• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nihat Hatipoğlu: Kıyametin ayak sesleri duyuluyor...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Hatipoğlu'ndan kıyamet yorumu
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu: Kıyametin ayak sesleri duyuluyor...
Sitene Ekle

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan A Haber'de dikkat çeken sözler... Kıyametin ayak seslerinin duyulduğunu söyleyen Hatipoğlu şöyle konuştu:Kıyametin aslında ayak sesleri duyuluyor. Ama tarih vermek mümkün değildir. Düzen bozuluyor, taşlar yerinden oynuyor ve hiç beklenmeyen hadiselerle anlık karşılaşabiliyoruz. Zaten kıyamet de budur, olan dengenin bozulmasıdır.

KIYAMETİN ORTADOĞU'DAN BAŞLAYACAK

Hz. Peygamber kıyametin kopma alanının Ortadoğu olacağını söylüyor.

PEYGAMBERİMİZ SURİYE'NİN MISIR'IN VE IRAK'IN KAYBEDECEĞİNİ SÖYLÜYOR

Vatikan'ın ilgisi de Ortadoğu'ya, Amerika'nın ilgisi de Ortadoğu'ya. Çünkü Ortadoğu bütün dinlerin doğuş merkezi. Kıyamet buradan başlayacak.

KARİKATÜR TEPKİSİ

Hatipoğlu'ndan karikatür tepkisi de geldi: Hz. Muhammed ile oynamanız onun algısını kirletmez. Bütün dünya bir araya gelse Hz. Peygamber'in aleyhinde yazsa, çizse Müslüman'ın yüreğinde Muhammed, Muhammed'dir. Tam aksine saldırıldıkça Peygamber'in etrafındaki o halka daha da güçlü bir şekilde kenetlenecektir. Hiçbir dinin kutsalına saygısızlık yapamazsınız. Hristiyanlık aleminden beklediğimiz ses buydu bizim. Biz de aynı sesi onaylıyoruz. Biri kiliseye karşı bir yanlışlık yaparsa biz de kilisenin önünde dururuz ve kiliseyi koruruz. Çünkü bizim inancımız kavgayı değil konuşmayı emretmekte. Sözü hakim kılmayı emretmekte.
milliyet

zaten ne kadar kan,gözyaşı varsa hepsi orda değil mi?!

Klasik haline geldi bu din adamlarının her sözünü haber yapıp altında da süper zekalarin alaycı yorumları

Bundan sonra din ile ilgili bir sorumuz olursa bu süper zekalara sorarız. Maşallah hepsi çok bilgili bu konularda.

Bundan sonra din ile ilgili bir sorumuz olursa bu süper zekalara sorarız. Maşallah hepsi çok bilgili bu konularda.
Adı üstünde "inanc"
Mantık aramak ve bu doğrultuda saçma bulup kendince açıklamalar yapmak falan sıktı
Halk soruyor ki cevap geliyor sanki durup dururken adam acıyor konuları
bir de tek konuşulan buymus gibi bunu haber yapanın da niyetini sorgulamak lazım

arkadaşlar neden kızdınız anlamadım bu haberde dalga geçcek bişey yokkio_O
Burada bile daha üçüncü yorumda gelmiş ilk atak canım
diğer konulara da bakacak olursak
bu tepkilerimizde hakliyiz

adam bilgi birikimini aktarmış, karikatürle ilgili görüşünü bildirmiş, bunu da haber yapmışlar, ben haberi yapanla alakalı bi art niyet görmedim açıkcası
Tekrar söylüyorum canım ben genel konuştum Nihat Hatipoğlu ile ilgili kısa zamanda yapılan üç haberden ikisi dediğim türden haber
Burada en normal gorebilecegimiz bu konuda bile bakın üçüncü yorum tamamen dalga amaçlı

