nikah hk

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Kızlar Merhaba,

eylül gibi evlenmeyi düşünüyoruz yurt dışında yasayacağız. Benim erkek arkadaşım yabancı türkiyedende arkadaş aıle anne baba maximum 10 kişi anca toplayabilir benım sadece amca teyze dayı kuzen bikaç yakın arkadasım ve esleri derken 50 kişi cıvarı asağı yukarı 70 kişi olucaz düğün yapmayı düşünmüyoruz ortak bi müziğimiz bıle olmadığı gıbı benım aılem daha fazla olduğu için yalnız hıssetsin istemiyorum nikah ve arkasından kucuk bı yemek düşündüm ben. Şimdi internette bakınırken su konsepti gordum böyle bıyyer bulup sadece nikah mı yapsam diyorum ya da farklı fıkırlerınız var mı bızım durumumuz için?

bide sunu eklemeyı unuttum ızmırde merkezde yasıyorum böyle yerler bızım yasadığımız yere minimum 45 dk. uzaklıkta saçma mı olur? sonuca nıkahı yapıp doncez sadece eğlence yok

Eklentiler

• IMG_2324.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 279
Son düzenleme:

Bence çok hoş olur...

cok guzel olur cok begendim. oraya uakin bir yerlerde de mutlaka vardie nikahtan sonra yemek yenilecek şık bir yer. mutluluklar dilerim

sizde İzmirliydiniz yalnıs hatırlamıyorsam. cesme urla taraflarında var diye bılıyorum böyle yerler sadece. sizin bildiğiniz daha yakında bıyer var mı
Geçen yaz Alaçatı'da bir arkadaşım yapmıştı.
Daha yakın bir yer bulmanız zor.
İlla ki sahil diyorsanız yani.
Hayırlı olsun inşallah.

İzmirin neresinde oturuyorsunuz?
Urlada bos bir sahili ayarlayip bi organizasyon sirketiyle cok guzel halledilir bence.

Gayet güzel olur bence eğer kumsalda misafirleriniz rahatsız olursa bunun çimende olanı da var kır bahçeleri uygun oluyor o tarz bir yer de düşünebilirsiniz kumsal içinde hayal ettiğim uçuş uçuş kıyafetler kumsal düğünlerine hep özenmişimdir kumla barışık olmasam da Mutluluklar dilerim hayırlı olsun

Son düzenleme:
Ayy çok da güzel olur..
Bence böyle kumların üstünde sadece tanıdık bir kaç kişiyle samimi bir nikah harika da olur, ambiyans da romantik, çekilen fotoğraflar da harika olur. Böyle bir konsepte yapmalısın nikahı bence
Eklemeyi unutmuşum mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…