Nihayet duruşma günüm belli oldu

Boşanmadan ev arkadaşı alacağını iddia eden adam

Benim o aylardaki yaşadıklarım. Her şey geçiyor, güzel günleri düşün ve dimdik ilerle. Çekişmeli yıpratıcı oluyor evet ama sonucunda kazanacagimizi düşünürsek değer umarım. Benim çocuğum da var, velayet savaşı, alıp vermeler vs daha ağır oluyor. Buna da şükür diyeyim, Rabbim şimdiye kadar kolaylaştırdı, inşallah daha kolay olur hepimiz için

Gönül rızası ile mi verdi size bana soruluk çıkartacak kesin. Sizin ulaştığınız mertebeye bende ulaşsaydım hayırlısıyla
Bizde annemler aradi esyalarimizi alacagiz su gun evde olursan dediler. O da tamam dedi. Beklemis hatta. Sonra ise gec kalicam diye anahtari apartman gorevlisine birakmis ( kapi kilidini degistirmis cunku). Biz gidip esyalarimizi aldik annem de telefon etti gel bak sadece kendi esyalarimizi aldik dedi. O da gerek yok dedi. Kapiyi kilitleyip apartman gorevlisinie biraktik. Polise cilingirciye gerek kalmadi bizde.
O belki ben arasam bana da sorun cikarirdi ama amnemle babama birsey diyemez.

Bizde annemler aradi esyalarimizi alacagiz su gun evde olursan dediler. O da tamam dedi. Beklemis hatta. Sonra ise gec kalicam diye anahtari apartman gorevlisine birakmis ( kapi kilidini degistirmis cunku). Biz gidip esyalarimizi aldik annem de telefon etti gel bak sadece kendi esyalarimizi aldik dedi. O da gerek yok dedi. Kapiyi kilitleyip apartman gorevlisinie biraktik. Polise cilingirciye gerek kalmadi bizde.
Bizden kimse konuşmuyor maalesef onun amcası falan demiş ver kızın eşyalarını ama vermem demiş çünkü dava açacağımı bilmiyordu sürpriz oldu kendine iğnesini dahi vermem dedi bakalım nasıl olacak.

Avukatım ara karar da hakime şahsi eşyalarımı almak istediğimi ve nafaka belirtti nafaka belirlenmiş ama çok düşük aldığı maaşa göre nafaka da değilim tabiki ama gelirim yok şuan en azından avukat paramı veririm itiraz ettik düşük diye bir de eşyalarımı reddetmiş hakim alamadım henüz 🙄 avukat dedi sanırım ev eşyaları zannetti tekrar belirtti kıyafet ayakkabıları kozmetik eşyaları gibisinden çekişmeli gerçekten yıpratıcı🙄🙄🥴

Avukatım ara karar da hakime şahsi eşyalarımı almak istediğimi ve nafaka belirtti nafaka belirlenmiş ama çok düşük aldığı maaşa göre nafaka da değilim tabiki ama gelirim yok şuan en azından avukat paramı veririm itiraz ettik düşük diye bir de eşyalarımı reddetmiş hakim alamadım henüz 🙄 avukat dedi sanırım ev eşyaları zannetti tekrar belirtti kıyafet ayakkabıları kozmetik eşyaları gibisinden çekişmeli gerçekten yıpratıcı🙄🙄🥴
Su an sana baglanan tedbir nafakasidir. Gecici o. 200 tl falandir. Dava bitince esas miktar belli olur. Davanin acildivi tarihten itibaren bitince de esas nafaka ile tedbir nafakasi arasindaki farki faiziyle topluca yatirir. Sonra her ay esas nafakayi alirsin bosanma bitince.

Benim alacağım nafaka 3-5 ay onda da ancak avukata öderim sonrasında işe gireceğim kimliğimi bekliyorum 200 TL değil 450 TL bağlamış hakim dava açıldığı tarihten itibarende toplu alacakmışım şu şahsi eşyalarımı neden reddetti onu anlamadım

Back
X