• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nianlm bana vurdu!

Sen bir daha bu kararı gözden geçirmelisin

ama nişanlın da bu kararı bir daha gözden geçirmeli....
Evet şiddetin savunulacak bir yanı yok ama hayatı boyunca ona böyle agresiflikler yapacak olan bir kadınla birlikte olmak da zordur.
onu bilerek kızdırdığını yazmışsın. bu çok çocukça bir davranış. 1.si adamın toplantısı var 2.si düğün telaşı içindesiniz. sen ne kadar stresliysen nişanlın belki bunun 10 katı stres yaşıyordur.
Hatanın farkındasın sen. Eminim ki bayramdan sonra düğünün olacak. Şimdiden mutluluklar...

sen adamı delırtme adam vurmaz zaten kaydirigubbakcemile2
ne guzel yaşar gıdersın bu hayatta az hoşgoru gerekır bu konuya bence..
onuda eklesek tamam olcak..ya şahsen ben arac kullanırken yanımdakı bırısı boyle yapsa vallahı basar gaza atardım ucurumdan ..
akannehirakannehir
iyiki erkek degilmissin, senden hic iyi bir koca olmazmis, karin 2 günde kordu seni kapinin önüneakannehirakannehir

ayrica ecemsi canim ben sen küstün bize, gittin demedim
burdaki bazi arkadaslarimiz sana küstü gitti dedim canim

iyi hoş yazmıssınız da ben ayrı bakıp o ayrı parayı ödeyecekse evlilik neden paylasmak neden...o benimle böyle zamanlarda yanımda olmayacakta ne zaman yanımda olacak..yarın öbür gün baska seyler için de tartısırız diye ayrı ayrı mı yapalım bazı seyleri..allahım yardım etsin bana cok zor durumdayım..kararsızlık bi tarafta,saygısızlık bi tarafta en önemlisi de onun sevgisini tasıyan su lanet kalbim bir tarafta..keşkee demekten cok korkuyorum..ayrıldıktan sonra veya evlendikten sonraaaa farketmezzz keşke demememk için düşünmem lazım ama daracık bir cember içindeyim düşünemiyor karar veremiyorum en kötü durumdayım cünkü kararsızım..en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir sözünü hep söylerim ama uygulayamıyorum suanda..surda 20,25 günüm kaldı allahım yardım et..

kocası böyle olup her bi şeyi kocası yanında olmadan halleden kadın çokk güzelim ben pazar günü kocamla gezerken komşularım kapı önlerinde oturuyolar neden dersin adam çocuk sesine katlanamı adam kadınla alışverişe katlanamı zamanla kadın adımla yatıp ihtiyacını görüyo adamda kadının karnını doyuruyo bumu yani evlilik benceee degil evlilik bu degil buna katlananlar evli ve çocuklu kadınlar napsınlar evlenmişler çıkışları yok akılları sıra ama senin o 20 - 25 gün dediğin bu sürede kendin için hayatın için gelecegin için yarın sahip olacagın bebegin için dogru bi karar vermek için ii bi zaman lütfen unutma degerlisin degişsin artık bu kafalar kadın susunmuş oldu canım bende kocama kızdım diyelim bu akşam gidip vuruyummu yani hmm ii düşün güzelim çok ii idare etmekle tükenmez gül gibi günler degerlisin unutma

peki vurduguna emin misin? biraz itis kakis ortami olmus cunku belki sizin inmenizi engellemeye calismistir?

ne iyiniyetliyim degil mi:1rolleyes:

Daha önce şiddete başvurdu mu hiç? Bunun ilk ve son olması biraz da sizin elinizde.Siz hiçbir şey olmamış gibi davranırsanız nişanlınız yüreğinizde derin yaralar açan o yumruğu unutup belki de ilerde ''şiddet''davranışını pekiştirecek.Ne yapıp edin surat asın,konuşmayın...artık hangi şekilde olursa tepkinizi ortaya koyun.Hatta korkutun onu.Korksun sizden.Yaptığının ne kadar affedilmez olduğunu anlasın.Anlasın ki en uyduruk bir konuda bile sinirlerine hakim olmayı,kadına el kalkmayacağını öğrensin.

