Nifty testi yaptiranlar

Atlas76

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
9
11
1
49
Arkadaslar 10 haftalik hamileyim. 40 yasindayim. Dr. Nifty testi yaprirmami istedi. Aranizda yaptiran varmi. Fiyati dovize endeksliymis. 2.500-3.000 tl civarinda diyolar. Yaptiran varsa beni bilgilendirebilirmi. Yaptirmasam ikili dortlu testler yada detayli ultrason yeterli olmazmi.. lutfen beni bilgilendirin

Ikili ve uclu test yaptirmadim.
Nifty test onerdiler yaptirmadim.
Doktor illa dortlu test yapacagini soyledi ama onu da yaptirmayi dusunmuyorum.
Sadece ayrintili ultrason yaptiricam.
Bence yeterli olur ama karar sizin.

Arkadaslar 10 haftalik hamileyim. 40 yasindayim. Dr. Nifty testi yaprirmami istedi. Aranizda yaptiran varmi. Fiyati dovize endeksliymis. 2.500-3.000 tl civarinda diyolar. Yaptiran varsa beni bilgilendirebilirmi. Yaptirmasam ikili dortlu testler yada detayli ultrason yeterli olmazmi.. lutfen beni bilgilendirin
Ben manernit 21 yaptirmistim bende bayagi vermistim ucret. Yurtdisina kanlar gidiyor. Grlmesi 15 gin falan o zamana kadar 2 li test yaptirdim bide doppler . Doppleri yaptiriyorsunuz doppler yerini tutmuyorlar. Bunu yaptirinca uclu dortlu yaptirmadim temuz cikmisti tahliller.

siz ne zaman yaptırdınız bu testi. bana bu yapılacak testin saece izmir tepecik hastanesinde yapıldığını söylerdiler. bebekte sorunolup olmdığını yüzde 99 gösteriyomus. sizinkide oylebişeymiydi

Ben yaptırdım fiyatı 700 Euro idi.çok şükür bi problem çıkmadı.darısı başınıza

Merhaba, ben de ikili üçlü vs testlerden yaptırmamıştım. 22 haftalık ikiz bebeklerim var, son detaylı ultrasonumda doktor iki belirti gördüğü için önerdi, evet maddi olarak pahalı bir test ama içimin rahat etmesi için yaptıracağım sanırım ben. Risk faktörlerinden biri de yaş olduğu için garantiye alsın diye istemiştir muhtemelen doktorun, tabi ki karar senin.

siz ne zaman yaptırdınız bu testi. bana bu yapılacak testin saece izmir tepecik hastanesinde yapıldığını söylerdiler. bebekte sorunolup olmdığını yüzde 99 gösteriyomus. sizinkide oylebişeymiydi
Pardon canim alinti yaomadiniz simdi gordum. 15-16 haftalarda . Heryerde yok. İstanbuldayim ben . Ozel bi laboratuvar da yaptirdim. Kani aliyorlar sadece Onun icin kadin geldi. Yurt disinda calusiliyor kanlar. Sonucu %99 dogru cikiyor.

Pardon canim alinti yaomadiniz simdi gordum. 15-16 haftalarda . Heryerde yok. İstanbuldayim ben . Ozel bi laboratuvar da yaptirdim. Kani aliyorlar sadece Onun icin kadin geldi. Yurt disinda calusiliyor kanlar. Sonucu %99 dogru cikiyor.
İstanbul'da hangi laboratuvarda yaptırdınız acaba? Bir de ne kadar ücret ödemiştiniz?

İstanbul'da hangi laboratuvarda yaptırdınız acaba? Bir de ne kadar ücret ödemiştiniz?
Kosuyolunda bi laboratuvar di ismini hatirlamiyorum. Direk gitmiyorsunuz zaten. Maternit21 plus com girince 444 no ile baslayan tlf ariyorsunuz. Sonra onlar size ulaşıyor. Size en yakin olan calistiklari laboratuvar adresini veriyorlar. Tlf arayan kisi ucreti aliyor fatura kesiyo form dolduruyor. Kanida alip gidiyor sanirim. 2015 te 2500 tl idi. Bir kac tane özel test durumunuza gôre dr seçiyor.

Konuyu görünce yazmak istedim tepecik ücretsiz yapıyor bu testi fakat ben tarama testlerimle gitmiştim yani öyle gidipte kan vermek istiyorum dedinmi yapacaklarını sanmıyorum ayrıca orada doktor faktörüde etkili sağolsun cüneyt eftal taner hocam yazdı testi yaptılar artık gün sayıyoruz kızımızı kucağımıza almak için inşallah sıkıntı yoktur bizde çok üzülmüştük

Ciddimi ne yapmam lazim peki o hocadan randevumu almam lazim. Yapmam gerekenleri bana yazarmisiniz lutfen. Cok sagolun bu bilgi icin

Ben ikili yaptırdım 499/1 di daha sonra ense kalınlığı 1.1 di bu arada dörtlü istedi doktorum 367/1 çıktı oda sonra özel labratuara yönlendirdi ama tepeciğe git bi şansını dene dedi bende tarama testlerimle mhrs den cüneyt beye randevu alıp gittim ve hem muayeneye girdim hemde durumu anlattım o da kan testini yazıp beni asistan doktora yönlendirdi biraz koşturacaksınız ama ücretsiz yapıyorlar

Arkadaşlar yeniden merhaba, canım çok sıkkın hala yaptıramadım testi. Doktorum panorama istedi benden. Laboratuvarı aradığımda da bi temel panorama (1750 tl) bir de gelimiş panorama (2500 tl) şeklinde iki test olduğunu söyledi. Sizler hangisini yaptırdınız farkları neler biliyor musuz? Doktoruma soracağım ama henüz ulaşamadım ben de bilen vardır diye size de danışmak istedim :(

merhaba bende trisccreen test yaptırdım. son teknoloji ile boydan boya kromozom taraması yapıyorlar ve 7 günde geliyor sonuç. ingilterede çalışıldı testler.

Arkadaşlar yeniden merhaba, canım çok sıkkın hala yaptıramadım testi. Doktorum panorama istedi benden. Laboratuvarı aradığımda da bi temel panorama (1750 tl) bir de gelimiş panorama (2500 tl) şeklinde iki test olduğunu söyledi. Sizler hangisini yaptırdınız farkları neler biliyor musuz? Doktoruma soracağım ama henüz ulaşamadım ben de bilen vardır diye size de danışmak istedim :KK43:

doktorunuz kim acaba. bende yaptırdım triscreen test şu an en iyisi bu diyorlar. ben memnun kaldım herkese öneriyorum. kapsamlı olan testi 1900 tl ye yaptırdım

doktorunuz kim acaba. bende yaptırdım triscreen test şu an en iyisi bu diyorlar. ben memnun kaldım herkese öneriyorum. kapsamlı olan testi 1900 tl ye yaptırdım
İyi yaptirdiniz genel anlamda hepsi detayli. Ben 2500 tl yaptirdim iki yil once

fiyatı çok yüksek canım, ben yeni yaptırdım ve 7 günde geldi sonucum ve fiyatı 1900 tl idi. triscrren test türkiye diye aratabilirsin netten

fiyatı çok yüksek canım, ben yeni yaptırdım ve 7 günde geldi sonucum ve fiyatı 1900 tl idi. triscrren test türkiye diye aratabilirsin netten
Selamlar. Izmir tepecik hastanesinde nifti testini ucret odemeden yaptirdim. Ve denildigi kadarda zor olmadi sonucunu sali gunu alacagim. Heyecanla bekliyorum.

Back
X