Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz nasıl çıktı ?Selamlar. Izmir tepecik hastanesinde nifti testini ucret odemeden yaptirdim. Ve denildigi kadarda zor olmadi sonucunu sali gunu alacagim. Heyecanla bekliyorum.
Merhaba testi yaptırdınız mı birde kaçıncı haftada yaptırdınız testi ?Cok tesekkur ederim. Testi ilk duydugumda hicbirsey bilmiyordum yeni yeni bilgi sahibi olmaya calisiyorum. Bekleyemeyecegim sanirim yaptiracagim. Amniyosenteze karar vermistik ama doktor bebek saglikli ise eger dusuk riskinden dolayı bunun daha iyi ve risksiz olacagini soyledi. Insallah sag salim kucagimiza aliriz sorunsuz sekilde.
13+1 de yaptirdim. P. Tesi bir hafta oldu sonuc bekliyorum daha cikmadi.Merhaba testi yaptırdınız mı birde kaçıncı haftada yaptırdınız testi ?
Ne kadara yaptırdınız birde sonucu buraya yazar mısınız sizden rica etsem teşekkür ederim13+1 de yaptirdim. P. Tesi bir hafta oldu sonuc bekliyorum daha cikmadi.
Doktorunuz kendi hastanesinde yapmayi tavsiye etmediyse yapan bir cok firma varmis. Ayrica Izmir tepecik arastirma hastanesi turkiye de tek Ucretsiz yapan yer diye biliyorum.Ne kadara yaptırdınız birde sonucu buraya yazar mısınız sizden rica etsem teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim cevap için bir araştıracağım2250tl ye yaptirdim ama daha uyguna yaptiranlar varmis sanirim. Ben gittigim hastanede yaptirdim. Genoks lab a gonderiyorlar. Kendilerini aradim ama hastanem anlasmali oldugu icin fiyat bilgisini onlardan alin dediler. Ankarada lab. Ama istanbulda da subeleri var. Isterseniz arayin. Test hakkinda bilgi veriyorlar ilgileniyorlar.
Doktorumun özel polikliniği var olmazsa izmire yakın oturuyorum araştırırım artık çok teşekkür ederim cevap içinDoktorunuz kendi hastanesinde yapmayi tavsiye etmediyse yapan bir cok firma varmis. Ayrica Izmir tepecik arastirma hastanesi turkiye de tek Ucretsiz yapan yer diye biliyorum.
Rica ederim. Saglikli bir gebelik ve bebis dilerimDoktorumun özel polikliniği var olmazsa izmire yakın oturuyorum araştırırım artık çok teşekkür ederim cevap için
Sağolun hepimizin inşallah teşekkür ederimRica ederim. Saglikli bir gebelik ve bebis dilerim![]()