nihayet ben de hamileyim inanamıyorum :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi pike
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah tamamına erdirsin.... :nazar: çok sevindim.. bir teknikten bahsetmiştin... hemen sonuç alabilmen ne kadar sevindirici.... bende o yöntemi uygulayan bir doktora gitmek istiyorum ama istanbulda kim uygular ki bu yöntemi????

bence yöntemin ismini arattır, bu konuda çalışma yapmış hocaların ismi çıkacaktır. benim okuduğum bir makalede başkent ya da beykent üniversitesinden proflar yapmıştı bu çalışmayı. onların isimlerini bulup randevu alabilirsin belki?

allah tamamına erdirsin canım.gözün aydın

esracım inşallah sen ve bekleyen herkes de bir gün bugünleri yaşayacak.

ben de diyordum, acaba hiç hamile olabilecek miyim, ne zaman?

böyle birden oluveriyor ve sen inanamıyorsun bile :)

olacak allahın izniyle, olacak..

:(((((((((((((inş rabbim duysun sesını bızlere dua et hamılenın duası kabul olur...allh kucagına almayıda nasıp etsın..:CüvCüv::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok çok çok teşekkür ederim hepinize yaa :) çok sağolun :)

ayy çok çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için :)

çok mutluyum inşallah böyle güzel devam eder hamileliğimin tamamı.

bir de bekleyen herkes hamile kalsın inşallaaaah :)

belirtilerimi söyleyeyim, çok dinledim kendimi ama çok belirtim de yoktu, zaten daha adet zamanım da geçmedi.

bir ateşim belli etti zaten, 36-36.5 civarında olur ateşim, 2 akşam ölçtüğümüzde 37'nin üstündeydi. 37.1 ve 37.2 gibi, öğrenince de ölçtüm 37.2 yine.

bir de karnım hareketliydi hep, çook incedez sızım var, ara ara kendini belli eden.

öğrenmeden önce de bir kere çok çok az bir damla kadar kahverengi bir akıntı geldi.

bir de insanın içine de biraz doğuyor herhalde. yine de reglm mi olurum hamile miyim diye düşünmekten alamıyorsun kendini.

11. gün kan testi 5.72 çıkıt.
12. gün 31.96

doktor kesin gebesin, bir hafta sonra gel dedi, tekrar test yaptırmana gerek yok dedi.

allahım inşalah darısı tüm isteyenlerin başına :)

canım tebrik ederim çok sevindim. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.
ben de en son 29 aralıkta regl olmuştum. dün adet olmam gerekiyordu. gecen hafta içinde 3 gün kahve rengi lekelenmelerim olmuştu. bugünde sabah adet olucam gibi karın ağrısıyla uyandım yine lekelenmem olmuş ama sabahtan beri başka birşey yok. vücut sıcaklığım yüksek, ayaklarım üşüyor, göğüslerim şişti ve bu günlerde iştahım çok açık. acaba hamile olabilir miyim? sen de böyle belirtiler oldu mu ? test yapsam mı? daha öncede test yapıp hayal kırıklıkları yaşadım bilemiyorum napsam:(

Back
X