Niğde Hayat Hastanesinde hangi kadın doğumcu hocayı öneriyorsunuz?

Heart of Gold

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
6.149
11.987
248
çok fazla konuyla ilgili yorum göremedim. gidenler varsa tavsiye ediyor musunuz ?

Nigdeliyim ama nigde de yasamiyorum tanidiklarim bi erkek doktordan cok memnun adini ogrenince yazarim..ben bir kere feyza özçelik e gittim bayan doktor istemiştim çok memnun kaldim

Nigdeliyim ama nigde de yasamiyorum tanidiklarim bi erkek doktordan cok memnun adini ogrenince yazarim..ben bir kere feyza özçelik e gittim bayan doktor istemiştim çok memnun kaldim

3 doktor var murat özdil tarık demirdağ mehbet boz, feyza hanım da yeni başlamış sanırım reklamları geçiyordu...ben de niğde de yaşamıyorum yakın bir ilçeden gideceğim oraya

Isimlerini biliyorum da karistiriyorum ya mehmet boz ya da murat ozdil tam bilgi aldiğimda yazarım.feyza hanım da 1 yıldan fazla olmuştur orda ise başlayalı.

Isimlerini biliyorum da karistiriyorum ya mehmet boz ya da murat ozdil tam bilgi aldiğimda yazarım.feyza hanım da 1 yıldan fazla olmuştur orda ise başlayalı.

öyle mi ben sitelerinde ismi çıkınca yeni başlamış galiba diye düşündüm. bakalım 2-3 haftaya kadar netleşir durumum ona göre seçerim birini, teşekkür ederim :)

Back
X