Nifty testini nerde ve kaca yaptirabiliyoruz?

gozde_87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
163
180
103
38
Izmir ve cevresi icin soruyorum özellikle. Sanirim 3 asamasi varmis, beni bilgilendirebilirmisiniz rica etsem yaptiranlar veya duyanlar?

Izmir ve cevresi icin soruyorum özellikle. Sanirim 3 asamasi varmis, beni bilgilendirebilirmisiniz rica etsem yaptiranlar veya duyanlar?
İzmir genetikte geçen sene 5000tlye yaptırdım amerikaya gönderdik biz. Çeşitli ülkeleri var amerika en pahalısıydı o zaman. Doktorumuz en güvenilir laboratuvar san francisco’da ki dediği için oraya yolladık. Ayrıca cinsiyetide öğreniyorsunuz sonuç kağıdına yazmıyorlar doktorunuza ya da size söylüyorlar.

Fetal dna testin genel adı nipt prena vs diye çeşitli isimler altında aynı işlem yapılıyor hepsinin amacı aynı annedeki bebek dna sı inceleniyor. 12+ hafta en uygun hafta oluyor genelde. En az %4 oranında bebek dna sı saptanan testlerin doğruluğu kabul ediliyor.
Çeşitli firmalar var internette yazın karşınıza çıkanları arayın kaç çeşit hastalık baktıklarını sorun fiyat öğrenin genelde Türkiyenin neresinde olursanız olun sizin yanınıza bir hemşire gönderip kanınızı aldırıyorlar ve kan yurtdışına gidiyor. Sistem böyle bazı yerlerin yaşadığınız yerde kliniği varsa sizi oraya çağırır.
Çine gönderen firmalar ve Türkiye de yapılanlar doktorların pek tercihi değil. Amerika en güvenilir bulunan. Tek aşama kanınız alınacak ve yurtdışına gidecek sonuçlar 10 güne gelir genelde maksimum. Tek çeşit anomaliye bakılanda var 17 çeşit olanada hatta daha detay hastalıklara bakanlarıda var.

Back
X