Nicer Dicer Plus dograyıcı kullanan varmı...?

Bendede var ama hiç kullanmıyorum,bıçakları çok kör domatesi kesmiyor adeta eziyor.Hiç tavsiye etmem.

quick mi ne var ya ondan aldım bim den...birkaç kez kullandım henüz..soğanı domatesi büyüklüğüne göre 2 ye 3 e bölüyorum. bi seferde doğruyor.sadece soğanın en üst kabuğundaki zar kalınsa o kabuk doğranmadan kalıyor...çizik çizik oluyor....o da sorun değil..sudan geçirip kaldıroyurm...soğanın gözlerimi yakmasındansa böyle yaparım :) hatta soğanı domatesi az fazla (1tane lazımsa 2-3 tane)doğrayıp poşetleyip dondurucuya atıyorum..bişeycik olmuyor.. :) ben sevdim şimdilik :)

ekşili salatalar derken o nasıl oluyor???neyi kastettiniz?

ekşili salatalar derken o nasıl oluyor???neyi kastettiniz?

yaz günlerinde yeşil biber domates salatalık ile sumak nane ve nar eksili bir karışım ile salata yaparım. sebzeleri doğrayıcı ile hemen ufak parçalara ayırıp karışımı ekliyorum tabağa alıyorum bunu kast ettim

hee tamam o zaman :) teşekkürler

bende bugünlerde kullanıyorum sık sık şimdilik iyiyiz onunla geçen soğan domates patates doğradım yine ...

hee tamam o zaman :) teşekkürler

bende bugünlerde kullanıyorum sık sık şimdilik iyiyiz onunla geçen soğan domates patates doğradım yine ...

3gen bıçağı var onunla çok güzel patates kızartması oluyor. bence çok kullanışlı beğenmeyenler nasıl oluyor da beğenmiyorlar anlamıyorum

3gen bıçağı var onunla çok güzel patates kızartması oluyor. bence çok kullanışlı beğenmeyenler nasıl oluyor da beğenmiyorlar anlamıyorum

3gen bıçak derken hangisi anlamadım hani ince ince doğranmasını sağlayan var o mu? onunla patates cipsi gibi olur galiba :) ben iri delikli olan parçasını kullandım patatesi 3 böldüm kapağı kapattım tak tak bitti çok şaşırmıştım bu ne hız diye

oda olur ben onu türlü yaparken kullanıyorum ama o çok ince doğrayanı deneyin derim eğer patates taze ise çıtır çıtır oluyor tek bir püf noktası var oda kestikten sonra çok yapışık oluyor kızartmaya atmadan önce elle biraz ayırmak gerekiyor. çoğu zaman çok güzel yıkayıp patatesleri kabuğu ile doğruyorum daha da güzel oluyor

Ben kullaniyorum cok memnunum. Hatta o kadar fazla kullaniyorum ki biraz catlattim. Dometesin ezilme me si icin sert vurmak gerekiyor. Patatesleri o cok minik kareli kisimda yapiyorum. Once elimle bastiriyorum sonra makinayla eziyorum. Kibrit copu gibi oluyor citir citir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…