Tekrar söylüyorum canım ben genel konuştum Nihat Hatipoğlu ile ilgili kısa zamanda yapılan üç haberden ikisi dediğim türden haber
Burada en normal gorebilecegimiz bu konuda bile bakın üçüncü yorum tamamen dalga amaçlı

yok 1. sayfadaki son yorumumu seninle aynı anda yollamışız sana beni alıntıladığın yoruma binayen değildi yani, bunu neden haber yapmışlar deyince şaşırdımdı, diğer konulara bakmadım
bende bazı hocaların açıklamalarını saçma, hatta alay edilecek düzeyde saçma buluyorum (mesela kardan adam yapmak günahtır diyenleri:KK53::KK53:) ama bu hocayı onların dışında tutuyorum açıkcası. Çünkü düzgün, ağzından çıkanı kulağı duyan hocalar insanların çok ihtiyacı var, onlar olmasa meydan diğerlerine kalacak çünkü

olivia sevdiğim bi üye bişey diyemicemcem o da onun düşüncesi demekki, zaten bişey demekte bana düşmez, sevmediğim bi kaç üye var sadece, konuları çarpıtan niyet okuyan bana göre düşmacıl, onlar dışında üyeler hakkında yorum yapmamayı tercih ediyorum

Kiyamet ile ilgili bilgiyi Allah, Resulune dahi vermemistir.
Ortadogudan kopacak diye ve ayak sesleri duyuluyor diye bir sey dememeliydi Nihat Hatipoğlu..

Allah der ki: "Neredeyse onu (kiyameti ) kendimden bile gizleyecektim"

Ayrica baska bir ayette de: "onunla ilgili sana sorarlar, de ki; 'O'nun bilgisi Rabbin katindadir' diye...

Tek bildigim şey kiyametin cok cok azametli ve korkunc bir sey oldugudur.
Allah bize gostermesin...

Ortadogudan kopacak diye ve ayak sesleri duyuluyor diye bir sey dememeliydi Nihat Hatipoğlu..

Ayrica baska bir ayette de: "onunla ilgili sana sorarlar, de ki; 'O'nun bilgisi Rabbin katindadir' diye...

ortadoğuda petrol var ondan yiyorlar birbirlerini bilge..petrol biterse savaşta biter..

haberden anladığım kadarıyla yanlış anlamadıysam Hz. Muhammed in verdiği bi bilgi, ortadoğu meselesi
bende ilk duyduğumdan haberi paylaşayım dedim

işide katılanlar ayda 5000 lira maaş alıyorlarmış petrol kavgası için paralı askerler tutuyorlar artık..

ortadoğuda petrol var obdan yiyorlar birbirlerini bilge..petrol biterse savaşta biter..

haberden anladığım kadarıyla yanlış anlamadıysam Hz. Muhammed in verdiği bi bilgi, ortadoğu meselesi
bende ilk duyduğumdan haberi paylaşayım dedim

Öyle diyor ama bazı hadislerinin sahih olup olmamasi da var. Kiyametle ilgili bilgi Kur'anda yaziyor biraz.
"O gun sana daglarin durumunu sorarlar, de ki o gun dag ile yer birlesecek, her yer ayni olacak"
Bilemiyorum, bunlar birden mi olacak yoksa su an daglar deliniyor dumduz yapiliyor bundan mi bahsediliyor bilemiyorum, bilemeyiz de mesela.
Ortadogu derse eger hoca o zaman ordakiler de ayaklanir nasil olur der degil mi?
O yuzden hadislere de dayandirilsa yer belirtmek dogru degil.

işide katılanlar ayda 5000 lira maaş alıyorlarmış petrol kavgası için paralı askerler tutuyorlar artık..

Bunun petrol kavgasıyla bir alakasi yok emin ol. Petrol icin cikmaz kiyamet.
Ahlak yozlastiginda, haramlar cignendiginde, Allah ve Resulune hakaretler cogaldiginda, insanlar saf degistirdiginde kopar..
Ve gunumuzde de goruyoruz ki bunların hepsi var.

Öyle diyor ama bazı hadislerinin sahih olup olmamasi da var. Kiyametle ilgili bilgi Kur'anda yaziyor biraz.
"O gun sana daglarin durumunu sorarlar, de ki o gun dag ile yer birlesecek, her yer ayni olacak"
Bilemiyorum, bunlar birden mi olacak yoksa su an daglar deliniyor dumduz yapiliyor bundan mi bahsediliyor bilemiyorum, bilemeyiz de mesela.
Ortadogu derse eger hoca o zaman ordakiler de ayaklanir nasil olur der degil mi?
O yuzden hadislere de dayandirilsa yer belirtmek dogru degil.
oradaki halkın ayaklanmasına fırsat vermezlerki..halka korku verilmiş..halkla ilgili hiçbir şey onlar için önemli değil..o insanlar daha iyi şartlarda yaşamayı hakkediyor..buna sebeb verenler cezalarını bulur inşallah..

Back
X