- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Kızlar Merhaba,
eylül gibi evlenmeyi düşünüyoruz yurt dışında yasayacağız. Benim erkek arkadaşım yabancı türkiyedende arkadaş aıle anne baba maximum 10 kişi anca toplayabilir benım sadece amca teyze dayı kuzen bikaç yakın arkadasım ve esleri derken 50 kişi cıvarı asağı yukarı 70 kişi olucaz düğün yapmayı düşünmüyoruz ortak bi müziğimiz bıle olmadığı gıbı benım aılem daha fazla olduğu için yalnız hıssetsin istemiyorum nikah ve arkasından kucuk bı yemek düşündüm ben. Şimdi internette bakınırken su konsepti gordum böyle bıyyer bulup sadece nikah mı yapsam diyorum ya da farklı fıkırlerınız var mı bızım durumumuz için?
Daha ne olsun...
Mutluluklar...
Bence çok hoş olur...
sizde İzmirliydiniz yalnıs hatırlamıyorsam. cesme urla taraflarında var diye bılıyorum böyle yerler sadece. sizin bildiğiniz daha yakında bıyer var mıGüzel olur...
Nikah sonrası yemeğe giderseniz işte o zaman süper olur.
Geçen yaz Alaçatı'da bir arkadaşım yapmıştı.sizde İzmirliydiniz yalnıs hatırlamıyorsam. cesme urla taraflarında var diye bılıyorum böyle yerler sadece. sizin bildiğiniz daha yakında bıyer var mı
karsıyakadayızİzmirin neresinde oturuyorsunuz?
Urlada bos bir sahili ayarlayip bi organizasyon sirketiyle cok guzel halledilir bence.
foca az daha yakın ama focanın böyle bı sahılı yok maalesef keşke olsa orda yazlığımz var daha kolay olur ordafoca tarafıdamı uzak olur
yazlığınızın bahcesi genişse orasıda cok güzel olurbencefoca az daha yakın ama focanın böyle bı sahılı yok maalesef keşke olsa orda yazlığımz var daha kolay olur orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?