Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Niğde de kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

canmart80

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
24
2
Niğde de temiz güvenilir çocuğumla iyi ilgilenebilecek sevecen bir kreş arıyorum.Tavsiyeleririniz hangi kreş acaba

vuslat anaokulu nu kesinlikle tavsiye ederim, her yönden mükemmel...2 sene çocuğumu gönderdim. çok memnun kaldık.

"genel olarak gıda hijyen disiplin gibi noktalara takılmadığınız sürece kreşlerin hepsi aynı çünkü ticari gelir elde etmezlerse ayakta duramazlar" =) bunu niğdede oğlumu gönderecek kreş bulamamanın sancısıyla bir kreş devralmak üzereyken mevcuttaki işletmecisinin ağzından duydum ve çok doğru olduğunu düşünüyorum... sonuçta siz evde istediğiniz kadar margarin yedirmeyin o kreşte en margarinli pastaları götürecek:) ya da fındıklı krema yedirmeyin o kreşte koca bir dilim ekmeğin üzerine sürülmüş fındıklı kremaya bayıla bayıla yiyecek:) evde en kaliteli peyniri yağı tüketin kreşte ticari boyutta gıdalara yönelecek... diğer taraftan işin içine hijyen disiplin farkı da eklenecek :) ama çalışsan anneler olarak bir noktadan sonra ne yazık ki mecburuz.... :KK43:

X