Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün nişanlımla perde,davetiye,beyaz eşya değiştirme işlerimiz felan vardı.öğlen bulustuk .herzamanki gibi ben begenemez durumda nişanlım stres durumundaydı ayrıca bu süre zarfı içinde saat 5 de toplantısı vardı yetişmek zorundaydı biraz da acele ediyordu davetiye begenemeyince ben cıktık ordan o kadar katolog arasından 1 tane begenmiştim o da fazla pahalıydı daha sonra bakalım dedik cıktık ama nişanlım deli olmustu o kadar sey arasından nasıl begenemezsin diye... sonra perde için gittik tabi orda da bi gerilme durumu..perdeciye girmeden önce de tartısmstık hatta ben aglamıstım sonra normale döndük felan derkennn perdeciden sonra şiddetli tartsıtık ben de bilerek üstüne gittim cünkü sinirlendirmişti beni...derken araba ile ilerlerken ben inmek istediğimi söyledim o da durmayınca ben hareket halindeki arabanın kapısı actım o boynumdan tuttu ve sıktı daha sonra durdu bagırdık birbirmize derken agzımı sıktı avucladı sanki..ve ben gitmek istediğimi söyledgim halde bırakmıyordu konusalım diyordu..ben de inat ettim ve arabadan 3,4.üncü denemeden sonra iniyordum ki sırtıma agır bir yumruk yedim..yani resmen nişanlım bana vurdu..sonra ben agladım..defalarca özür diledi sarıldı ama sırtımın acısından daha cok sevgim acıdı..inanamadım o ana...hala arayıp özür diliyor elim kırılsaydı diyor ama o tek yumrukla sanki saygı bitti........
ya belki bana saf vs diceksiniz ama neden bı yapar bı daha yapar???hata yapmış pişman olmuş özür diliyo iste bizler hiç mı hata yapmıyoruz pişman olmuyoruz?o da anlamış iste hatasını..olay ztn çok karışık siz giden bı arabadan inmeye çalışıyorsunuz,bilerek daha da sinirlendiriyosunuz vs o da bı anlık sinirle HATA yapmış..siz sevgili değilsiniz,kısa süredir beraber de değilsiniz..evliliğe doğru giden güzel sağlam bir iliskiniz var..stres olmussunuz ikinizde..ztn bu evlilik muhabbetinde daha geriliyo erkekler,o yüzden sanırım o sizden daha da stresli bı de ısı varmış..gelmeyebilirdide,ben gidiyorum sen hallette diyebilirdi.sonuçta perde davetiye bayan isi..ama o kdr ısinin arasında o stresle gelmiş yanınızda olmuş..yanlış anlamayın amacım haklı göstermek değil ama bı hata..bı yaptı bı daha yapacak diye düşünmek bana yanlış geliyo..hem de karşındaki nisanlimsa kesinlikle 2. şansı hak eder..bu tabii benim görüşüm hayat sizin karar sizin..nişanlınızı da sizden daha iyi kimse taniyamaz..
yazık ya böyle soysuzlara nasıl kanıyorsunuz hayret ediyorum bazen Türk kızlarımız bu kadar mı cahil diyorum.üçbeş çiçekli böcekli mesajlara seni istiyorum bilmemne deme ile şebeklik maymunluk yapma ile mi kendinizi salıyorsunuz?.kaç kere söyledim dilimde tüy bitti artık kız evi naz evi bırakın bunları.sen birini ne kadar süründürürsen karşındaki de seni o kadar süründürür ee köprüden geçene kadar ayıya dayı de mantığında erkeklerimiz.inanılmaz yanlış yöntemler izliyorsunuz.modern ve realiteden uzak ilkel ve basit davranışlar sergiliyor çoğu kızlarımız.kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın her iki taraf için geçerli.bu dünya denge üzerine kurulmuş ama bakıyorum her taraf kendini ön plana çıkarma, egemenlik kurma çabasında.bencilliği kenara atıp gerçek insan gibi davranmaya başlarsanız ve başlattırırsanız bu tarz ilkel ve basit problemlerin hiçbirini yaşamazsınız.bu toplum yüzünden ben kendi ırkımın kadınlarından soğudum resmen soğudum.siz de bu toplum yüzünden bu kadar basit erkeklerden soğumuşsunuzdur eminimki.düşünen insan soğuyor çünkü.yazık diyorum resmen yazık.10. sınıf insanlar gibi ilişkiler dayak, şiddet, argo, küfür, para yeme, kene gibi para emen vasıfsız kadınların, erkeklerin de kadınları kendine çekmek için kullandıkları para silahı yazık bu kadar baside indirgediniz insan hayatını.
NOT : sözüm konuyu açana değil ben genel bazda konuşuyorum.