- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Haklarımı yem etmek istemiyorum ailemin taktığı altınları da neden yedireyim ki işe başlayacağım bir kaça aya inşallah nafaka alma gibi bir derdim yok zaten ondan gelen Allah’tan gelsinAyaklarınızın üstünde durun minnet etmeyin
Altın davası en az 2-3 sene sürüyor. Hazırlıklı mısınız?Siz çok yaşayın
EvetAltın davası en az 2-3 sene sürüyor. Hazırlıklı mısınız?
O halde kolay gelsin. İnşallah hakkınızı alırsınız.
Teşekkür ederimO halde kolay gelsin. İnşallah hakkınızı alırsınız.
Yoo taki davasi o kadar surmuyor. Bosanma davasi devam ederken taki davasi bitmisti bizde. Bir sene surmustu taki davasi. Siz de o kadar surdu mu? Taki davasinda bilir kisinin cevabi bekleniyor sadece. Gerekirse tanik da dinleniyor. Ona gore karar veriliyor. Bosanma uc sene surdu temyizle. Mal paylasimi bosanmadan sonra basladigi icin 4 yil surdu temyizlerle.Altın davası en az 2-3 sene sürüyor. Hazırlıklı mısınız?
Grnel prosedur dedigim gibi. Itiraz etnezlerse 4 celsede biter. Her durusma arasi degismekle beraber 1.5-2 ay. Dolayisiyla en az bir sene surer.Boşanma davasında belirttik bizde Ziynet eşyalarını CD flash fotoğraf her türlü kanıtım var Pazar düğün bitti Pazartesi benden aldı altınları ve annesinin adına Salı günü kasaya kondu bir kaç aya kendi hesabına parayı yolladılar altınları bozdurup gününü bankayı kim adına olduğunu ayrıntılı şekilde dilekçeye yazdı avukatım daha henüz 22 yaşımdayım uzun sürse bile yıpranmayacağımı düşünüyorum çünkü çok güçlü delillerim var silahla tehdite varana kadar... uzun sürmeyeceğini düşünüyorum güçlü deliller olduğu için 4 kişi de tanıklık edecek ama bilmiyorum ne kadar süreceğini
2-3 seneye razıyım bazıları 7-8 diyor ondan gözüm korkuyor. Siz altınları alabildiniz mi ?Grnel prosedur dedigim gibi. Itiraz etnezlerse 4 celsede biter. Her durusma arasi degismekle beraber 1.5-2 ay. Dolayisiyla en az bir sene surer.
Taki kisa surer. Bosanma ve mal paylasimi uzun suruyor. Evet aldim.2-3 seneye razıyım bazıları 7-8 diyor ondan gözüm korkuyor. Siz altınları alabildiniz mi ?
Her ne olursa olsun evliliğin bitiyor Allah kolaylık versin cnm sabırla atlatırsın inşallah5 ay sonra nihayet duruşma günü belli oldu ama ilk duruşma da neler konuşuluyor hakim soru soruyor mu başından geçen anlatabilir mi ? Karşı tarafta karşı dava açtı boşanmak için fakat ben haklarımı istiyorum o yüzden anlaşmalıya yanaşmak istemiyorum kaç yıl sürer bilgisi olan var mı
ben şahsi eşyalarımı dahi alamadım bir iğnesini bile vermem demiş ama avukatım hakimle görüştürüp imzalı kağıt çıkartacağımızı söylediTaki kisa surer. Bosanma ve mal paylasimi uzun suruyor. Evet aldim.
Allah razı olsun amin inşallahHer ne olursa olsun evliliğin bitiyor Allah kolaylık versin cnm sabırla atlatırsın inşallah
Sahsi esyalarini alabiliyorsun. Polis esliginde gidip cilingiyciye kapiyi actirip polis tutanagiyla kendi esyalarini hatta tabak canagini ceyizini evlenirken aldigin esyalari alabilirsin. Avukatin once bir hakimle gorussun.S
ben şahsi eşyalarımı dahi alamadım bir iğnesini bile vermem demiş ama avukatım hakimle görüştürüp imzalı kağıt çıkartacağımızı söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?