Nihayet Burnum 1. Ayını Doldurdu :)

albümünde vardı canm sanırım daha şişlerin baya var özellikle ucunda sanırım ilerleyen zmanlarda daha güzel olucak..

Evet albümdekiler bantlarım çıktığı zamandı. Burnumun ucundaki şişliğe takmış durumdayım zaten

çook beğendim ..burnunun ucunun şişkinliği çok normal ve gerçeği söylemek gerekirse bu hali bile çok hoş..bu arada öncei resimlerini de görmüştüm..doktorun sadece törpüledimi yoksa kıkırdak koydumu kemiğe?

çook beğendim ..burnunun ucunun şişkinliği çok normal ve gerçeği söylemek gerekirse bu hali bile çok hoş..bu arada öncei resimlerini de görmüştüm..doktorun sadece törpüledimi yoksa kıkırdak koydumu kemiğe?

Canım çok sağol opuyorumnanaktan Bildiğim kadarıyla sadece törpülendi burun ucum aşağıya sarkıktı biraz onu topladı hafif kaldırdı. Burun deliklerimide küçültmüş.

çook güzel olmuş canım.çokta yakışmış yüzüne.
hangi hastanede hangi doktora yaptrdın hayatım ?
bnde çok uzun zaman düşündüm bnmde hahif aşağı doğru sarkma war ama genelde karakteristik olduğunu söleyip beni cazdırıyolar (=
çok rahatsız etmiyor beni ama yaptırmayıda düşünüorum açıkçası bazen.
ama korkusuda cabası :s korkuyoorum (=

canım çok güzel görünüyor,çok doğal,tabi şu an hala şişlerin var ama inince daha da güzel olucak.güle güle kullan canım.

2. resimde cildin cok güzel cikmis canim..
make up varmi yüzünde ?
4. resim favorim alkisalkisalkis
güle güle kullan burnunu canim hihoyyyt

çook güzel olmuş canım.çokta yakışmış yüzüne.
hangi hastanede hangi doktora yaptrdın hayatım ?
bnde çok uzun zaman düşündüm bnmde hahif aşağı doğru sarkma war ama genelde karakteristik olduğunu söleyip beni cazdırıyolar (=
çok rahatsız etmiyor beni ama yaptırmayıda düşünüorum açıkçası bazen.
ama korkusuda cabası :s korkuyoorum (=

Çok teşekkür ederim hayatım ya opuyorumnanaktan Hasan Hüseyin Ceylan yaptı ameliyat Bakırköy Yaşar Hastanesinde oldu. Korkulcak çok bişey yok toparlanma süreci çok kısa olan bi ameliyat. Yaptırmasanda bi doktorla görüşüp fikir edinebilirsin..:1hug:

çok güzel olmuş canımm
şimdi böyleyse 6 aylıkken ki halini düşünemiyorum bile :)

süüüper...gittikçe güzelleşiyooo maşallah...güle güle kullan canım...

Back
X