Nifty testi yaptiranlar

1 ay once 3 lumde bhcg yuksekliginden dolayi biyokimyasal riskim1/53 cikti 3 gun sonra amniyisentez yaptirdim.bu surecte dr larda icimi rahatlatacak birsey demediler fish sonuclari iyi cikti ama tam sonuclar elimize gecmeden rahat edemicez
Bizde de burun kemiği kısalığı olduğunu söylediler. Siz cesaret edip yatırabilmişsiniz .Düşük riski var dediler .Ben cesaret edemedim amniyosenteze

Bizde de burun kemiği kısalığı olduğunu söylediler. Siz cesaret edip yatırabilmişsiniz .Düşük riski var dediler .Ben cesaret edemedim amniyosenteze
Dr lar sadece cok az da olsa ihtimalden bahsediyorlar tipki her ameliyatta olme riski oldugu gibi bu da prosedur icabi bilgilendirme korkulacak hicbir durumu yok isini bilen dr larla ve iyi bir hasteneyle anlasirsaniz sorunsuz geciyor

İkili testini nasıl çıktı bizde de burun ve ense kalınlığı normaldi güya bunlara takılmayın yüce mevlam herşeye kadir

İkili testini nasıl çıktı bizde de burun ve ense kalınlığı normaldi güya bunlara takılmayın yüce mevlam herşeye kadir
İkili testim iyi çıktı. Ultrason ölçümünde kısalık çıktı .Bi yapısal da olabilir diyor .Sonra gerçekten kısa test yaptirın kısalık down sendromu riskini on kat arttırır falan dedi.Yaptırdik bizde.Zaten öyle kayğıyla yaşamak zor .6 olması gerekyrmş. 5,34 mm gibi bişey söyledi

İkili testim iyi çıktı. Ultrason ölçümünde kısalık çıktı .Bi yapısal da olabilir diyor .Sonra gerçekten kısa test yaptirın kısalık down sendromu riskini on kat arttırır falan dedi.Yaptırdik bizde.Zaten öyle kayğıyla yaşamak zor .6 olması gerekyrmş. 5,34 mm gibi bişey söyledi
Bizim kağıtta 2.2 yazıyo 2 Drda normal demişti şimdi kafam karıştı biri ölçüm yapan radyolog diğeri kadın doğumcum

Merhaba herkese ben eskisehir de yaşıyorum.Allah herkese bebegine saglikla kavusmayi nasip etsin insallah. Eskisehir de centogene nifty testin temsilciliğini yürütüyorum burda.Aklinda soru işareti olanlara yardımcı olmak isterim testle ilgili sonuçla ilgili danisabileceginiz genetik doktorumuz bulunmakta.En kısa zamanda bu süreci sağlıkla atlatırsınız inşallah.

Merhaba arkadaşlar. 20.haftada ayrıntılı ultrasonda burun ve ense kalınlığı kaç mm olmalı. Bilen var mi

Merhaba arkadaşlar. 20.haftada ayrıntılı ultrasonda burun ve ense kalınlığı kaç mm olmalı. Bilen var mi
20. haftada ense kalınlığı ölçümü yerine ensedeki kemiklerin yapısına bakılıyor diye biliyorum. Ense kalınlığı 14. Haftaya kadar belli oluyor. Burun kemiği de kısa yada normal gibi bilgi veriliyor.

Ben 11 hafta da kan verdim labaratuvara yeterli örnek bulunamadi dendi şimdi 14+1 olduk bu hafta veya diğer hafta tekrarliycam inşallah hayırlı bir sonuç alırız
Bende 10 haftada vermek zorunda kaldım ense Kalınlığı 3 çıktığı İçin örnek bulunamadığını ne zaman söylediler ben kan vereli 5 gün oldu öyle bi sorun olduğunda ne zaman bilgi veriyorlar yardımcı olurmusunuz acaba

Bende 10 haftada vermek zorunda kaldım ense Kalınlığı 3 çıktığı İçin örnek bulunamadığını ne zaman söylediler ben kan vereli 5 gün oldu öyle bi sorun olduğunda ne zaman bilgi veriyorlar yardımcı olurmusunuz acaba
11+5 de yaptırdım, 13+2 de yani 12 gun snr örnek yok dediler, 2 hafta snr tekrar yaptırdım, 15+2 de yani, 2 hafta da sonuç cıktı, inşallah siz de güzel sonuçlar alirsiniz🙏🙏🙏

Arkadaslar 10 haftalik hamileyim. 40 yasindayim. Dr. Nifty testi yaprirmami istedi. Aranizda yaptiran varmi. Fiyati dovize endeksliymis. 2.500-3.000 tl civarinda diyolar. Yaptiran varsa beni bilgilendirebilirmi. Yaptirmasam ikili dortlu testler yada detayli ultrason yeterli olmazmi.. lutfen beni bilgilendirin

Ben yaptırdım 2500 TL ödedik sonuçlar temiz geldi ve cinsiyeti de kesin olarak bu test sayesinde 12. Haftada öğrendik.Yaşım 29 doktor daha kesin sonuç diye önermişti biz de kabul ettik.Ben memnunun yine olsa yine yaptırırım.Durumunuz müsaitse yaptırmanızı öneririm

11+5 de yaptırdım, 13+2 de yani 12 gun snr örnek yok dediler, 2 hafta snr tekrar yaptırdım, 15+2 de yani, 2 hafta da sonuç cıktı, inşallah siz de güzel sonuçlar alirsiniz🙏🙏🙏
Çok teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻 Çok sevindim sizin adınıza size neden nifty önermişlerdi ense Kalınlığı yüzünden mi

11-14. Hafta arası yapılan cvs ve 20.hafta civarındaki amniyosentez dısında hiç biri kesin tanı değil. Nifty de yüksek çıkıp amniyosentez temiz çıkan var. Anomali çıksa da dopurururm amniyosentez riskli derseniz o ayrı ama yüzde 100 değil nifty.

11-14. Hafta arası yapılan cvs ve 20.hafta civarındaki amniyosentez dısında hiç biri kesin tanı değil. Nifty de yüksek çıkıp amniyosentez temiz çıkan var. Anomali çıksa da dopurururm amniyosentez riskli derseniz o ayrı ama yüzde 100 değil nifty.
Merhaba benimde 2 li taramam temiz çıkmıştı 17 haftalık gebeyim 3 lü taramamda ise Tr.21 risk 1.71 / Age risk ise 1.451 çıktı bebeğimde down sendromu riski olabilirmiş.fakat doktorum ultrasyonda burun kemiğinin olduğunu ense kalınlığı tespit edemediğini söyledi yaşayanlar var mı.yarın nifty test yaptıracağım umarım bir şey çıkmaz çok üzülüyorum

Eğer down sendromlu çocuk dünyaya getiremem derseniz nifty den ziyade cvs testi yaptırın derim ama 200 de bir düşük olasılığı var amniyosenteze benzer sadece 12 13. Haftalarda yapılabiliyor. Nifty testini yaptırınca yine down derlerse bence bunu yaptırmadan aldırmaya gitmeyin cvs ve amniyosentez kadar kesin sonuç vermiyor nifty. Benim ilk bebede hem down hem de organ komplikasyonları vardı cvs in kesin raporu çıkınca sonlandırdı. Doktorum organ durumundan dolayı 5 aylık civarı düşükle sonuçlanması yüksek ama beklersen hem ruhen hem bedenen çok yıpratır demişti. 13. Hafta bitiminde sonlandırdı maalesef. İnşallah test sonucunuz güzel çıkar ömrü de şansı da bol olsun🌺💓

Back
X