki de işe gidicek bile takatım kalmayıp rapor alcam....mafoldumben bu kabusu zihnimde resmeden tek şey ise arkamdan gelen o yumruk..

at nişanı o zaman güzelim sende bitsin bu kabuss

su huyumdan bi vaz gecemedim trajik seyleri bile böle saka karistiriyom ya of:umursamaz:
ama napiim yoksa cekilmez bu hayatin derdi:delphin:
kim melek kim seytan bilemem canim ama ben bu durumlari yasadigim icin galiba dayanamiyom vurmayacak okadar nolursa olsun diyom:gitme:
sen adamı delırtme adam vurmaz zaten kaydirigubbakcemile2
ne guzel yaşar gıdersın bu hayatta az hoşgoru gerekır bu konuya bence..
onuda eklesek tamam olcak..ya şahsen ben arac kullanırken yanımdakı bırısı boyle yapsa vallahı basar gaza atardım ucurumdan ..

her sorunda atılmamalı nışan ..
bıraz emek ve sabır azda hoşgoru ıle devam etmelısın emınım nısanlında uzgundur cok..
ıkınızde hatalısınız..dugun oncesı stres patlaması olmus..

sen adamı delırtme adam vurmaz zaten kaydirigubbakcemile2
ne guzel yaşar gıdersın bu hayatta az hoşgoru gerekır bu konuya bence..
onuda eklesek tamam olcak..ya şahsen ben arac kullanırken yanımdakı bırısı boyle yapsa vallahı basar gaza atardım ucurumdan ..

:1shok::1shok: anam sen çok fenasın heee allah enişteye yardım etsin atardın he anammmmm

işte arkadasım yazdıgın seyden ötürü kafam karısık..daha perde davetiye diye böyle olmussaa yarın en zor günlerimizde mor mor işe giderim belki de işe gidicek bile takatım kalmayıp rapor alcam....mafoldumben bu kabusu zihnimde resmeden tek şey ise arkamdan gelen o yumruk..

Daha önce şiddete başvurdu mu hiç? Bunun ilk ve son olması biraz da sizin elinizde.Siz hiçbir şey olmamış gibi davranırsanız nişanlınız yüreğinizde derin yaralar açan o yumruğu unutup belki de ilerde ''şiddet''davranışını pekiştirecek.Ne yapıp edin surat asın,konuşmayın...artık hangi şekilde olursa tepkinizi ortaya koyun.Hatta korkutun onu.Korksun sizden.Yaptığının ne kadar affedilmez olduğunu anlasın.Anlasın ki en uyduruk bir konuda bile sinirlerine hakim olmayı,kadına el kalkmayacağını öğrensin.

her sorunda atılmamalı nışan ..
bıraz emek ve sabır azda hoşgoru ıle devam etmelısın emınım nısanlında uzgundur cok..
ıkınızde hatalısınız..dugun oncesı stres patlaması olmus..

yumruklu bi stress patlaması olmuş bu kadarı fazla degilmi sizce

ya kadın die ezdirsinmi kendini yapmayın alla haşkına kimse delirdi die kimseye vuramazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hayvanmı okadın acizzzzzzz bayan o nazik narin erkekte hayvanlkaşmış resmen yaa yapmayın lütfen idareet falan ne oluyo ydayak yesin cnm mı desin alttan alıppppppppppppppp şimdidenmi ezlisin

dayağı desteklemiyorum ama sizde baya bi adamı delirtmişsiniz.erkeklerin çoğu alışveriş sırasında kadının kararsızlığından nefret eder..Erkekler biz kadınlar kadar detaycı değildir.Bundan sonra beraber bir ömür boyu yaşayacağınız erkeğin huylarını bilmeniz gerekiyor.Mutlu yuvayı dişi yapar.Boşuna tansiyon yükselmiş.Siz bi ön araştırma yapın beğendikleriniz arasından sonra nişanlınızla kalanlardan bir seçim yaparsınız.Daha didişmek için çok erken daha neler neler göreceksiniz evliliğinizde, önceden enerjinizi sevginizi tüketmeyin
.

iyi hoş yazmıssınız da ben ayrı bakıp o ayrı parayı ödeyecekse evlilik neden paylasmak neden...o benimle böyle zamanlarda yanımda olmayacakta ne zaman yanımda olacak..yarın öbür gün baska seyler için de tartısırız diye ayrı ayrı mı yapalım bazı seyleri..allahım yardım etsin bana cok zor durumdayım..kararsızlık bi tarafta,saygısızlık bi tarafta en önemlisi de onun sevgisini tasıyan su lanet kalbim bir tarafta..keşkee demekten cok korkuyorum..ayrıldıktan sonra veya evlendikten sonraaaa farketmezzz keşke demememk için düşünmem lazım ama daracık bir cember içindeyim düşünemiyor karar veremiyorum en kötü durumdayım cünkü kararsızım..en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir sözünü hep söylerim ama uygulayamıyorum suanda..surda 20,25 günüm kaldı allahım yardım et..

Back
X