- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
Anlaşmalı boşandık ve bitti.bes dakkada.esim protokolü okuması bile.ufe oranından zama vs hiçbisi önemli değil, eğer ilerde birbirimizi ozlersek tekrar evleniriz dedi.hep bir umudu vardi.bense evlenmek istemiyorum.evet buluşuruz konuşuruz ama resmi bir bağ istemiyorum.bosandik sürekli diyologtayiz.madem boşandım neden konuşuyorsunuz diyebilirsiniz, yalnizim. Bu bir.ayri bir duzen oturtana kadar desteğe ihtiyacım var.esim iyi güzel de öfke kontrol sorunu var.ayni evin içinde olmuyor.uzun süreçte de olmayacak.biliuorum.halen bana karıcım diyor.Bosanmaliydim.ele güne karşı korkunç rezillik oldu.artikolmazdi.ilerki dönemde de olmaZ bu adamla.
Kimsem yok.ailem falan.dost gibi konuşuyoruz.sonra vicdan yapıyorum.acaba ona fazla mi umut verdim.ama bu boşanma olacak diye de istemeyen bağıran çağıran da oydu.simdi boşandıktan sonra bana iyi davraniyo ama ben de biliyorum ki bu böyle gitmez.ben hata mı yaptım.bosanma sonrası böyle onunla goruserek
Kimsem yok.ailem falan.dost gibi konuşuyoruz.sonra vicdan yapıyorum.acaba ona fazla mi umut verdim.ama bu boşanma olacak diye de istemeyen bağıran çağıran da oydu.simdi boşandıktan sonra bana iyi davraniyo ama ben de biliyorum ki bu böyle gitmez.ben hata mı yaptım.bosanma sonrası böyle onunla goruserek