- Konu Sahibi Beyazlale144
Adam seninle oynuyor gibi resmen buna izin verme başına bela olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşandım ama kocam eve dön.tekrar evlenelim diyo.su an onun desteğine muhtacım psikolojik olarak.yani kizlar bana karicim diyor ama bende bitti.neyse bir hayatımı düzene sokayım da bir de erkek arkadaşım olursa süper olurBir yazı okumuştum, diyor ki:
Ya kapıdan içeri gir ya da çık. Tam kapıda durarak giriş çıkışı engelliyorsun.
Öfke kontrolü olmayan, sizi mutsuz eden birinden boşanma başarınızdan dolayı sizi kutluyorum. Umarım çocuğunuzla çok mutlu olursunuz.
Ama eski eşiniz şu an kapıda duruyor. Hayatınıza yeni birini almak için çok erken ama bilinç altınızda yeni birine aşık olmanızı engelleyen bir durum bu. O yüzden içeri giremeyeceğine göre dışarı çıkmasının zamanı.
O zaman bosanacaksin diye evde şiddete varan şeyler yapmasaydi...bosanacaksin dedi.bosandik.simdi de evlenelim diuo .boşanmayı istedi.tazminat isteğim vardı o sebepleOnun size hala duyguları olduğu için yaptığınız bencillikten öte birşey. Ama tam ne onu da atlandiramiyorum. Iyi birşey degil ama.
O zaman bosanacaksin diye evde şiddete varan şeyler yapmasaydi...bosanacaksin dedi.bosandik.simdi de evlenelim diuo .boşanmayı istedi.tazminat isteğim vardı o sebeple
Evet öyle düşünüyorum.cunki yine kavga edeceğiz biliyorum.Eski esiniz zaten iyi bir eş olsa niye bosanasiniz değil mi? Ama birine sırf duygusal boşluk var diye görüşerek ümit vermek bana göre zalimce. Siz istediğiniz hayatı kurduktan sonra görüşmeye devam etmezsiniz heralde
Upuzun elbisen var ayak bileklerine kadar.neymis kalmam belli oluyormuş.giyme bunu diye bağırmaya basliuorSakın iletişim kurmayın. Yarın yeniden hayat kurmak isterseniz , ya da atacağınız herhangi bir adımda taş koyar.
Gerek yok. Sağlam durmalisiniz.
Sadece anne baba olarak gerekli durumlarda iletişim kurmak yeterli.
Upuzun elbisen var ayak bileklerine kadar.neymis kalmam belli oluyormuş.giyme bunu diye bağırmaya basliuor
Biz bosandik da sanki flortllesiyoruz.beni tavlamaua calisiyo falan.dostlugu güzel ama koca olarak olmaŞimdi mi ? Bosandiktan sonra hakkı yok.
Bu durumdan kurtulmak için bosanmadiniz mi, çocuğunuzun yuvası bu yüzden ayrılmadı mi , o zaman bundan sonra sağlam durun madem bosanmanin bir anlamı olsun