Nihayet benimde ameliyat tarihim belli oldu !(23 aralık)

Arkadaşlar hepiniz sağolun şu an hastanenin kantininden yazıyorum.az önce ilk alçım değişti ve ilk kez burnumu gördüm.işte o an nem in bir zamanlar buraya burnunu ilk gördüğünde yazdığı şeyler kulağımda çınladı.hani demiştiya 'sanki incecik bi kemiğin üzerine deri yapıştırmışlar gibiydi'..aynen öyle bişey gördüm bende.hatta cep telefonumu akşamdan şarja bile koymuştum resmini çekmek için ama valla cesaret edemedim kızlar ne önden ne yandan hiç hiç hazetmediğim bişey gördüm.ama dr um ısrarala şeklinin bu olmadığını alçıdan dolayı öyle olduğunu burnumun çok güzel olacağını belirtmesi içime biraz su serpti.gerçi bende ilk alçı çıktığında beğenmeyi beklemiyordum ama ne bileyim yinede biraz pişmanlık duydum şimdiden sanki gözlerimdeki ifade kaybolmuş gibiydi.bilge bey çok kibar ,sabırlı,anlayışlı bi insan çok ilgilendi benimlede.ameliyat öncesi sonrası resimlerinide gördüm bi kaç hastanın hepsini çok beğendim.inşallah bende burnum biraz kendini toparlayınca öncesi sonrası resimlerimi sizlerle paylaşıcam.sonuç iyide olsa kötü de olsa görmeye hakkınız var diye düşünüyorum.ptesi ikinci alçım değişince bursaya dönüş yapıcaz inş.bu arada ablam ilk alçı çıktığında bile burnunu çok beğenmiş onu da belirteyim:)..

Nilşahcım yazıalrını ara ara takip ediyorum.Nihayet yazmaya fırsatım oldu.Canım öncelikle ÇOOOOOOOOOOK GEÇMİŞ olsun.Bak bu kısımları atlatmışsın ya gerisi çok kolay,sadece bekleyeceksin sabırla.Sakın burnunun ilk görüntüsünü kafana takma.Hatırlarsan bende ilk alçım çıktığında çok şok olduğumu,bi deri bi kemik burnum kaldığımıi,moralimin sıfır olduğunu yazmıştım.SaĞolsun değerli kulüp üyeleri arkadaşlar moral vermişlerdi bana,bu sayede güzel olacağım inancımı kaybetmemeye çalıştım.Çok değil 10gün sonra bile değişimi fark edeceksin.
Geçmiş olsun,Hayırlı Olsun canım.İyi haberleirni almak dileği ile...

çok geçmiş olsun. bundan sonrası sabır gerektiriyor.insan ufak tefek şeyleri bile takıyo ama sen akıllı ol şu andaki görüntüsüne şişliğine aldanma.çok güzel olur işallah

canimcim coookkk gecmis olsunnn fistik:) hosgeldin aramizaa....resimlerini sabirsizlikla bkliyorumm.. morelini sakinnn ama sakin bozmaa...bu zamana kadar eski burunla bu yasa geldigin icin bu yeni burun sana tuhaf gelebilir...gozlerindeki iafdeyede kapilma....hersey zamanla yerine oturacakk..yeni burnunun keyfini cikarr.....mucukss......ben bile eski resimlerime bakinca bu benmiyim diyorum..ama asla pisman deilim cunki cok mutluyum..ALLAH sanada bu mutluulugu taddirsin insallah...mucuks:81:

Kızlar biz dr a erken gitmek istediğimizi söyledik benim alçımı çıkardı bant taktı.pazar günü tamponlarımıda alıcak dönücez bursaya inşallah.kızlar yandan bilge bey telefona resmimi çekti.fena değil yüzümle orantılı kavissiz düz bi burun istediğim gibi..ama önden bana çok çok ince gelen aynaya bile bakamadığım bi burun..sanki gözlerim birbirinden 5 metre öteye gitmişböyle kalırsa varya hayatım kararır şimdiden pişman oldum vallaön görüntüm benim için yandan çok daha önemliydi.tüm ifadem gitmiş sanki bambaşka biri varoff ne bileyim ya ablamın burnu da yandan ve önden bi o kadar güzel olmuş öyleki şöyle söyleyeyim kk de bu güne kadar gördüğüm bilge beyin yapmış olduğu burunlar içinde en güzeli olmuş.çok çok güzel..şimdilik havadisler böyle gidince şişini mişini beklemiycem resim ekliycem merak etmeyin destekleriniz için çok sağolun..

gecmıs olsun nilşah inş.senın burnunda düzelir cunku daha cok yenı cok degısecektır daha...merakla beklıyoruz resımlerı kendınıze ıı bakın..:))))

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/408996-nilsah-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…