- Konu Sahibi pamuk_sekerim
Arkadaslar 4 yıllık evlıyım oncesındede 1 yıl nısanlı kaldım yanı toplamda 5 yıldır esımle kayınvalıdem yuzunden devamlı tartısıyoruz, senelerdır evımızde hıc huzurumuz yok, ıkı gun ıyıysek 5 gun kotuyuz.Kayınvalıdeyle aradakı sorunları anlatmıyorum cunku cok uzun meseleler.Esım senelerdır hep annesını savundu ona hıc laf soylettırmedı yaptıklarını gordugu halde,sımdı bugun yolun sonuna geldıgımızı hıssedıyorum cunku esım bana kavga ettıgımız sırada dedıkı eger anneme bısey olursa 3 den 9 a sart olsun senı bosayacam sımdı bu sartlarda bızım nıkahımız dusmus mu oluyor nette bıraz arastırdım 3 sartla baglıdır esler bırbırıne boyle deyınce 3 ude dusmus olur falan yazıyor.ben suan cok korkuyorum eger gercekten boyle bısey olduysa bu evde duramam resmen bosanma davası acarım zaten senelerdır bu konu yuzunden ettıgımız kavgalar benıde onuda canından bezdırdı bırbırımıze sevgı saygımız kalmadı hakaretler havada ucusuyor.Yanı artık bıktım bu durumdanda esımdende.Bılgısı olan yardımcı olursa cok sevınırım arkadaslar.