NIFTY TESTI yuksek risk gelenler amniyosentezde sonuc temiz geldi mi

emine1115ygt

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
57
35
18
41
Kızlar ikili test yaptırdım ensesi 2.4 çıktı yaşım 35 sonra doktor nifty yaptir dedi onda da sonuç yüksek risk geldi ben internetten okuduğum yazılardan dolayi bisey cikmaz diye dusunuyordum tabi endisem de coktu ama kendimi rahatlatmaya calisiyordum.neyse sonuc kotu geldi.ben 2 haftadir perisanim.aklomdan cikmiyo.doktor amniyosentez yaptir dedi gun verdi 2 hafta sonra onu yaptiracagim.asil sorum şu benim gibi yüksek risk çıkıp amniyosentezi temiz çıkan oldu mu birde amniyosentez ağrılı mi

Kimse böyle bisey yaşamadı mi
Canım benim de dörtlü testim yüksek risk çıkmıştı nifty de %70 trizomi 21 çıktı. Sonra amniyosentez yaptırdım ama maalesef onda %100 trizomi 21 geldi ve gebeliğim sonlandırıldı. İnşallah senin amniyo sonucun temiz gelir nifty de ne kadar çıktı risk

Canım benim de dörtlü testim yüksek risk çıkmıştı nifty de %70 trizomi 21 çıktı. Sonra amniyosentez yaptırdım ama maalesef onda %100 trizomi 21 geldi ve gebeliğim sonlandırıldı. İnşallah senin amniyo sonucun temiz gelir nifty de ne kadar çıktı risk
1/20 Risk çıktı inşallah amniyosentezde temiz gelir

Kızlar ikili test yaptırdım ensesi 2.4 çıktı yaşım 35 sonra doktor nifty yaptir dedi onda da sonuç yüksek risk geldi ben internetten okuduğum yazılardan dolayi bisey cikmaz diye dusunuyordum tabi endisem de coktu ama kendimi rahatlatmaya calisiyordum.neyse sonuc kotu geldi.ben 2 haftadir perisanim.aklomdan cikmiyo.doktor amniyosentez yaptir dedi gun verdi 2 hafta sonra onu yaptiracagim.asil sorum şu benim gibi yüksek risk çıkıp amniyosentezi temiz çıkan oldu mu birde amniyosentez ağrılı mi
nerde yaptırdınız testi

Merhaba. Bende nift yaptırdım sonuç bekliyorum. Sizin amniyosentez sonucunun ciktimi? ikili test te risk oraniniz kaçtı?

bende de yüksek risk cıktı sentezi reddettim düşük riski yapabiliyormuş. baska hastanede yine kan verdim bu seferde düşük risk cıktı. doktorda şasirdi bu kadar fark etmesi ilginç ama 4 lü test yaptir mutlaka dedi.

bende amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum
üç gebeliğim de ölümşle sonuçlandı ve translakasyon var bizde
tüp bebek denedim iki kere sağlıklı çıkmadı ve bununda amniyosentez yaptırmak istiyorum
her ne ksdar eşim ve ailem istemese de yaptırmaktan yanayım ve ben sonlandırmaktan yanayım yani %51 aldır %49 ALLAH tan korkuyor

ama acı çekeceğini eksik olacağını düşünmek acı çektirecek hepimize çok zor ALLAH ım çok
ne olur sağlıklı çıksın hepimizin evlatları

nerde yaptırdınız amniyosentez i
bu konu da da kararsızım
özellere uçuk fiyatlar çekiyor
devlette guvenmiyorum

