• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nihat Hatipoğlu: Kıyametin ayak sesleri duyuluyor...

Bunun petrol kavgasıyla bir alakasi yok emin ol. Petrol icin cikmaz kiyamet.
Ahlak yozlastiginda, haramlar cignendiginde, Allah ve Resulune hakaretler cogaldiginda, insanlar saf degistirdiginde kopar..
Ve gunumuzde de goruyoruz ki bunların hepsi var.
evet bilgece ama yönetenler öyle değilmi sadece kendi zenginlikleri için yazık günah halklarına..dünya ferah içindeyken onlar neden bu halde..

oradaki halkın ayaklanmasına fırsat vermezlerki..halka korku verilmiş..halkla ilgili hiçbir şey onlar için önemli değil..o insanlar daha iyi şartlarda yaşamayı hakkediyor..buna sebeb verenler cezalarını bulur inşallah..

evet bilgece ama yönetenler öyle değilmi sadece kendi zenginlikleri için yazık günah halklarına..dünya ferah içindeyken onlar neden bu halde..

Onlarin neden bu haldr olduklari belli. Hurafeler almis basini gitmis.
Ayrica Ortadoğu fakir degil ki.
Cok az fakir var.
Fakirlikle de alakali degil ki. Neyse konumuz bu degil zaten.
Kıyamet ve Nihat Hatipoğlu. .

Onlarin neden bu haldr olduklari belli. Hurafeler almis basini gitmis.
Ayrica Ortadoğu fakir degil ki.
Cok az fakir var.
Fakirlikle de alakali degil ki. Neyse konumuz bu degil zaten.
Kıyamet ve Nihat Hatipoğlu. .
bunu sadece allah bilir..işıd Ortadoğu terör...buna benzer şeyler hep oldu dünyada...kıyametin ayaksesleri başlığını ben abartı buldum..katliam vs içinse hepsi hep oldu..savaşlar nasıl kazanıldı katliamla sonuçta..

Adı üstünde "inanc"
Mantık aramak ve bu doğrultuda saçma bulup kendince açıklamalar yapmak falan sıktı
Halk soruyor ki cevap geliyor sanki durup dururken adam acıyor konuları
bir de tek konuşulan buymus gibi bunu haber yapanın da niyetini sorgulamak lazım
meryemcim senin dediğin alaycı yorumlara bende maruz kaldım..hangi kesimden olursa fark etmez insanlar farklı düşünenle alay ediyor zaten..ama tüm din adamları değil tabiiki pek çoğu zengin oldu..ne bileym din öğreticisi mal mülk lüx peşinde olmamalı gibi geliyor bana öğretilen allahın kelamı değilmi?

Ah canlarim ya, bu kadar alingan olmasak ne olur ? Gercekten cok seviyorum onun o matemli acili sohbetlerini, neden alay olsunki yazdiklarim ?
Ama insanlari korkutup kiyametin gelecegini söylemek bir hoca olarak, hos degil, bizlere umut vermeleri gerekirken bu zor zamanlarda.

Ben kıyametin vaktinin bilinemeyeceğini hatırlıyorum kurandan,alametler var ama bualametker farkedilmeyecek şeyler degil,daha genel alametler de bir yüzyıl belirtecek kadar kesin değiller.Şuanda kuranda tasvip edilmeyen çağları yaşıyoruz vs diyebilirdi ama halkın ilgisini çeken kıyamet kavramını kullanması tamamen gündeme gelme amaçlı,diğer demeçleri de öyle.

Öyle diyor ama bazı hadislerinin sahih olup olmamasi da var. Kiyametle ilgili bilgi Kur'anda yaziyor biraz.
"O gun sana daglarin durumunu sorarlar, de ki o gun dag ile yer birlesecek, her yer ayni olacak"
Bilemiyorum, bunlar birden mi olacak yoksa su an daglar deliniyor dumduz yapiliyor bundan mi bahsediliyor bilemiyorum, bilemeyiz de mesela.
Ortadogu derse eger hoca o zaman ordakiler de ayaklanir nasil olur der degil mi?
O yuzden hadislere de dayandirilsa yer belirtmek dogru degil.

öyle mi dersin bence ortadoğuda nihat hocayı kimse umursamaz, arabistandan bi hoca kardan adam yapmak günah dedi Türkiye umursadı mı sanki, o hesap
ortadoğudaki hocalar bizimkilere göre daha sert açıklamalar yapıyor genelde

öyle mi dersin bence ortadoğuda nihat hocayı kimse umursamaz, arabistandan bi hoca kardan adam yapmak günah dedi Türkiye umursadı mı sanki, o hesap
ortadoğudaki hocalar bizimkilere göre daha sert açıklamalar yapıyor genelde

Ehehehe buna güldüm.
Haklisin aslinda.

