niçin sevilmiyorum??

daisysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
485
170
53
Hayatim kabus gibi. Bi türlü sevulemedim toplulukta. Lise universite 2is yerim hep sönük gecti. Sevgisiz dostsuz geçti.
Anlamıyorum. Niye böyle. Olmuyor olmuyor olmuyor. Bi türlü kabul ettiremedim kendimi kimselere. Ailemden baska kimse değer vermez mi bana! O da zaten annem tek. Digerleri de hanımları sayesinde aramiz açık. Hicbir yabancı el insaninin yaninda hukmum yok. Cok cnm sıkılıyor bu aksam yine. Sinir krizleri gecirip agliyorum. 31 yasinda okumus is guc sahibi biri olmus biriyken heryerde insanlarin egolarinin hoşuna niye gitmiyorum.
Kardesim hastalandi. Bikacgundur hastanede yatiyor. Is yerinden kimse gecmis olsun nesi var demiyor demiyor. usulen bile sormaz mi insan sormadilar sormuyolae konusmuyolar dogru durust davranmiyolar. Ve ben sorunun ne oldugunu anlamiyorum anlayamiyorum. Niye böyle? ? Niye bu yasima kadar bulundugum topluluklarda otekilestirildim.
Cok zoruma gidiyor. Artik bunaldim biktim kendimden. Insanlarin birisi kötü ikisi kötü hepsi mi kotu?? Degil elbett. Ama ben de kötü biri degilim.
Hadi arkdslik yapmiyosunuz. Eglenmelere kahve icmelere gitmiyoruz beraber ama kardesim hasta be insanlar. Hastanede yatiyor. Usulen bile olsa niye sormiyosunuz halini halimi ve geçmiş olsun demiyosunuz. Kahroldum bu hafta. Ve sürekli işle ilgili konuştuğum bi kız vardı. Iyiyiz sanıyordum. Az cok sevee sayar beni diye dusunuyodum o bile sormadi yaaaa ne diyim artık ben böyle yalnizliga duskunluge. Herkes kolay basit görüyor beni anladim da niye bu kadar da yok sayiliyorum anlamadim anlayamiyorum. Bu saatten sonra nasıl sevilir diye googleya yazip tek tek maddeleri uygulayarak mi yasayayim?? Geriye dönüp simdiki halime baktigimda hicbirseyden zevk almadigimi yasayamadigimi hayatimda hicbiseyin değişmediğini görüyorum. Malım ben. Bunun baska açıklaması yok.

(Hastalik durumundan hepsinin haberi var.
Guleryuzluyum selamimi eksik etmem. Bi durumla ilgili dusuncelerimi soylerim. Biseyyerken ikram ederim almiyolar bu da ayri bi konu. Kisacasi toplulukta uyulmasi gereken ttüm rolleri sergiliyorum. Daha ne yapayim ben yaaa?? Daha da fazla kendimi nasil dwgistirwyim!!)

Son düzenleme:
öncelıkle ıse kendınden basla gırdıgın ortamda selam ver guler yuzunu goster gerısını bırak ısıne bak rahat gorun halındden memnun gorun kı gorunme aslında oyle ol arkadaslık kuracagım dıye ugrasma onlar gelsın gelmıyorlarsa da gelmesınler bıraz narsıst ol bu kadar basıt kendınden ödun verme hayır demen gereken yerde aman kırarım dıye evet deme ınsanlar hayır denmesını severler aslında ugrastır ınsanları bıraz sana ulaşmak kolay olmasın

Kardesinin hastalandigindan haberleri var mi? Cok fazla beklentiye girip, anlatmadan anlasilmayi bekleyen bir insan olabilir misin? Konuskan misin? Cana yakin misin?

acaba 'insanlar beni sevmiyor' diye dusundugunden, duvar ormus ve insanlardan uzak duruyo olabilir misin, farkinda olmadan?