Amniyosentez sonucunuz çıktı mi

bende amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum
üç gebeliğim de ölümşle sonuçlandı ve translakasyon var bizde
tüp bebek denedim iki kere sağlıklı çıkmadı ve bununda amniyosentez yaptırmak istiyorum
her ne ksdar eşim ve ailem istemese de yaptırmaktan yanayım ve ben sonlandırmaktan yanayım yani %51 aldır %49 ALLAH tan korkuyor

ama acı çekeceğini eksik olacağını düşünmek acı çektirecek hepimize çok zor ALLAH ım çok
ne olur sağlıklı çıksın hepimizin evlatları

nerde yaptırdınız amniyosentez i
bu konu da da kararsızım
özellere uçuk fiyatlar çekiyor
devlette guvenmiyorum
Erzurumda Atatürk üniversitesi araştırma hastanesinde prof.a yaptırdım amniyosentez uygulaması başarılı geçti sonuç fish testi çıktı ve down çıktı bizde gebeliği sonlandirdik 3 gün önce ama şuan psikolojik olarak çok büyük yıkımdayım moralim çok bozuk çok üzülüyorum.cocuk downli doğacaktı bu hepimiz için kötü olacaktı ama çocuğu aldırırken doğururken diyim yaşadıklarımı bir ben bir allah bilir fiziksel acı değil manevi acısı beni bitirdi.o yüzden iyi düşün.

Erzurumda Atatürk üniversitesi araştırma hastanesinde prof.a yaptırdım amniyosentez uygulaması başarılı geçti sonuç fish testi çıktı ve down çıktı bizde gebeliği sonlandirdik 3 gün önce ama şuan psikolojik olarak çok büyük yıkımdayım moralim çok bozuk çok üzülüyorum.cocuk downli doğacaktı bu hepimiz için kötü olacaktı ama çocuğu aldırırken doğururken diyim yaşadıklarımı bir ben bir allah bilir fiziksel acı değil manevi acısı beni bitirdi.o yüzden iyi düşün.
pişman oldugun oldu mu

ne biliyim sonlandırıp pişman olurmuyum acaba vicdan azabım olur mu diye düşünüyorum
ben sezeryan olmak zorundayım beyincik sarkması ameliyatı oldum yakın zamanda normal doğum değil kabızken ıkınmak bile tehlikeli bana

inşalllah rabbim sağlıklı evlatla doldurur kucağımızı

pişman oldugun oldu mu

ne biliyim sonlandırıp pişman olurmuyum acaba vicdan azabım olur mu diye düşünüyorum
ben sezeryan olmak zorundayım beyincik sarkması ameliyatı oldum yakın zamanda normal doğum değil kabızken ıkınmak bile tehlikeli bana

inşalllah rabbim sağlıklı evlatla doldurur kucağımızı
Sizdemi.amniyosentez yaptırdınız.
İkili taramam 600de 1 geldi.nipt testi yaptırdım sonuç bekliyorum
Ama sonuç yüzde yüz down da olsa ben o cana kıyamam. Eli ayağı herşeyi olurmuş kalbi güm güm atıyor.ben onu her gördüğümde rabbimin mucizesine şahit oluyorum
Biz Allah'tan bir evlat istedik. Şimdi down olsa onu aldirsak Allah'a karşı gelmek gibi düşünürüm ben. "Biz evlat istedik sen bize bunu verdin ama biz beğenmedik öldürdük" demekle eşdeğer bence.
Çocuğa sağlam derler doğunca down olabilir başka hastalıklı olabilir.dogumda sakat kalabilir. Her türlü risk hayatta her zaman var. Sizin yasicaginiz bellimi. Yarına çıkmaya kimsenin senedi yok. Ben Allah'ın verdiği cana kiymazdim katil olmakla eşdeğer goruyorum. Bunlar benim düşüncem herkesin fikrine saygı duyarım.
Ayrıca Instagram'da down sendorumlu çocuğa sahip olan annelerin onlara olan sevgilerini gördükçe hayran kaldım. Belki de bu düşünce de olmamı onlar sağladı.