hayır ilk defa oldu..eve gelir gelmez uyudum..arıyordu acmadım saatler sonra actım ve ayrılma kararı aldıgımı söyledim ben yapmam sensiz felan filanlı seyler söyledi...normalde böyle sözler duymam ondan duygularını içinde yaşar dısarı aksettiremez..her neyse..yarın yüzyüze konusalım dedi konusalım ama kararım kesin dedim olamaz vazgecmem vs şeylerr söyledi..sana kızgın değilim sadece üzgünüm dedim seni hatırladgımda keske böle bi sebepten ayrılmıs oldugumuzu hatırlamasaydım felan dedim o da elim kırılsaydı felanlı seyler söyledi herseyi yapmaya razııyım ayrılma birşeyler iste benden felan dedi..hatta arabada diyodu beni teselli ederken hadi sende bana vur ne olur diye yalvarıyordu sanki evcilik oynuyoruz..yarın görüşcez ama gecmişin hatrına dedim o zannediyor ki yüzünü görünce yumusayacagım..ama su bi gercek onun karsına kesin olarak ayrılmak için gitcem ama bunu yapcam mı bilmiyorum..birde aksam yemegnden beri tellerim kapalı..aslında içim acıyor cünkü o stresli olduugnda hep kaşınır..şimdi sabaha kadar kaşıncak ve bi yerlerini cizicek..ne sacma dimi o bana vursun ben onun ciziğini düşüneyim..ne biçim dünya bu yaaa

sende çok üstüne gitmişsin,ama buda seni tokatlayacak anlamına gelmiyo...bir süre görüşmeyin..iyi düşünün..

Bencede sende çok üstüne gitmişsin. Ama tabiki şiddetin açıklamasıda, bahaneside özürüde olmaz. Karar sizin ama kolay affetmeyin sakın. Ve sizde bu kadar üstüne gitmeyin nişanlınızın. Evlilik öncesi süreç gerçekten çok telaşlı ve stresli.İkinizde birbirinize karşılıklı anlayışlı olmalısınız.

hayır ilk defa oldu..eve gelir gelmez uyudum..arıyordu acmadım saatler sonra actım ve ayrılma kararı aldıgımı söyledim ben yapmam sensiz felan filanlı seyler söyledi...normalde böyle sözler duymam ondan duygularını içinde yaşar dısarı aksettiremez..her neyse..yarın yüzyüze konusalım dedi konusalım ama kararım kesin dedim olamaz vazgecmem vs şeylerr söyledi..sana kızgın değilim sadece üzgünüm dedim seni hatırladgımda keske böle bi sebepten ayrılmıs oldugumuzu hatırlamasaydım felan dedim o da elim kırılsaydı felanlı seyler söyledi herseyi yapmaya razııyım ayrılma birşeyler iste benden felan dedi..hatta arabada diyodu beni teselli ederken hadi sende bana vur ne olur diye yalvarıyordu sanki evcilik oynuyoruz..yarın görüşcez ama gecmişin hatrına dedim o zannediyor ki yüzünü görünce yumusayacagım..ama su bi gercek onun karsına kesin olarak ayrılmak için gitcem ama bunu yapcam mı bilmiyorum..birde aksam yemegnden beri tellerim kapalı..aslında içim acıyor cünkü o stresli olduugnda hep kaşınır..şimdi sabaha kadar kaşıncak ve bi yerlerini cizicek..ne sacma dimi o bana vursun ben onun ciziğini düşüneyim..ne biçim dünya bu yaaa

içimden kaşıntıdan uyuzz olur işallah bile demek geliyo ya ayy ben sinirlendim çokk hakkında hayırlısı

peki vurduguna emin misin? biraz itis kakis ortami olmus cunku belki sizin inmenizi engellemeye calismistir?

ne iyiniyetliyim degil mi:1rolleyes:

:roflol::roflol: hemde biraz fazla cok iyi niyetlisin, okadarini ayird etmisdir heralde arkadas:sinifsinif:

sey gibi oldu burhan gibi aslinda ben yogum olm yogum:1ninca:

iyi ozaman insanlar sinirlensin sırf erkek die kızı yerden yerede vursun sonra özür silesin ohh ne ala memleket sonrada alttan al idare et boş işler bunlar baştan sonu görcenki keşkelerin olmasınnn

ecemsi,yaşadığın psikoloji şuan gerçekten de çok güç...
2 alternatifin var ;
ya onu çok severken evliliğinize sayılı gün kala bile olsa bu yaptığı davranışı hiç unutmayacak ve içine sindiremeyeceğini anlayıp ayrılık kararı vermek, yada yine onu affetmeden ve bu yaşanan olayı hiç unutmadan onunla evliliğe yürümek!

