Nidilat erken dogum önleyici hapı kullnana varmı aranızda

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
nidilat hapı kullanan varmı kızlar aranızda.2 gündür bende kullanıyorum nts de sancılarım cıktıgı ve arılarım oldugu için verdi.ama çok çarpıntı yaptı bana boynum kafam flan agrıyo ellerim titriyo.sizede böle yan etki oldumu:2:

ben kullanıyorum canım hemde günde 6 tane hepte yatıyorum yeni başladıgın için yapıyo bende de oldu ama bir süre sonra vucut alışınca olmuyo

ben kullanıyorum canım hemde günde 6 tane hepte yatıyorum yeni başladıgın için yapıyo bende de oldu ama bir süre sonra vucut alışınca olmuyo

banada 6 saatte bir yazdı yani günde 4 defa içiyorum.ben yatamıyorumki benim kapının zili hiç durmuyor şeytan diyor sök zili kapıya rahatsız etmeyin yaz :)
komşular felan gecmiş olsuna diye duyan geliyor bişey olmadıki millet cay içeçek kendine baktırcak yer arıyor aferdersiniz.
ben hastayım ve yatmam gerek hasta ziyarettide erken olur ama bizimkiler arsız biraz hizmet etsin isterler.bugün yine bi ev dolusu misafirim vardı.agırlamaktan kasıklarım sancıyo yine :(

benim eltim de kullanmıştı bi ara..kayınvalideme tansiyon dusurucu olarak verdiklerinden sasırmıstık ilk ama damarları genişlettiğinden kasılmaları da önlüyormuş. erken doğum riski olanların hepsine veriyorlar sanırım..ama zamanla bunye alışıyormuş,ilk kullanılmaya baslanıldığında dikkatli olmak lazım..

banada 6 saatte bir yazdı yani günde 4 defa içiyorum.ben yatamıyorumki benim kapının zili hiç durmuyor şeytan diyor sök zili kapıya rahatsız etmeyin yaz :)
komşular felan gecmiş olsuna diye duyan geliyor bişey olmadıki millet cay içeçek kendine baktırcak yer arıyor aferdersiniz.
ben hastayım ve yatmam gerek hasta ziyarettide erken olur ama bizimkiler arsız biraz hizmet etsin isterler.bugün yine bi ev dolusu misafirim vardı.agırlamaktan kasıklarım sancıyo yine :(

amaaann canım açma kapıyı filan, uyuyordum duymamışım de hep, yapma , bebişin daha önemli.:50:

amaaann canım açma kapıyı filan, uyuyordum duymamışım de hep, yapma , bebişin daha önemli.:50:

ben karnımdaki bebişim için 3 yaşındaki oglumdan 2 ay ayrı kalmayı göze almışım.eşim hafta sonu konyaya annemin yanına götürcek annem bakacak.15 saatlik mesefa görememki.
bende zaten kapıyı acmamayı dşünüyorum ama oglum gidip otomatige basıyor kapıyı kurcalıyo flan ele veriyo beni anlıycan :)

Bir ara nidilat bende kullandım, bende de çarpıntı, baş ağrısı vs. yaptı, sonra ben doktoruma söyledim o da kesebilirsin dedi, şimdi progestana devam ediyorum.

Bir ara nidilat bende kullandım, bende de çarpıntı, baş ağrısı vs. yaptı, sonra ben doktoruma söyledim o da kesebilirsin dedi, şimdi progestana devam ediyorum.

canım prgastan düşük yapmamak için ilaç ama o ayrı bu ayrı o senin dedigin hapı ilk 3 ay veriyor bunuda son 3 ay farklı yani

aman canım boşver açma kapıyı gelmesinler senin dinlenmen lazım ben hep yatıyorum doktoruum sadece tuvalete kalk dedi otursam bile benim kasılmalar başlıyo nidilatla duruyo bebek yoksa çıkcak hemen niyeti bozdu :)

nidilatı ben de bir ay belki de daha fazla kullandım cnm.kasılamalara sebep olan şey damarların gevşemesi.nidilat da bu gevşemeyi önleyip damarların büzüşerek normale dönmesini sağlıyor ama bu tansiyon düşüklüğüne neden oluyor.bu ilaç aynı zamanda yüksek tasiyon ve kalp hastalarına da veriliyor.ben ilk kullandığım günler her gün bayıldım çünkü normalde de tansiyonum düşüktür.sonraları bayılmalarım seyrekleşti.ilacı bırakmama yakın da sadece yüzüm kızarıyordu bir süre öyle kalıyordu.ilacı her içişimde kalp atışımı kulaklarımda duyuyordum ses hızlandığı zaman da bayılacağımı anlıyordum zaten.doktorum bu ilacı aldığım zaman eğer yalnızsam yarım saat sadece uzanmamı söylemişti.sen de öyle yapabilirsin.

gercekten hap çarpıntı yapıyo benimde ellerim titiriyor kalbim hızlı attıkça aynen bende sesini duyuyordum ama 2 haftadır günde 6 tane atıyorumya vucut artık alıştı napayım erken dpgurmamak için içiyorum .banada yatak istirhatı verdi

Back
X