- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
Çok duygulandırdın beni tuğbamHuy Meselesi kız ben seni yerim ya. Sen beni nasıl güzel tanımışsın, nasıl da beni olduğu gibi anlatmışsın. Tabii kendimi övmüş gibi oldum şimdi ama sen gerçekten çok çok güzel bir insan, güzel bir kardeşsin. Kalbin, özün, sözün bir işte bu yüzden seni gerçekten çok çok seviyorum canım kardeşim benim. Hele seninle aynı anda aynı yemekleri yapıp yemek bana bambaşka zevk veriyor kardeşim benim. Ayrıca çokta güzelsin benim canım margammmm, herşeyinle kalbinle sözünle yüzünle duruşunla konuşmanla herşeyinle çok çok güzelsin
mahperi hatun o benim minik fıstığım. Evet çok kararsız ama ben onun bu kararsızlığını da çok seviyorum. Zeytin hazırlamakta bir numara. Hatta o hazırlarken benim canım çekiyor
ben onu çok seviyorum o benim güzel düşünceli canım kardeşim
E-brulim ben onun herşeyine hayranım. Her zaman umutlu oluşu bana bile güç kuvvet veriyor. Benim gamzeli, güzel gönüllü, güzeller güzeli canım kardeşim. Ben onu gerçekten çok çok seviyorum. Samimi oluşu ayrıca beni ona çeken sebeplerden biri
@Sedef-armina epeydir buralarda yok ama benim kalbim onunla. O benim can kardeşim canım kardeşim. Gönlü sözü konuşması güzel kardeşim benim. Ve benim tatlı yeğenimin güzel annesi. Ben onu çok çok seviyorum. Samimi, tavrı net ve aynı zamanda çok sulu göz kardeşim benim
@Saksi_Degilim_Ben ben onu daha yeni tanıdım sayılır ama çok tatlı, çok samimi ve bu samimiyetini tatlılığını çok seviyorum ben. Onunla konuşurken mutlu oluyorum. Hep gelsin benim duvara bişeyler yazsın hiç bıkmam yani o kadar da sevdim ben bu kızı![]()