öncelikle şunu belirteyim ki,seçenek hangisi olursa olsun,nişanlının bu yaptığını asla unutmayacaksın,hele ki evlilik gerçekleşirse...ve her tartışmada bu senin aklına sonra diline gelecek ve eşin artık (ne yazık ki böyle)evliliğin verdiği rahatlıkla da ve sinir harbi ile belki yine şidete de dayanacak...bunu affettin,2.3. de affettin ama nereye kadar! tabi evlenince sana vurmayacağının da vuracağınında garantisi yok! ama şunu bilir ve söylerim ki,asla yapmam ellerim kırılsın vs ölüyorum sevginden ,yaşayamam, söz vurmayacağım bir dahalara inanma!

ayrılma kararı verirsen de önce güçlü olacaksın,kimseye kulak asmayacaksın..düğününe az kala evlilikten vazgeçmek oldukça zor durumlara gebedir,ama geçicidir...5-6 ay sonunda taş çatlasın 1 yıl sürer yankısı ve acısı...ama sana sevdiğin ve çocuğuna baba yağacağın adamın yaşattığı ve belkide ybenzerlerini yaşatacağı bu türlü acılar bir ömür geçmez...geçmediği gibi büyük derin izler bırakır sende, hayatında, geleceğinde belkide en büyük izi bir bebek kalır ardınızda...
keşke dememek için 20 günün var..bu 20 günün önemi çoook büyük ....ince ele,sık doku ...ve duygularınla -mantığın %50 %50 hareket etmeli...

ya cnm şimdi istemeden de olsa sırtına öyle yumruk atmamalıydı yada kasten attı diyelim peki evlendiginizde en ufak tartışmada bile tekrar el kaldırırsa bunun sonu ne olur cnm? daha kötüye gitmezmi seven adam nasıl olurda sevdiginin canını acıtır nasıl olurda saygıyı güveni bititir iyi düşün cnm çok iyi düşün

nasi yani kasincak biyerlerini cizcek, stresli olunca kendine zararmi veriyor:sinifsinif::1shok:

bence seninde davranısın tuhafmıs ne demek arabadan inmeye kalkısmak seninde davranısın nisanlınınkide bana pek saglıklı gelmedi bence ikinizde hatalısınız,insan evlenecegi kişiyi tanır bu kadar sabrını zorlamak niyedir ? onun yaptıgı ayrıca çirkin

:roflol::roflol: hemde biraz fazla cok iyi niyetlisin, okadarini ayird etmisdir heralde arkadas:sinifsinif:

sey gibi oldu burhan gibi aslinda ben yogum olm yogum:1ninca:

kirmizi donlum ne bilem ya birbirini seven insanlarin bu sekilde davrancaklarina ihtimal veremiyorum ben. (hala iyi niyet :) )

Yalniz bildigim birsey var ki o da Bi el bi kere kalkti mi daha inmez.
Bundan daha zor daha stresli daha kotu gunleriniz de olabilir.
O zaman ne olacak??..
Iyi dusun derim.. Tabi bu arada kendi davranislarini da hesaba katarak..

Birbirinizle tartışabilir, kavga edebilir, küsüp ayrılabilirsinizde bu dayak ne yani. Seni durdurmak için yumruk atmak zorundamıydı:kızgın: çokmu iyi oldu şimdi. İkinizde haksızsınız ama aynı zamanda sabırsız nişanlın şimdiden böyle sabırsız ve yumrukcuysa evlendikden sonrada sol kreşelrini yersin sen. Ne demişler dayak yediğin yerden kaçaksın:1closedeyes::kahve:

biraz daha süründür. bu adam bundan sonra bir fiske bile atamaz buna eminim. sinirlendiğinde başka odaya falan gider. bu ona ii bir ders olmuştur. ilk ve son olacaktır bence. ayrıca unutamazsın diyenlere katılmıyorum. unutursun ama biraz zaman alır. sen de güzzel bir evlilik istiyorsan unutmak için çaba sarfet.

Back
X