Nihayet beklediğim haber hamileyimm:))

gece_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
43
1
36
Diğer
sevgili arkadaşlar şu an okadar mutluyumki anlatamam yıllardır istedğim şeyi artık elde ettim bugün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim bana burda destek veren öneride bulunan tüm herkeze çok çok teşekkür etmek istiyorum bi çoğunuzun yazılarını yorumlarını önerilerini okudum hep yol gösterici oldunuz çok teşekküe ederim bu sayfa iyiki var kurucularına siz güzel bayanlara çok teşekkür edrim.
ben birde bişey daha eklemek istiyorum kim olduğunu hatırlamıyorum ama ona sonsuz teşekkür ediyorum beni hayıt diye mucizevi bişeyle tanıştırdı ve ben 2 aydır kullandım ve bugün sonucunu gördüm . rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın inşallah...

hayırlı olsun canım, ne güzel bi haber
hayırlısıyla kucağına aldığını da müjdelersin inşallah

tebrikler hayırlı ,sağlıklı evladın olsun inşallah ....Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

gözün aydın olsun canım.Allah sağ salim kucağını doldursun darısı başımıza inşallah..
hayıtı nasıl kullandığınıda yazarsan benim gibi bilmeyenlerede yardımın olur:))

gözün aydın olsun canım.Allah sağ salim kucağını doldursun darısı başımıza inşallah..
hayıtı nasıl kullandığınıda yazarsan benim gibi bilmeyenlerede yardımın olur:))

öncelikle teşekkür ediyorum canım amin hayıtı herkezden farklı farklı duymama rağmen ben kendimin nasıl içebileceğimi düşündüm çünkü kimizi ezme yöntemiyle iiçin diyordu ama ben ilk gün öyle içtim ve bütün gün midem bulandı hiç birşey yiyemedim bende başka bi sitede bi arkadaşın yazısını okudum o da nasıl içerseniz için yeterki için yazıyordu bende bir fincan sıcak suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumu attım ve 2 dakika karıştırarak süzdüm harika bi tadı var ada çayı gibi oluyo yeşilimsi oluyo ve ister sıcak ister soğuk içtim günde 2 defa yaptım ve aç olmak şart değil tok karna içtim ben ve ilk haftasından itibaren kendimi rahat daha canlı daha kadın hissettim saçlarım canlandı derim kurudur benim ama şimdi daha iyi sende kendinin nasıl içiceğini bul bence ben aç karna içemem hiç bişey hemen midem bulanır onun için tok karna içtim ben zaten inanmıyorum birşeyin tok karna yada aç karna daha iyi etki edebileceğini herkez açmış ağzını hertürlü ilaç bitki aç karna olurmu öle şey rabbim onu bize yaratmış nasıl içiceğin sana kalmış yani cnm bana herzaman mesaj atabilirsin kafana takılan bişey olursa ..

Cok sevindim cnm darisi basimiza aktarlarda mi bulabiliriz o hayiti baska ne uyguladin bizlere de anlatirmisin?

Tebrikler, Allah tamamına erdirsin inşallah, kucağınıza almayı nasip etsin sorunsuz. İnşallah tüm bekleyenlerden isteyenlerden böyle güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…