Ah canlarim ya, bu kadar alingan olmasak ne olur ? Gercekten cok seviyorum onun o matemli acili sohbetlerini, neden alay olsunki yazdiklarim ?
Ama insanlari korkutup kiyametin gelecegini söylemek bir hoca olarak, hos degil, bizlere umut vermeleri gerekirken bu zor zamanlarda.
Ben sevmiyorum samimi degil komik geliyor niye sevmek zorundamiyiz zaten dimi :KK51:

Valla ortadoğudan mı doğar, batıdan dmı doğar nerden doğar bilemem ama kuranda yazan kıyamet alametlerinin her birini yaşıyoruz..
ben abartı buldum medcezir açıklamayı..terör sebebile söylemişse..

Olivia'nın alaycı bir tarzda yazdığını hiç zannetmiyorum,tamamen içinden geçenleri yazmış,hemde kötüleyici bir mesajı yok bana göre..
Alınganlık duyacak bişey söz konusu değil..

Valla kıyamet nerde ne zaman kopacak onu yalnızca Allah bilir zira gaybı Allah'tan başka kimse bilemez, Allah'ın peygamberimize Ortadoğu vs diye koordinat verdiğini de sanmıyorum ama bu bölümde yine bir Hatipoğlu topiğinde kıyamet koptu, bir kıyamette siz yaşamak istemiyorsanız yorumlara özen gösteriniz.

Muneye katılıyoum ;

Gaybı ancak Allah bilir.

Ancak ortadoğunun ben lanetli olduğuna inanıyorum.

Kıyametin oradan kopacak olmasıda bana inandırıcı geliyor.

Çünki kerbela orta doğuda.Orda kan hiç bir zaman durmaz.durmadıda.

orda canları Hz hüseyini 12 imamları canlı canlı coluk cocuk demeden kestiler.

aç bıraktılar susuz bıraktılar işkence ile öldürdüler.

hangi din hangi mezhebe sığar bu acı bu kahır.

Allah buna razı gelirmi Gelmiyorda zaten.

Demem oki kıyamet ortadoğdan koparsada isabet olur.

Adam hakli duzen bozuluyo olmaz denilen seyler oluyo bu da kiyamet alameti..

böyle hocalar her zaman bulunmaz
böyle sohbet veren lerde bulunmaz allah razı olsun hocamızdan

Ya bu insanlar da kafalarına göre senaryo yazmıyorlar elbette ya da kendilerince yorum yapmıyorlar. Hadislerden, islami bazı kaynaklardan olma olasılığı şeklinde ele alıyorlar. Yoksa direk denmez miydi Hz Muhammed böyle demiştir diye ya da kati olan bir şey mutlaka Kur'anda geçer. Allah'tan başka kimse bilmez elbette. Bu insanlar da araştırma sonuçları olan olası şeyleri keşke kesin cümlelerle kullanmasalar. Halkın yarısı şimdi orta doğu kısmına inandı gitti.

Allah bilir kıyametin nereden ve nasıl kopacağını bununla ilgili sahih hadis araştıracagım inşallah.ama asıl önemli olan, insan öldügünde kendi kıyameti kopar biz buna bakmalıyız.Rabbim yardımcımız olsun..

Gaybı AllahuTeala'dan başkası bilemez,fakat Allah dilerse kullarına gaybı gösterir.
peygamber efendimiz geçmiş ve gelecekteki bir takım olayları görmüştür
yalnız Allah(cc)'ın isteği doğrultusunda görmüştür
ama kıyametin ne zaman kopacağını peygamber efendimize dahi söylememiştir
hocalar hadislerden yola çıkarak söylüyor bunları
çocukluğumdan beri ahir zamandayız denir,hz.Muhammed'de ahir zaman peygamberidir
yavaş yavaş kıyamet alametleride mevcut,tabi hepsi olmasada
ama Ortadoğu bu tarz olayların merkezi,tüm peygamberlerin yaşadığı yer
herşey orada cereyan edebilir,tabiki en doğrusunu Allah bilir
herkesin kendi ölümü,kendi kıyametidir
rabbim cümlemize iman ile göçmeyi nasip etsin.

Back
X