Nihayet kafamda bitirdim..

Başka birinde aklı oldugu belliydi zaten anlamışsın şükür,kurtulmuşsun da...Kesin o kıyasladığı kız atanmış biridir.

Arkadas konusunu sen ayril diye yol yapmak icin aciyor.O kizla gorusuyor ve sevgililik yolunda ilerliyor olabilirler.Kizin meslegi ne peki?

Arkadaşlar evlilik isteyen ancak sorumluluktan kaçınan birikim yapalım diyen ama kazandığı parasını sağda solda çar çur eden arkadaşlarına yediren ayrıca benden atama bekleyen bir sevgilim olduğu konusunda konu açmıştım. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nihayet yanına gittim. Herşeyi , söylediklerinizden kafama yatanı açık açık söyledim. E şimdi dert bu mu canımızı buna mı sıkalım diyerek umursamaz biçimde konuyu geçiştirmeyi başardı. Şöyle bir durum da var ki önceleri arkadaşlık yaptığı bir kızdan sürekli bahsediyor. Hatta kafasında o kızla beni karşılaştırdığını söylemişti kıyameti kopardım. Buna rağmen gittiğimde yine aynı kızın konusu açıldı. Sanki bilerek yapıyor. Gerçekten çok yıprandım. Sanırım bu ilişkiden bana hayır yok. İçimi dökmek istedim. İyi geceler hepinize.
Hayırlısı olsun.

Tabiki senin atanmani isteyecek sonra ilerde sorumluluğunu kim bölecek evlenirken borçları nasıl tek ödesin sizn maaşınız olunca standartı yükselecek beyimizin sana bir sey diyimmi atansanizda öyle bütün sorumluluğu üzerinize almayın. Ayrıca seni hep kıyaslayan biri ilerde özgüvenini de bitirir için içini yersin iyi düşün iyi karar ver

Tabiki senin atanmani isteyecek sonra ilerde sorumluluğunu kim bölecek evlenirken borçları nasıl tek ödesin sizn maaşınız olunca standartı yükselecek beyimizin sana bir sey diyimmi atansanizda öyle bütün sorumluluğu üzerinize almayın. Ayrıca seni hep kıyaslayan biri ilerde özgüvenini de bitirir için içini yersin iyi düşün iyi karar ver
Tabiki 16 yıl okuyup da evde oturacak halim yok ancak bunu sürekli dillendirmesi hoş değil.

adam gecistirmis birde arkadasindan bahsedip duruyor.valla ben boyle dert yanip evlenip kendini kullandiranda gördum... atanamazsan ona gider by by der..bak o zman ne kadar kolaymis. adam seni sevmiyor anlamiyormusun kullanamayacgini anladigi an gidecek...adam sana acik acik soyluyor sen hala ayrilmak icin bekliyorsun...hayatta kimseye olene kadar asik olmazsin... 13 sene kocasi kendini kullanmis bir doktorun konusu var ilerde sen aynen boyle olursun

adam gecistirmis birde arkadasindan bahsedip duruyor.valla ben boyle dert yanip evlenip kendini kullandiranda gördum... atanamazsan ona gider by by der..bak o zman ne kadar kolaymis. adam seni sevmiyor anlamiyormusun kullanamayacgini anladigi an gidecek...adam sana acik acik soyluyor sen hala ayrilmak icin bekliyorsun...hayatta kimseye olene kadar asik olmazsin... 13 sene kocasi kend
Hayırlısı olsun.
Amin

Kız başka bir ilde üniversite okuyor
Kizin iyi bir meslegi oldugundandir gibisinden dusunmustum.Ama insan sevdigi kisi elinden geleni yapiyorsa fazla ustememeli is konusunda.Kac sene atanamayan insanlar var sonucta ama onlar gayet iliskisine devam ediyor evleniyor ve calismiyorlar bile gercek sevgi onemli.

Kizin iyi bir meslegi oldugundandir gibisinden dusunmustum.Ama insan sevdigi kisi elinden geleni yapiyorsa fazla ustememeli is konusunda.Kac sene atanamayan insanlar var sonucta ama onlar gayet iliskisine devam ediyor evleniyor ve calismiyorlar bile gercek sevgi onemli.
Valla bilmiyorum çok üzgünüm.

Başka bir kızdan bahsetmemiş olsa mücadele et derdim, maalesef böyle durumlarda çekip gitmek gerekiyor. Geçmiş olsun kaç yaşındasın, umarım mutlu oluruz artık.

Back
X