Gerçekten çok mu çok zor günler geçirdim yatarak tek bir odada abartmıyorum sanki bi vapur yada otobüsdesin miden bulanıyor ve mola dahi vermiyor bu otobüs vapur duraklama yok

Ense kalınlığı normaldi burun kemiği de vardı zaten benim doktorumda bunlar şaşırttı... Doğduğunda çocuk doktıru emin olamıyorum test yapılsın illa dedi.. Zaten ilk bakışta anlaşılmıyor down olduğu sadece down anneleri görünce bazıları anlıyor bi arkadaşım var bebeği down sendromlu diyo ki bi yerde görsem beveğini gelip downlı mı diye sormaya cesaret edemem hala daha da benzemiyor çok fazla belirgin tipik bi görüntü yok canı sağolsun evlat baldan tatlı bi anne olarak down olarak doğması hiç mi hiç etkilemedi çünkü normal bebekten hiç bir farkı yok neler çekti benim kuzum halada çekiyor Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi boş.. Hastanede nelerle karşılaştım sapa sağlam bebekler ufak bi hastalık yüzünden ne hale geliyor en basiti komşumun kızı bebekken havale geçirmiş ve zekasal normal bi çocuk değil görüntü herşey normal olmasına rağmen herşey Allahtan buna inanıyoruz zaten o yüzden hiç mi hiç kafaya takmasın bu yazdıklarımı okuyanlar evet herkes ister sağlıklı bi bebek doğurmak ama inanın hamilelikte bunları kafaya takarak zehir etmeyin kendinize tadını çıkarın ne olacak ne bitecek düşüne düşüne insan kafayı yiyor benim bu çocuk doğduktan sonra hayatım tamamen değişti ve sağlığın kıymetini daha iyi anladım.. İnşaAllah hepinizin bebekleri sağlıkla doğar sağlıklı bir yaşam süreriz bizde bundan sonra❤❤