Size karşı herkes aynı tavırdıysa anneniz hariç, problemi kendinizde aramanız lazım. Neleri yapmıyorsunuz önünüze koyun bir düşünün. Belki üslubunuz sert, yanlış anlaşılıyorsunuz, belki insanların sorunlarıyla ilgilenmiyorsunuz, mutluluklarını paylaşmıyorsunuz. Dolayısıyla insanlar da sizinle ilgilenmiyor. Takkeyi koyun önünüze ve düşünün. Sizi üzmek istemem ama herkes size böyle davranıyorsa sorun sizdedir. Problemin ne olduğunu da siz bulacaksınız ya da biraz daha yakın gördüğünüze açık açık soracaksınız. Sizin göremediklerinizi yüzünüze söylerler de çözersiniz hiç değilse.

Aman bosver, sevmesinler.
Kimse kimseyi sevmek zorunda degil zaten saygi olsun arada yeter.

kimsenin seni sevmesini bekleme. beklentiye girme. beklenti demek hayal kırıklığı=mutsuzluktur.
kendi küçük dünyanda mutlu olmaya çalış onlar var etmedi seni, onlarda bitiremez öyle değil mi? insanları bu kadar önemseme sen saygını koru gerisini salla gitsin

"Bi durumla ilgili düşüncelerimi söylerim. "
Nasıl söylüyorsunuz?
Doğru olduğunu düşündüğünüz herseyi söylüyor Musunuz?
Yani 'filtrelemeden'.
Doğruyu soyleyeni dokuz köyden koyarlar gibi Mi?

Madem sevilmemeyi ve kabul görmemeyi bu kadar dert ediyorsunuz...

Ki zor zamanınızda sizi umursamadığını düşündüğünüz insanlar düşüncesizdir, öylesi sizi sevse ne olur sevmese ne olur anlamadım ama...

Etrafınızdakilere bol bol iltifat edin muhtemelen bu noktada eksik kalıyorsunuzdur.

Erkekse arabası ve telefonuna...

Kadınsa saçına, makyajına, vücuduna.

İnsanların egosu her geçen gün o kadar doyumsuzlaşıyor ki...

Hiçbiri kendisini iltifatlara boğan birine kayıtsız kalmaz.

Her yerde vıcık vıcık "şekerim çok güzelsin, o senin güzelliğin balım" vs samimiyetsizlikleri...

Artık en kestirme yol bu maalesef, tabii midesi alana... :ssz:

Size karşı herkes aynı tavırdıysa anneniz hariç, problemi kendinizde aramanız lazım. Neleri yapmıyorsunuz önünüze koyun bir düşünün. Belki üslubunuz sert, yanlış anlaşılıyorsunuz, belki insanların sorunlarıyla ilgilenmiyorsunuz, mutluluklarını paylaşmıyorsunuz. Dolayısıyla insanlar da sizinle ilgilenmiyor. Takkeyi koyun önünüze ve düşünün. Sizi üzmek istemem ama herkes size böyle davranıyorsa sorun sizdedir. Problemin ne olduğunu da siz bulacaksınız ya da biraz daha yakın gördüğünüze açık açık soracaksınız. Sizin göremediklerinizi yüzünüze söylerler de çözersiniz hiç değilse.
benım hıssettıgım arkadaslık kuracagım dıye ıtıcı davranıyor

Madem sevilmemeyi ve kabul görmemeyi bu kadar dert ediyorsunuz...

Ki zor zamanınızda sizi umursamadığını düşündüğünüz insanlar düşüncesizdir, öylesi sizi sevse ne olur sevmese ne olur anlamadım ama...

Etrafınızdakilere bol bol iltifat edin muhtemelen bu noktada eksik kalıyorsunuzdur.

Erkekse arabası ve telefonuna...

Kadınsa saçına, makyajına, vücuduna.

İnsanların egosu her geçen gün o kadar doyumsuzlaşıyor ki...

Hiçbiri kendisini iltifatlara boğan birine kayıtsız kalmaz.

Her yerde vıcık vıcık "şekerim çok güzelsin, o senin güzelliğin balım" vs samimiyetsizlikleri...

Artık en kestirme yol bu maalesef, tabii midesi alana... :KK14:

Back
X