Nihayet Ameliyatımı Oldum:)

Camila,

Bence de bir süre beklemekten başka çare yok...Senin burnunu bilemiyorum ama şişler indikçe burnun düzeledebilir, sorunlar daha da belirgin hale egelebilri ve ne olacağını şişler inmeden doktorların da bilemez maalesef=((

2.5 ayımı yeni doldurdum ve burnum ilk alçının çıkarıldığı zamanı düşününce resmen başka bir burun oldu. Bakıyorum da, kimilerinde öyle olmuyor ama, işte kişiden kişiye çok değişiyor. Bekleyip göreceğiz canım...

Bu arada resimlerine kötü yorumla yapıldığını yazmışsın. İnsanın morali bozuluyor, haklısın. İnsan kendisi bilse de ne olduğunu, başkası söyeldiğinde bir hoş oluyor, ben de yaşadım benzerini=((

Camila,

Bence de bir süre beklemekten başka çare yok...Senin burnunu bilemiyorum ama şişler indikçe burnun düzeledebilir, sorunlar daha da belirgin hale egelebilrir ve ne olacağını şişler inmeden doktorların da bilemez maalesef=((

2.5 ayımı yeni doldurdum ve burnum ilk alçının çıkarıldığı zamanı düşününce resmen başka bir burun oldu. Bakıyorum da, kimilerinde öyle olmuyor ama, işte kişiden kişiye çok değişiyor. Bekleyip göreceğiz canım...

Bu arada resimlerine kötü yorumla yapıldığını yazmışsın. İnsanın morali bozuluyor, haklısın. İnsan kendisi bilse de ne olduğunu, başkası söyeldiğinde bir hoş oluyor, ben de yaşadım benzerini=((

puccacik senin burnun gittikce düzeldimi,kötü bi hale mi geldi?resimlerde çok hoş görünüyor,sen de güzelsin.ama ben erkek suratlıydım,yine öyleyim:) ya evet haklısınız kızlar dünyanın sonu değil bir kez daha ameliyat olunur ama işin psikolojik yönünü bilmiyorsunuz.yani çevredeki herkese alay konusu olmak var.kendi aralarında 3.estetiği kız ajda pekkanı geçti dicek olanlar bile var,ve artık yüzünüzün anlamını yitiriyorsunuz,güzel görünseniz de bir anlam ifade etmiyor ne de olsa"estetikli"siniz:(

kızlar bi de şu dava açma meselesi hakkında bi fikriniz varmı?ne dersiniz?bu benim revizyon ameliyat üstelik,öyle oluncu iki kat daha ağır oluyor moral bozukluğu

puccacik senin burnun gittikce düzeldimi,kötü bi hale mi geldi?resimlerde çok hoş görünüyor,sen de güzelsin.ama ben erkek suratlıydım,yine öyleyim:) ya evet haklısınız kızlar dünyanın sonu değil bir kez daha ameliyat olunur ama işin psikolojik yönünü bilmiyorsunuz.yani çevredeki herkese alay konusu olmak var.kendi aralarında 3.estetiği kız ajda pekkanı geçti dicek olanlar bile var,ve artık yüzünüzün anlamını yitiriyorsunuz,güzel görünseniz de bir anlam ifade etmiyor ne de olsa"estetikli"siniz:(

Camila'cığım, teşekkür ederim iltifatın için, ama inan uzun bri süre ben de öyle kendime güzel görünmedim. Benim burnum çeşitli aşamalardan geçti: Başta delikelrim farklıydı, ilk ayın sonunda daha onlar toparlanmadan burnumun üzerinde bir çıkıntı oluşmaya başladı, 2. aya doğru burnum sanki krıık gibi görünüyordu; ama inatla masajlarım işe yaradı, şimdi yalnızca benim anlayabileceğim ve pek de çıkıntı sayılamayacak bir şey kaldı. O da masaj yaptıktan sonra kayboluyor, bu da ödem olduğunu kanıtlar sanırım. Deliklerim iyice toparlandı, minmum bir fark kaldı. Burnum düz, yamuk değil; ama asimetrik şişliklerim mevcut.

Bu arada suratının sana pek de güzel gelmemesi çok doğal, tamamen şiş olmalısın. Herkes aynı yollardan geçiyor, biliyorsun. Ben o tümseği o kadar takıyordum ki, sokakta yürüken vitrin camlarına bakmaya başlamıştım artık. Ama sonra baktım olacak gibi değil, gerçekten görmezden geldim onu ve geçti düzeldi işte=)

Ha bir de herkesin mükemmel bir burnu yok canım...Dikkat edersen -ki mutlaka ediyorsundur=)- insanların en az yarısının burnunda bir deformasyon var. Ya yamuk, ya ucu düşük vb. Ve bu insanlar mutlu mesut yaşamaya -ve daha da öenmlisi- güzel olmaya ve görünmeye devam ediyorlar. Bence sen de en azından 2 ay olana kadar bir yargıda bulunmaktan kaçınmalısın.

ya camillacım boşversene! kim diyecekmiş sana estetikli? anlamam öyle insanı ben, muhatap olmam da... boşver gitsin konuşan insanları. sen biraz daha sabret, gerçekten burnun öyle bunalımlara sürüklenecek kadar kötü değil inan bana. biraz daha sabret, eğer oturmazsa burnun, maddi imkanın olursa sana güzel doktor buluruz sen yeter ki üzülme

CAMİLA özelden malesef sana cvp yazamadım=( beklemekten baska caremiz yok.sen ilk ameliyatını kıme yaptrdn ve neden memnun olmadın tekrar yaptrıdın? ben de bu ay sonunda serdar öztürk ile görüşmeye gidicem bakalm o n dicek son halime.ben 3 ayı doldurup tekrr olcam ameliya.burdan cok ayrıntı yazamıyorum malum=/

burnum yerime oturdukça,şişlikler ,morluklar geçtikçe daha çok beğenmeye başladım kızlar..yalnız sadece aynada beğeniyorum,nezaman resim çektirsem sinirden ağlıyorum patlıcan gibi çıkıyor:1: bi de oldukça doğal görünüyor şişlikler varken üst taraf oyuk gibiydi sanki

kızlar ameliyatımın üstünden bir ay geçti yeni ama göz altlarımdaki karartılar hala geçmedi.kalıcı değildir değilmi?güneş ışığı bu izleri kalıcı yapıyor diye biliyorum ama bilgisayar ışını da aynı etkiyi göstermemiştir değilmi?

çok gecmiş olsun umarım gönlünüzce olur morluklar cilt tipi ıle cokalakalı morardıydı krem den baska bısı ıyı gelmez yatsanızda otursanız da aynı :61:

Back
X