Nıfty testi

Rutky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
1.453
1.343
133
Arkadaşlar 22 haftalık hamileyim . 3 gün önce kan verdm. 10 iş günü içinde çıkar dediler .İçim içimi yiyor .Ya olumsuz bişey çıkarsa diye .Benim gibi bu testi yaptıran var mı ?

Arkadaşlar 22 haftalık hamileyim . 3 gün önce kan verdm. 10 iş günü içinde çıkar dediler .İçim içimi yiyor .Ya olumsuz bişey çıkarsa diye .Benim gibi bu testi yaptıran var mı ?

Ben yaptırdım, bir sorun çıkmadı ama o bekleyiş zor, anlayabiliyorum sizi. Yaptırma sebebiniz nedir? İkili, üçlü testi yaptırmak istemeyip direkt nifty mi yaptırmayı istediniz?
Kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın, birşey çıkmaz inşallah gönlünüz ferah olsun..

Amin sağ olun .Ikili dörtlü yaptırdım bişey çıkmadı . Ama ultrason ölçümünde burun kemiğinde kısalık çıktı .Doktor yaptırman lazım dedi. Siz niye yaptirmıstiniz

Amin sağ olun .Ikili dörtlü yaptırdım bişey çıkmadı . Ama ultrason ölçümünde burun kemiğinde kısalık çıktı .Doktor yaptırman lazım dedi. Siz niye yaptirmıstiniz

Benim ikili, üçlü, dörtlü test ve detaylı ultrasonun yapabileceği kafa karışıklığı ile uğraşmak istemediğim için nifty test yaptırıp tek seferde kurtulayım dedim. Ama yine de insan acabalar içinde kaybolup gidiyor..
Kapalı bir kutu gibi karnımız,en emin olunan şey bile yaptırılsa bebek doğana kadar endişeler gitmeyecek gibi...

Öyle ama insaAllah benim bebeğimde de bişey çıkmaz

Öyle ama insaAllah benim bebeğimde de bişey çıkmaz

İnşallah çıkmaz, içinizi ferah tutmaya çalışın.. Ultrason ölçümleri yanıltıcı oluyor genelde. Doktor da sonuçta en ufak bir durumda yapılması gerekeni söylemekle yükümlü, o istedi diye kesin bir sorun var anlamına gelmiyor.
Siz 10 günü beklemeyin, bazen erken çıkabiliyor, 7 gün dolduğunda arayıp sorun çıkıp çıkmadığını.. Benim 10 gün olmadan çıkmıştı, sormuştum ertesi gün mailime göndermişlerdi.

Nifty yaptirmadik biz, zor zamanlar ama allah sabir metanet versin. Temiz cikar mersk etmeyin allahin izniyle ama beklemek zor tabi.

Ben de geçen hafta nifty testi yaptırdım. Çok şükür temiz çiktı. 7 iş gününde çikti. İnşallah temiz çikar sizinde

Ben de geçen hafta nifty testi yaptırdım. Çok şükür temiz çiktı. 7 iş gününde çikti. İnşallah temiz çikar sizinde
Amin 10 gün iki hafta falan dediler. Bir hafta da çıkarsa iyi .Bide bu testin güvenirliği fazla değil mi .Doktor amniyosentez daha güvenilir dedi ama ona da cesaret edemedim.

Amin 10 gün iki hafta falan dediler. Bir hafta da çıkarsa iyi .Bide bu testin güvenirliği fazla değil mi .Doktor amniyosentez daha güvenilir dedi ama ona da cesaret edemedim.
Bu testin yüzde 99 güvenilirliği var Allahın izniyle. Amniyosentez yaptırıp düşük yaşayan kişilerin hikayelerini okuyunca ben cesaret edememiştim.

Merhaba, ben de ikili testimin sonucunun kötü çıkması sebebiyle yaptırdım. Siz de hayırlı haber alırsınız inşallah benim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…