Nihat Doğan: 'Survivor'la var olmadım Survivor'la bitmem'

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Özgecan Aslan'ın vahşice katledimesinin ardından ilgili attığı tweetler tepki çeken Nihat Doğan, Survivor kadrosundan çıkarılmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
fft81_mf3507522.Jpeg

Özgecan Aslan’ın vahşice katledimesinin ardından ilgili attığı tweetler tepki çeken Nihat Doğan, Survivor kadrosundan çıkarılmasıyla ilgili olarak yine kendi Twitter hesabından açıklamada bulundu.

Nihat Doğan’ın attığı ‘Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın’ şeklindeki tweeti tepki çekti. Doğan, tepkiler sonrası tweeti silmişti.

Doğan, Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına bağlanarakTürkiye 'den özür diledi.

"Canilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diyen Doğan, ilerleyen saatlerde Survivor kadrosundan çıkarılmasıyla ilgili gelişmeyi kişisel sayfasından yorumladı.

‘Şunu herkes bilin ki; Survivor’la var olmadım Survivor’la bitmem. Acun Ilıcalı abime ve projesine zarar gelmemesi adına kendisinden affımı istedim.’

kaynak: Radikal

Galatasaray'dan Nihat Doğan'a ihraç başvurusu
Tecavüz edildikten sonra vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayetinden sonra attığı "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweeti tepki çeken Nihat Doğan, Galatasaray camiasında da yoğun eleştirilerin odağında...
DHA

Duanla doğmadım ki bedduanla öleyim diyosun yanii :KK53: Piiiyy

oh yarışmadan da diskalifiye edilmiş, sonunda az olsa ikiyüzlülüğün cezasını çektin nihat, bundan sonra kariyerin bitmiştir.

örümcek beyinli adam ya.Keşke ıssız adaya nihat'ı atıp geri dönse acunun ekibi .En Büyük TÜRKİYE

'benim olmazsan taciz ederim' tam da kendi zihniyetini açıklamış oldun zaten evvelinden. yaptığı bu aplatca twiti çok görmüyorum o beynine.

Nihat dogan sussssssss
Kendini adam zannediyosan adamlik yap dedigin lafin arkasinda dur

canice öldürülmüş bir genç kızın arkasından atılacak en şe..fsizce tweette budur.
Nihat doğandan beklenen şeyler,şaşırmadım.
Bu aralar bütün erkekler midemi fazlasıyla bulandırıyor.

X