Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nikah için ne giyebilirim,lütfen yardım...

snowflake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2007
34
0
86
40
İzmir
Selam arkadaşlar, benim düğün tarihimde belli oldu 6 haziran 2009.
düğünden önce nikah yapmayı düşünüyoruz.
ama ne giyebilirim hiçbir fikrim yok.
çok abartılı bişey istemiyorum.
nette çok model baktım ama baktıkça da daha çok kafası karışıyor insanın.
sizlerden ricam bana önerebileceğiniz sade, çok şirin beyaz elbiseler...
ayrıca duvağımda olsun istiyorum.
müstakbel eşim açıp, alnımdan öpsün istiyorum. yerimseniben
lütfen bana yardımcı olun.
şimdiden hepinize çok çok çok çoookkkk teşekkür ederim a.s.

ablam etek ceket takım giyinmişti nikahda çoğunluk takım elbise giyiniolar ama sen bilirsin tabi :)

Ben olsam kısa şık bir elbise giyerdim..Başıma da minik abiye bir şapka takardım elbise ile uyumlu..

Ama illa duvak olsun diyorsan yine elbise ile uyumlu minik bir duvak diktirebilirsin.

Elbise dediysem tuvalet gibi abartılı birşey değil.Bulursam eklerim buraya ..

abiyekiyafetmodelleri00ay2.jpg

ab12in8jb9.jpg

abiyekiyafetmodelleri03tj7.jpg

canım bu modellerde kırık beyaz bı elbıse gıyebılırsın duvagınıda takarsın hatta elıne kucuk bı cıcek bıle alabılırsın

67623317md2.jpg

118663966uc0.jpg

11fkrg1.jpg

1122fkzl1.jpg

Bence bu kıyafetler nikah için çok uygun..Ama krem renginde yani kırık beyaza yakın bir renk olursa daha şık olur..

ben beyaz kumaş pantolun ve saten taşlı yeşil bir gömlek giymiştim
sende böyle birşey giyebilirsin
arkadaşların gönderdiği
elbiselerde çok şık.

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. pantolondan çok elbise düşünüyorum ama kararsızım işte. daha çok zamanım var. elbet kesin bi fikrim oluşacak. hepinize teşekkür ederim. a.s.

arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. biz düğün öncesi nikahtan vazgeçtik. nikahımız düğün salonunda kıyılacak. sonradan fikir değiştirdim ben. gelinliğimle nikahım kıyılsın istedim. gidip işlemlerimizi de bitirdik Allah'ın izniyle.. :teytey:

arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. biz düğün öncesi nikahtan vazgeçtik. nikahımız düğün salonunda kıyılacak. sonradan fikir değiştirdim ben. gelinliğimle nikahım kıyılsın istedim. gidip işlemlerimizi de bitirdik Allah'ın izniyle.. :teytey:

bencede en mantıklısı bu... şimdiden mutluluklar dilerim a.s.

en iyi kararı almışsınız simdiden mutluluklar dilerim :içelim:

bence uzun hafıf kuyruklu kırık beyaz bı elbıse gıyebılırsın bı arkadasım öle gıymıstı sırtı da transparandı güpürlü bi elbiseydı yıne bı duwak takmıs elındede sık bı cıcek wardı fotograf yukleye bılırsem bakarsın cok hos olmustu bence de takım elbıse gıyme hayatta bır kez olucak seyler bunlar ben abart bıras sımdıden mutluluklar.. ha bıde bu arada sacları röflelıydı arkadasımın o gune özel koyu renk cıt cıt takıp masa yapmıstık yandan topladık super oldu hemde degısık bı fıkır sende deneyebılırsın canım;)

Tebrikler canım benimkide 15 haziranda, çok mutluyum inşallah ikimizinkini de hiç birşey bozmaz ve herşey mükemmel gider. Kıyafete gelince bence bir model seçip işinin ehli birine diktir, ben öyle yapmaya düşünüyorum.

Bunlara bir göz atabilirsin;

r_yi2jxfl81v20veu2n0ub.jpg

abiye_modelleri_ve_abiye_resimleri_25.jpg

abiye.jpg

Back
X