yaklaşık bir senedir kullanıyorum çok ama çok faydalı bir ürün insanlar bunun nesini kullanamıyor anlamıyorum çalışan bir insanım herşeyi bununla doğruyorum. hele sabahları çok güzel ekşili salatalar yapıyorum 5 dakika sürmüyor. herkese tavsiye ederim. ayrıca çok pahalıya almadım internetten 30 liraya aldım körelmede olmadı olsa bile ne olacak yenisini alırım sanki aldığımız diğer bıçaklar ömür boyu gidiyor
ekşili salatalar derken o nasıl oluyor???neyi kastettiniz?
yaz günlerinde yeşil biber domates salatalık ile sumak nane ve nar eksili bir karışım ile salata yaparım. sebzeleri doğrayıcı ile hemen ufak parçalara ayırıp karışımı ekliyorum tabağa alıyorum bunu kast ettim
hee tamam o zaman :) teşekkürler
bende bugünlerde kullanıyorum sık sık şimdilik iyiyiz onunlageçen soğan domates patates doğradım yine ...
3gen bıçağı var onunla çok güzel patates kızartması oluyor. bence çok kullanışlı beğenmeyenler nasıl oluyor da beğenmiyorlar anlamıyorum
3gen bıçak derken hangisi anlamadım hani ince ince doğranmasını sağlayan var o mu? onunla patates cipsi gibi olur galiba :) ben iri delikli olan parçasını kullandım patatesi 3 böldüm kapağı kapattım tak tak bittiçok şaşırmıştım bu ne hız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?