sevgili arkadaşlar şu an okadar mutluyumki anlatamam yıllardır istedğim şeyi artık elde ettim bugün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim bana burda destek veren öneride bulunan tüm herkeze çok çok teşekkür etmek istiyorum bi çoğunuzun yazılarını yorumlarını önerilerini okudum hep yol gösterici oldunuz çok teşekküe ederim bu sayfa iyiki var kurucularına siz güzel bayanlara çok teşekkür edrim.
ben birde bişey daha eklemek istiyorum kim olduğunu hatırlamıyorum ama ona sonsuz teşekkür ediyorum beni hayıt diye mucizevi bişeyle tanıştırdı ve ben 2 aydır kullandım ve bugün sonucunu gördüm . rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
hayırlı olsun canım, ne güzel bi haber
hayırlısıyla kucağına aldığını da müjdelersin inşallah
tebrikler hayırlı ,sağlıklı evladın olsun inşallah ....Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
gözün aydın olsun canım.Allah sağ salim kucağını doldursun darısı başımıza inşallah..
hayıtı nasıl kullandığınıda yazarsan benim gibi bilmeyenlerede yardımın olur:))
sevgili arkadaşlar şu an okadar mutluyumki anlatamam yıllardır istedğim şeyi artık elde ettim bugün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim bana burda destek veren öneride bulunan tüm herkeze çok çok teşekkür etmek istiyorum bi çoğunuzun yazılarını yorumlarını önerilerini okudum hep yol gösterici oldunuz çok teşekküe ederim bu sayfa iyiki var kurucularına siz güzel bayanlara çok teşekkür edrim.
ben birde bişey daha eklemek istiyorum kim olduğunu hatırlamıyorum ama ona sonsuz teşekkür ediyorum beni hayıt diye mucizevi bişeyle tanıştırdı ve ben 2 aydır kullandım ve bugün sonucunu gördüm . rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
Tebrikler, Allah tamamına erdirsin inşallah, kucağınıza almayı nasip etsin sorunsuz. İnşallah tüm bekleyenlerden isteyenlerden böyle güzel haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?