ilk gebeliğimde hiç bir tarama test yapmamıştım ne olursa benim evladım Allah tan gelene kabulum demiştim
oğlum doğdu ve 6 ay sonra hasta oldugunu öğrendik 5 yıl ne mücadele verdik
bi yatardık 40 günü bulurdu çıkmamız. hergün defalarca kez iğneler yapılır damar yolları açılır o ağlar ben ağlardım. 8 aylık bebek acıyor der mi . dedi. çünkü çok yanıyordu canı
yaşıtları buyurken o ufak kaldı onların hep gerisindeydi. her baktıgımda içim acıyordu.
anestezi riskli diye sünnet olamsı gerekirken olamadı nerdeyse bir sene sürekli antibiyotik kullandı ve riski göze alıp sünnet oldu. evladının sünnetine sevinir insan biz korku endişe acılar içşndeydik
kemik iliği alındı
3 kere karaciğer biyopsisi
gözlerine katarak indi kortizon yuzunden ve onunda ameliyatını 3 yaşında oldu

daha sayayım mı
say say bitmez

o yuzden şimdi diyemiyorum ben bakarım razıyım diye

onun için çırpınsam da hep bi noktada kitlendim.

çok acı

hasta evlat hasibi olmak çok acı

Rabbim bir daha yaşatma ne olur hastaysa düşşün inşallah diye dua ediyorum

profil fotografı oğlumun ölümünden 22 gün öncesi

canım oğlum o benim herşeyimdi

ve onun çok görmek istediği ve karnımda ölen 32 haftalık ikiz kızlarım

Sizdemi.amniyosentez yaptırdınız.
İkili taramam 600de 1 geldi.nipt testi yaptırdım sonuç bekliyorum
Ama sonuç yüzde yüz down da olsa ben o cana kıyamam. Eli ayağı herşeyi olurmuş kalbi güm güm atıyor.ben onu her gördüğümde rabbimin mucizesine şahit oluyorum
Biz Allah'tan bir evlat istedik. Şimdi down olsa onu aldirsak Allah'a karşı gelmek gibi düşünürüm ben. "Biz evlat istedik sen bize bunu verdin ama biz beğenmedik öldürdük" demekle eşdeğer bence.
Çocuğa sağlam derler doğunca down olabilir başka hastalıklı olabilir.dogumda sakat kalabilir. Her türlü risk hayatta her zaman var. Sizin yasicaginiz bellimi. Yarına çıkmaya kimsenin senedi yok. Ben Allah'ın verdiği cana kiymazdim katil olmakla eşdeğer goruyorum. Bunlar benim düşüncem herkesin fikrine saygı duyarım.
Ayrıca Instagram'da down sendorumlu çocuğa sahip olan annelerin onlara olan sevgilerini gördükçe hayran kaldım. Belki de bu düşünce de olmamı onlar sağladı.
inşallah sağlıklıdır evladı nız

inşallah sağlıklıdır evladı nız
Amin inşallah Allah sizede sağlıklı evlatlat nasip etsin. Yaşadıklarınizı şimdi okudum. Sizde eli öpülesi annelerdensiniz. Dünyada herşey imtihan. Siz en zoruyla evlatla imtihan olmuşsunuz. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Şu an da da hamilemisiniz?

Amin inşallah Allah sizede sağlıklı evlatlat nasip etsin. Yaşadıklarınizı şimdi okudum. Sizde eli öpülesi annelerdensiniz. Dünyada herşey imtihan. Siz en zoruyla evlatla imtihan olmuşsunuz. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Şu an da da hamilemisiniz?
evet şuan da istemeden kendim hamile kaldım

teşekkür ederim güzel sözleriniz için

amacım kendimi anlatmak değil
hasta evlada bakmanın ne zor olduğunu anlatmaktı

zaten sağlıklı olup da bide şikayet eden anneleri anlamıyorum
ne var hastahane yuzu görmeyen çocugu buyutmekte

evet şuan da istemeden kendim hamile kaldım

teşekkür ederim güzel sözleriniz için

amacım kendimi anlatmak değil
hasta evlada bakmanın ne zor olduğunu anlatmaktı

zaten sağlıklı olup da bide şikayet eden anneleri anlamıyorum
ne var hastahane yuzu görmeyen çocugu buyutmekte
Hastalık olmayınca sağlığın kıymeti bilinmiyor işte.

Back
X